Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1211 / 3610
(#) szamóca válasza Action2K hozzászólására (») Jún 10, 2010 /

Nem ablaknak! Hanem összetörve hőtartó rétegnek az aljába.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 10, 2010 /

Régi fénycsőarmatúrákat most dobják ki. Most cserélték ki műanyagra az összeset, nem is megy már kető belőle.
(#) Action2K válasza szamóca hozzászólására (») Jún 10, 2010 /

Ja, az más. És jobb mint a lávakő? Persze árban igen, de...

A felébe szétégett a fojtó tropa az egész. Egy 250-es gyújtót azt hoztam neked. De ezt itt off.
(#) szamóca válasza Action2K hozzászólására (») Jún 10, 2010 /

Én úgy tudom régen is a porrá tört üveget használták ilyen célra a homok, kavics rétegek között.
(#) zolika60 válasza nagy hoho hozzászólására (») Jún 10, 2010 /

Nekem van körülbelül 40 db az udvar sarkában. Szívesen megajándékoználak vele, de hát nem a szomszéd faluban laksz.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 10, 2010 /

És az jó lessz Neki csiholni?
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 10, 2010 /

Nincs mozsaram, de van csiholóporom.
(#) zenetom hozzászólása Jún 10, 2010 /

Hali!
Szerintem ez még belefér az OFF topicba: LCD monitorokban otthon van valaki?
Főleg a kontrasztarányra lennék kíváncsi. 850:1 kontrasztarányú monitor sokban különbözik az 1000:1 arányútól? Filmnézés miatt aggódok hogy nem lesz eléggé látható pl. az éjszakai jelenetek.
(#) DuMatyi válasza zenetom hozzászólására (») Jún 10, 2010 /

Az éjszakai jeleneteket nem is kell látni. Vigyázunk az erkölcsödre.
(#) zenetom válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 10, 2010 /

Hogy Te mindig az xxx részekre gondolsz ejj
(#) DuMatyi válasza zenetom hozzászólására (») Jún 10, 2010 /

Nem XXX. Tessék megjegyezni. X3
(#) kaqkk válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 10, 2010 /

Mi lenne ha keresnél valahol marosihomokot és átmosnád kiszárítanád ?? Vagy a tüzépen-festékboltban fillérekért kapsz samottport hőálló ragasztáshoz vízüveggel keverve használták régebben a kályhások !Egyébbként nekem is van mozsaram ha elküldöd amit törni akarsz én szétverem és visszaküldöm neked , de küldjél válaszborítékot
(#) Directors hozzászólása Jún 10, 2010 /

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne,hogy most még magánszemélyektől átveszik a színes fémet?

Van nekem itthon egy kis réz aztán azt szeretném leadni de nem tudom,hogy átveszik e.
(#) Müszi válasza zenetom hozzászólására (») Jún 10, 2010 /

Csak egészséges gondolkodása van Matyikémnek, élénk a fantáziája
(#) Directors válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 10, 2010 /

Az gondolom lényegtelen,hogy suliba járok még és nem dolgozok ugye?
Akkor is ugyan úgy adóznom kell majd utána?
(#) DuMatyi válasza Directors hozzászólására (») Jún 10, 2010 /

Hogy-hogy magánszemélyektől? Nem fogják átvenni?
(#) Directors válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 10, 2010 /

Hát megpróbálom hátha.18 már elmúltam.
Köszönöm a segítségedet.
(#) Directors válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 10, 2010 /

Hát magánszemélyektől.Nem cégtől.
Tudod magánszemély mint te vagy én egyedüli ember.
(#) DuMatyi válasza Directors hozzászólására (») Jún 10, 2010 /

Komolyan? mikortól?
(#) Directors válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 10, 2010 /

Nem tudom pontosan de talán május 1-től vagy április 1.
(#) oldman válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 10, 2010 /

Vagy nekem ártott meg a meleg, vagy az agyalágyult aki ezt a tövényszöveget leírta és gondolkodás nélkül elfogadta!
Idézet:
„2. § E törvény alkalmazásában:

a) fémkereskedelmi engedélyköteles anyag: a fémtermékek előállítását üzletszerűen folytató jogi személy vagy jogi személyiség nélküli szervezet által előállított elsődleges alapanyag, félgyártmány, továbbá a gumiabroncs és a csomagolás kivételével az e törvény mellékletében meghatározott fémet, annak törmelékét vagy ötvözetét tartalmazó tárgy,

(A melléklet felsorolja a perióusos tábla nagyrészét!)

Ha el akarod adni a kalapácsodat, (vagy bármit, ami fémet tartalmaz) azt csak engedélyes fémkereskedő veheti meg? Ha én veszem meg továbbhasznosításra és nincs engedélyem főbelőnek?
Reszkessetek alu öntők!
(#) nagy hoho válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 10, 2010 /

Sajnos az a csülök még meg sem született ami ebben fog sülni először. Viszont sikerült téglát venni így ma fojtattam a kéményt.
(#) nagy hoho válasza szamóca hozzászólására (») Jún 10, 2010 /

Én sem azért építem mert mindennap ebben fogunk sütni, főzni. Ha jönnek a gyerekeim nyaralni, vagy a barátok akkor nagyon hangulatos kemencés bulit lehet csinálni.Továbbá a kert dísze és nem utolsó sorban egy kihívás egy 64 éves elektroműszerésznek. Arról nem is beszélve, hogy nem ülök egész nap a számítógép előtt, Mert a házon kívül is van élet csak ezt már sokan elfelejtették.
(#) Rober_4 hozzászólása Jún 10, 2010 /

Most olvasom, hogy nem kell fizetni az árvíz miatt kiesett internet és telefonszolgáltatásokért az érintett településeken. Majd elgondolkodtam...Basszus a vízszámla mennyi lesz?
(#) Pulyka válasza Rober_4 hozzászólására (») Jún 10, 2010 /

Bocs,hogy beleszólók,lehet én nem értem a viccet,de ha a Te házadat öntené el a víz,és sírva gondolkoznál,emellett nem jutnál semmire,hogy hol fogtok ezután lakni,akkor lehet nem nevetnél ezen,ha más ezt mondaná neked...
(#) DuMatyi hozzászólása Jún 10, 2010 /

Érdekes szövegrészletet kaptam. Ritkán másolok be ide ilyent, de most kivételesen megteszem. Elgondolkodtató.

Csodálatos az is, mennyire érzékenyek az emberek. Mint egy rózsa. Mint egy kankalin. Oly végzetesen figyelnek minden szóra, mely hiúságukat sértheti, mint senki és semmi az élők világában. Egy hanglejtés is halálra tud sebezni egy embert, igen, már az is, ha éppen hallgatsz róla, mikor ő úgy várja, hogy dicsérjed, vagy helyeselj neki: örökké ellenséged ...tovább ťdé változtat egy embert. S ugyanezek az emberek, akik ilyen félelmesen finom hallással érzékelnek mindent, ami személyükre vonatkozik, akik egy kézszorítás bensőségén, egy telefonbeszélgetés hanglejtésén is átérzik a személyük felé villanó véleményt vagy igazságot, ezek a mimózánál gyöngédebb és érzékenyebb emberek gondtalanul követik a legotrombább aljasságokat, szemrebbenés nélkül kegyetlenkednek, közömbösen és néha jókedvűen is. Az emberi léleknek ezt a rugalmasságát nem érdemes bírálni; csak tudni kell erről. S nem lepődni meg semmin, soha.

Keress egy malmot, és kérj tőlük henger mattírozásra használt korundot. Azt használat után úgy is kidobnák. :yes:
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Jún 10, 2010 /

Szamóca az lenne a kérdésem, hogy ha ma lom akkor holnap már használható lesz, vagy csak lim-lom marad?
Következő: »»   1211 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem