Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Csodálatos hogy mennyi zenei ötlet, és apró trükk van a számaikban megvalósítva. És itt még nem a meztelen erotika adta el a zenét, hanem a zene önmagát.
És ebben az a szép, hogy ha ők annó nagyzenekari kíséretet játszattak - erre legjobb példa az I let the music speak - , akkor az valóban nagyzenekar volt, nem számítógépes manipuláció. Valóban a Svéd Királyi Szinfonikusok játszott.
Srácok! Nem tud valaki YouTube Downloader progit, ami működik most is?
![]()
DownloadHelper. A Firefoxhoz beépülő modul, alapértelmezett flv formátumban ment, de lehet másban is. Egy éve olvastam itt az offban.
Most próbáltam, úgy néz ki működik:
http://xviservicethief.sourceforge.net/
Ami ma is működik! Azt letiltotta a Tecsöved, vagy a tüzesróka.
![]()
Nekem tökéletesen megy. A hiba az Ön készülékében van.
![]()
Tényleg. Csak nekem eltűnt a fejlécről, és olvasom itt hogy letiltották. Most telepítem újra. Kérdés miért tűnt el?
![]()
én mindig tudok újat mutatni..
![]() ![]()
Szia, szia Zoli bácsi!
Csak nem a kijelző részére volna szükséged?
Sziasztok!
Találtam egy videót brangolás közben.Először az elsőt nézzétek meg,utána jöhet a másik.Bővebben: LinkBővebben: Link
Üdv!
A rádiótechnika közölt pár képet a konstrukciós versenyről. Bővebben: Link Gondoltam megosztom.
Mért kell ehhez letöltőprogi?
Egyszerűen elkapod azt a fájlt ami növekszik a Firefox tempkönyvtárában, és mielőtt pont letöltődbe a videó, Total Commanderben átmásolod(F5), illetve átnevezed flv kiterjesztésre. Szerintem ez sokkal egyszerűbb, mint telepítgetni meg vacakolni programokkal, amik valójában semmit sem csinálnak, csak foglalják a helyet. Ez a módszer egy hete még tökéletesen, hiba nélkül ment You tubon, illetve máshonnan is...
A recept nálam is hasonló de nem teszek bele kaprot és tejet. Amikor elkészült akkor hintem meg borssal és piros paprikával. A vörösbort hiányoltam az első h.sz-ban de most már az is meg jött. Csorog a nyálam pedig csak egy tojásrántotta. Még jó, hogy nem sült kacsát csináltál.
A béka is védett állat, ezt magyarázd meg egy gólyának.
Így van, meg mert egészséges.
![]() ![]()
Azt mondta az angoltanár, hogy eszembe ne usson eszperantót tanulni. Nálam rosszabb tudással is mentek már át. De nekem akkor is a .... tele van az egész bagázzsal, aki a markát tartja.
Szerintem is a japán jobban illik hozzád
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |