Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem ablaknak! Hanem összetörve hőtartó rétegnek az aljába.
Régi fénycsőarmatúrákat most dobják ki. Most cserélték ki műanyagra az összeset, nem is megy már kető belőle.
Ja, az más. És jobb mint a lávakő? Persze árban igen, de...
A felébe szétégett a fojtó tropa az egész. Egy 250-es gyújtót azt hoztam neked. De ezt itt off.
Én úgy tudom régen is a porrá tört üveget használták ilyen célra a homok, kavics rétegek között.
Nekem van körülbelül 40 db az udvar sarkában. Szívesen megajándékoználak vele, de hát nem a szomszéd faluban laksz.
És az jó lessz Neki csiholni?
Nincs mozsaram, de van csiholóporom.
Hali!
Szerintem ez még belefér az OFF topicba: LCD monitorokban otthon van valaki? Főleg a kontrasztarányra lennék kíváncsi. 850:1 kontrasztarányú monitor sokban különbözik az 1000:1 arányútól? Filmnézés miatt aggódok hogy nem lesz eléggé látható pl. az éjszakai jelenetek.
Az éjszakai jeleneteket nem is kell látni. Vigyázunk az erkölcsödre.
Hogy Te mindig az xxx részekre gondolsz ejj
Mi lenne ha keresnél valahol marosihomokot és átmosnád kiszárítanád ?? Vagy a tüzépen-festékboltban fillérekért kapsz samottport hőálló ragasztáshoz vízüveggel keverve használták régebben a kályhások !Egyébbként nekem is van mozsaram ha elküldöd amit törni akarsz én szétverem és visszaküldöm neked , de küldjél válaszborítékot
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy most még magánszemélyektől átveszik a színes fémet? Van nekem itthon egy kis réz aztán azt szeretném leadni de nem tudom,hogy átveszik e.
Csak egészséges gondolkodása van Matyikémnek, élénk a fantáziája
Az gondolom lényegtelen,hogy suliba járok még és nem dolgozok ugye?
Akkor is ugyan úgy adóznom kell majd utána?
Hogy-hogy magánszemélyektől? Nem fogják átvenni?
Hát megpróbálom hátha.18 már elmúltam.
Köszönöm a segítségedet.
Hát magánszemélyektől.Nem cégtől.
Tudod magánszemély mint te vagy én egyedüli ember.
Nem tudom pontosan de talán május 1-től vagy április 1.
Vagy nekem ártott meg a meleg, vagy az agyalágyult aki ezt a tövényszöveget leírta és gondolkodás nélkül elfogadta!
Idézet: „2. § E törvény alkalmazásában: a) fémkereskedelmi engedélyköteles anyag: a fémtermékek előállítását üzletszerűen folytató jogi személy vagy jogi személyiség nélküli szervezet által előállított elsődleges alapanyag, félgyártmány, továbbá a gumiabroncs és a csomagolás kivételével az e törvény mellékletében meghatározott fémet, annak törmelékét vagy ötvözetét tartalmazó tárgy,” (A melléklet felsorolja a perióusos tábla nagyrészét!) Ha el akarod adni a kalapácsodat, (vagy bármit, ami fémet tartalmaz) azt csak engedélyes fémkereskedő veheti meg? Ha én veszem meg továbbhasznosításra és nincs engedélyem főbelőnek? Reszkessetek alu öntők!
Sajnos az a csülök még meg sem született ami ebben fog sülni először. Viszont sikerült téglát venni így ma fojtattam a kéményt.
Én sem azért építem mert mindennap ebben fogunk sütni, főzni. Ha jönnek a gyerekeim nyaralni, vagy a barátok akkor nagyon hangulatos kemencés bulit lehet csinálni.Továbbá a kert dísze és nem utolsó sorban egy kihívás egy 64 éves elektroműszerésznek. Arról nem is beszélve, hogy nem ülök egész nap a számítógép előtt, Mert a házon kívül is van élet csak ezt már sokan elfelejtették.
Most olvasom, hogy nem kell fizetni az árvíz miatt kiesett internet és telefonszolgáltatásokért az érintett településeken. Majd elgondolkodtam...Basszus a vízszámla mennyi lesz?
Bocs,hogy beleszólók,lehet én nem értem a viccet,de ha a Te házadat öntené el a víz,és sírva gondolkoznál,emellett nem jutnál semmire,hogy hol fogtok ezután lakni,akkor lehet nem nevetnél ezen,ha más ezt mondaná neked...
Érdekes szövegrészletet kaptam. Ritkán másolok be ide ilyent, de most kivételesen megteszem. Elgondolkodtató.
Csodálatos az is, mennyire érzékenyek az emberek. Mint egy rózsa. Mint egy kankalin. Oly végzetesen figyelnek minden szóra, mely hiúságukat sértheti, mint senki és semmi az élők világában. Egy hanglejtés is halálra tud sebezni egy embert, igen, már az is, ha éppen hallgatsz róla, mikor ő úgy várja, hogy dicsérjed, vagy helyeselj neki: örökké ellenséged ...tovább ťdé változtat egy embert. S ugyanezek az emberek, akik ilyen félelmesen finom hallással érzékelnek mindent, ami személyükre vonatkozik, akik egy kézszorítás bensőségén, egy telefonbeszélgetés hanglejtésén is átérzik a személyük felé villanó véleményt vagy igazságot, ezek a mimózánál gyöngédebb és érzékenyebb emberek gondtalanul követik a legotrombább aljasságokat, szemrebbenés nélkül kegyetlenkednek, közömbösen és néha jókedvűen is. Az emberi léleknek ezt a rugalmasságát nem érdemes bírálni; csak tudni kell erről. S nem lepődni meg semmin, soha.
Keress egy malmot, és kérj tőlük henger mattírozásra használt korundot. Azt használat után úgy is kidobnák. :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |