Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kérdésem, hogy vajon a tintapatront csak kizárólag tintával lehet használni, vagy mással például fémfolyadékkal is. Egyszerűen nem tudom milyen módon is működik, azaz mit lehet használni tinta helyett benne. Nem kimondottan nyák nyomtatásra kellene.
Nem inkább kifacsarják? hisz a citromot facsarni szokás.
![]()
Nem, de mivel titkos az eljárás, nem akartam leírni.
![]()
Nálunk nem. Bővebben: Link
De nem OFF ez az OFF-ban? :hide: Amúgy annyira nincs már rajtuk semmi használható?
Az biztos ,hogy veszélyes hulladéknak számit. Azt nem tudom nálatok elviszik e nálunk még igen .
Add el a vaterán. 1 forintosként indítod, aztán csak fölverik az árát. (majd segítünk
![]()
Hú azannya akkor elkezdhetem kitáblázni a birodalmam környékét...Veszélyes hulladék lerakat!!! táblákkal.
![]()
Üdv mindenkinek!
Ezt a meleget nem bírom ![]() Gyakorlaton +30 fokban kabátban kellett dolgozni, valószínű holnap is. Mert fej feletti CO hegesztés megy. ![]() "Lefőttem" egész nap. De azon kívül nagyon jól elvoltunk ![]()
Azért ez az egész csak viszonyítás kérdése. Valakinek egy működő autó is csak lom. Valakinek meg hatalmas érték. Ez igaz az elektronikai panelekre is.
![]()
Jó ötlet! Csak nehogy beállítsanak hozzád egy kamion használt plutóniummal. Sugárzó tekintettel fogadod majd őket.
![]()
Ja és én vilávitanék éjjel...mennyivel kevesebb lenne a villanyszámla.
Ne aggódj, megyek hozád, és még egyzser átnézem.
![]()
Nos igen Einstein óta minden relatív...akkor igazán kincs ha már bezártak az alkatrész boltok és kellene egy filléres cucc...
Én is gratulálok Matyinak a felnőtté váláshoz, nem hiába körmölt az elmúlt hónapokban!
Most már csak azt a páncélszekrényt kell valahogy kinyitni: Bővebben: Link
A futás az durva mert egész nap a gép előtt űl. És ki kapálja a kertet.
Légy üdvözölve körünkben, gondolom a munkahely rendben van.
Én ezt megoldottam a kert a nejemé, még a füvet is Ő nyírja.
A kemencém alakul már néhány nap múlva be lehet óvatosan tüzelni.
Jól néz ki, kár azért a pár hadirokkant tégláért a kéményben.
![]()
Elég nehéz jó állapotú csengő hangú régi kisméretűt szerezni. Az alsó pársor nemfog látszani mert a tető takarja. ezért ide a kevésbé esztétikus darabok kerülte. Még kellene 40 db és nem tudok venni sehol.
Nyamm kemencés lángos és kemencés csülök, esetleg finom kenyér... Már folyik a nyálam.
![]()
A cégemnél rengeteg törött kopolit üveg van. Egyszer gondolkodtam hogy kemencébe jó lenne, de letettem róla mert nem használnám ki.
![]()
Köszönöm szépen. Most egy kicsit furcsa. Mintha a saját magam foglya lettem volna. Az elmúlt fél évben hétköznap majdnem minden alkalommal este 6-kor mentem haza a könyvtárból. Vagy a ZH-kra készültem, vagy a szakdolgozatot írtam. Aztán kis HE, és alvás. Hétvégén pedig egyik héten a nagymamámnál voltam, a másik héten rendszerint börze volt, vagy az OSZK-ba mentem könyvért. Azaz a napjaim igencsak be voltak táblázva. Most olyan furcsa a semmittevés. Az elmúlt 2 napban 10-kor keltem, és szépen komótosan nem kapkodva csináltam a dogom. Most még takarítok, pakolászok kicsit. Ma költözök haza.
Ilyen U alakú 6-8mm vastag (4m) hosszúságúak. Szembe fordítva, és U vasszelvénybe rakva képeztek belőle régen csarnokfalakat.
Többsége, de van (lesz még) néhány transzparens is. Csak abban az esetben adják oda, ha az egészet elviszed.
![]()
Csak mert ha a kemenceablaknak van szánva akkor neces amikor szétrobban.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |