Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
A kik is?
E hétvégén nincs gulyás party, lehet, hogy eljutok én is...
Én meg sajnos nem tudok menni most sem, mivel hazautazom (Egyik szemem sír a másik meg nevet.) De lassan mindkettő sírni fog a még előttem álló 5 vizsga miatt. Nem könnyű feladat mindet legalább 60%-osra megcsinálni. Holnap meg van egy aláírás pótlásom.
No ha nem rakott fel a Maty képeket, akkor van itt három, amit (igaz telefonnal) készítettem.
Szombaton ki jön börzére és ki nem? (ééén elvileg megyek - meg gyakorlatilag is-elvben ) Szóval értitek!
És akkor visszahozod a fel nem használt jelölőszalagot?
Én megyek, mert hoznak nekem csöveket ha minden igaz.
Kevés a pénzem, így mérlegelnem kell. Vagy elmegyek a börzére, vagy tekercselő gépet építek. Mindkettőre sajnos nem futja.
Ha ott leszel, akkor igen! Mert legutóbb is ott voltam, a szalag is nálam volt, de téged nem láttalak/találtalak!
Én meg a nyakad köré tekerek egy neon gázzal töltött hidegkatódos fénycsövet, és beüzemellek, mint eladó ritkaság!
Én is ott voltam, Te is ott voltál, akkor bénák voltunk
Szerintem Szamóca vagy Matyi vagy Simpi vagy Laci összeismertet bennünket... Vagy nézd meg az EHET-es képeket Tényleg, akkor ki jön?
Holnap 8 körül érek csak fel Pestre. Akikkel metrózni szoktunk, ne várjanak rám!
[OFF]Bocsánat, hogy nem voltam ott, csak csúnyán el sikerült aludnom! A telefon be volt állítva ébresztőre,fel is ébredtem, és azzal a lendülettel aludtam is vissza! :hide:
C.c.c. Ez a fiatalság.
Nem vesztettél sokat. nagyon kevesen voltunk, és gyér választékból válogathattunk. :no:
Sziasztok!
Nos, először megosztom én is a mai termést. A képen kívül még sikerült vennem 2db GU-19-est 1000 forintért (még nem tudom, pontosan mi is lesz belőle). Az AZ4-eket egy bácsitól vettem Dunavarsányban a börze után 1600Ft-ért, az EM-84 szintén tőle van és adott ajándékba egy RG250/3000-es higanyegyenirányítót (megtetszett, de fogalmam sincs, mire A 6C33C-B-t az általam legkevésbé kedvelt eladótól sikerült 2700-ért megszerezni (a bácsi a nagyterem jobb hátsó sarkából). Elsőre 1500-at mondott rá, de sajnos utána jobban megnézte és nincs is több neki... Nem tud valaki esetleg jó kapcsolást hozzá (gondolom OTL-be egy sovány lenne).
Szia! Az úrtól én is vettem már jó néhány csővet köztük 6C33C is.egy alkalommal többet is. Otthon vettem észre, hogy az egyiknek tőben le van törve az egyik lába. 2 hét múlva visszavittem és egy rövid diskurzus után levásárolhattam. Velem kifejezetten korrekt volt.
A mai nap szörnyen eseménytelen volt, szinte unalmas
Értem, problémám nem volt vele még. Arra értettem, hogy nem kedvelem, hogy meglehetősen magas árakat szab (ami önmagában nem probléma), de néha hektikusan változtatja őket (legalább is nálam 1-2 esetben ez fordult elő).
Hát eléggé eseménytelen, bár én nem szoktam nagyon a hobbielektronikás csapattal találkozni, ha kimegyek, sokszor csak végigfutom, beszélgetek egy-két eladóval és guberálok ezt-azt. Ami nagyon meglepett, hogy micsoda szórás van árakban az egyes eladók között. Sajnos a minőséget én még szemmel nem tudom megállapítani. (személyes kedvencem a trafótekerő bácsi, az őszhajú úr, aki a feleségével jár ki és mindenfélét árul, Ő nagyon segítőkész és rendesnek tartom, valamint a leghátsó szobában üldögélő szarkasztikus bácsi, mindig rám akar tukmálni valamit, de csak 5 kérdésre válaszol...)
Mi meg vendégeket kaptunk... Sajnáltam, hogy nem tudok menni.
Hi
Nem tudom menyire illik ide a kérdés, de kellene nekem írásvetítőbe lencse. Ugyanis sikerült már lcd monitort szerezni, és egy írásvetítőt is, de sajnos hiányzik belőle a felső lencse . Valaki tudna nekem segíteni ez ügyben? Segítséget előre is köszönöm.
Ez inkább az offba passzol. Egyébként MÉH telep. vagy az offban kérdezd meg. Izzót viszont kapsz a börzéről.
Én inkább a vaterát ajánlanám. Néha komplett írásvetítő van pár ezerért.
A következő börze, az egyik legnagyobb,Ideje: 2009. június 11–13.-án kerül megrendezésre.Helye: Csepel-szigeti Ifjúsági Tábor, Bp. XXI., Hollandi út 8. GPS: N 47° 24.750' E 19° 05.858' Börze szempontjából a szombati nap érdekes. Én évek óta kijárok. érdmes kinézni, sok nehezen beszerezhető alkatrészhez lehet hozzájutni. Nagyon jó alkalom találkozásokra, ismerkedésre.
Rendezhetnénk egy "Detektoros Road Show"-t. Ha sikerül a tervem, viszek magammal egy kemping asztalt egy-két széket, így aztán asztal mellett ismerkedhetnénk, kávézhatnánk, beszélgethetnénk egyet. A börzéről többet a mellékelt linken: Üdv. szf Ja.... és lehet ám fotózni is bátran.Bővebben: Link
Litze.
Bizonyára nem én vagyok az egyetlen aki szeretne LITZE huzalhoz, vagy egyéb tekercselő anyaghoz hozzájutni. Leginkább nagyobb menyiségben lehetne vásárolni és ez drága is. Én nyitott vagyok arra, hogy többen megosszunk egy nagyobb 'kiszerelést', ha úgy adódik, hogy hozzá juthatnánk. üdv. szf
Hali mindenkinek!
A mai nap jöttem haza suliból (Miskolcon) és mit látnak szemeim? "Rádió amatőr börze".. Nincs valaki aki elmenne rá? Én mennék, de egyedül nem az igazi. Várom a jelentkezőket :yes:
Szerintem elmehetsz egyedül is, nem fognak bántani
Néha kell venni a bátorságot... Én is féltem az első találkozó előtt. Aztán kiderült hogy vannak még jó emberek is (és érdekesek is). Mellesleg ami tanultam tudományosan ezzel kapcsolatban: 1.) Van egy terület ahol otthonosan/jól érzed magad (tudományosan "komfort zóna", értsd napi rutin...). 2.) Van egy ennél nagyobb, ahol kihívások vannak, itt azért már izgalmas az élet (de ebből tanulsz, értsd ha sohasem mozdulsz ki otthonról akkor mi érdekes fog történni veled?). 3.) Van aztán amitől teljesen bepánikolsz.. A határok átjárhatók és tágíthatók... Bővebben 1 -> 2 -> 3 Tehát akár egyedül is elmehetsz. 12.-én pedig BURABU |
Bejelentkezés
Hirdetés |