Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1215 / 3611
(#) Szebence hozzászólása Jún 13, 2010 /

Sziasztok!

Google-n kerestem, de valamit elszúrhattam, mert nem találtam meg ami kellett volna... Egy olyan táblázatot keresek, hogy milyen sebességnél, hány forintot fizet a gyorshajtó...
Tud valaki segíteni nekem ez ügyben?
Előre is köszönöm!
(#) Norberto válasza Szebence hozzászólására (») Jún 13, 2010 /

(#) Szebence válasza Norberto hozzászólására (») Jún 13, 2010 /

Köszönöm szépen!
(#) llaci56 válasza Norberto hozzászólására (») Jún 13, 2010 /

Miben? Hát látod, az órában.
Amúgy nem nagy kaland, vissza lehet tenni a monitorra az óra egyéb jeleit alkoholos filccel.
(#) zenetom válasza Norberto hozzászólására (») Jún 13, 2010 /

Szabad
Szóval Borland Delphi 7-ben programozok, néha kicsit bánkódok hogy nem tudok "céül", ma már mindent abba fejlesztenek, ráadásul majd nemsokára bevezetnek új BIOS-okat új alaplapokhoz, azt is C-ben fejlesztik, eddig asm-ben csinálták. Mondjuk engem ez nem nagyon érint de hát na. Suliban tanultuk kicsit PC-re az asm-et, itthon meg a PIC-eztem is, elég jól ment (asm-ben) ahhoz képest. Apropó, Te miben programozol?
(#) nagy hoho válasza llaci56 hozzászólására (») Jún 13, 2010 /

A rajz a fejemben van de elküldöm az oldal linkjét aminek alapján épült
(#) nagy hoho válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 13, 2010 /

Elöl lesz ajtaja. a sütőtér egyben a tűztér is.
(#) nagy hoho válasza radocziandras hozzászólására (») Jún 13, 2010 /

Az üveg olvadáspontja összetételétől függ. De kb 1100 °C-on képlékeny. Komoly tüzet kellett az ismerősödnek rakni, hogy össze olvadjon az üveg.! Az én kemencémben is van üveg 5 é fél talicska de nekem a sütő lap alatt van ami téglából van. Címeres tégla nincs benne mert azt horror áron árulják, én megelégedtem 6 db névjegyes téglával 60.- Ft / db.
(#) nagy hoho válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 13, 2010 /

Kis fogyasztás? Mennyit eszik, iszik ennyi ember? És még ruházni is kell őket. Viszont káprázatos.
(#) _ampervadasz_ válasza nagy hoho hozzászólására (») Jún 13, 2010 /

Csak a pillanatnyi energia felvételt néztem, és ha méreteket figyelembe vesszük, na meg a karbantartás ésatöbbi, még mindig olcsóbb, és univerzálisan felhasználható bárhol.
(#) nagy hoho válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 13, 2010 /

Meg vagyok győzve.
(#) SzervízMacska válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 13, 2010 /

Azért, elég nehéz a kijelző szállítása.
(#) nagy hoho válasza SzervízMacska hozzászólására (») Jún 13, 2010 /

Alá tolják a stadiont.
(#) _ampervadasz_ válasza SzervízMacska hozzászólására (») Jún 14, 2010 /

Ha a hátadon cipeled akkor biztosan.

Ha már nagy méretű kijelző, akkor valaki tudna ebben a topicban segíteni? Nagyon megköszönném.
(#) hapro hozzászólása Jún 14, 2010 /

Jó lesz ebédre csipetkével? Úgy egy óra és kész vagyok vele.
Bővebben: Link
(#) zolika60 válasza hapro hozzászólására (») Jún 14, 2010 /

Elég jól néz ki. Hová menjek, ha segítenék megenni?
(#) hapro válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 14, 2010 /

Áááá...nem is lett olyan jó...meg széles metélt lett a csipetke helyett, ha így is jó akkor a maradékra rárabolhatsz a VIII kerületben.
(#) bankimajki válasza hapro hozzászólására (») Jún 14, 2010 /

8. kerben hol? Véletlenül nem a tavaszmező 7-13 ban? Mert én ott vagyok.
(#) zolika60 válasza hapro hozzászólására (») Jún 14, 2010 /

Kedves vagy, de a XI. ker. ben vagyok és azóta már megettem egy emberes adag székelykáposztát.
(#) hapro válasza bankimajki hozzászólására (») Jún 14, 2010 /

A közelében...elég közel hozzá, attól egy nagyobb utca és jár ott troli meg busz is.
(#) DuMatyi válasza hapro hozzászólására (») Jún 14, 2010 /

Sőt, lépcsőzni sem kell, mert van nálatok lift is, ha jól emlékszem.
(#) zenetom hozzászólása Jún 14, 2010 /

Hali!
Most nagyon kicsit mérges vagyok. Imént sikerült egy pár órányi sikeres programozás eredményét egy gombnyomásra eltüntetni. Ráadásul az a pár órás programozás elég izzasztó volt, mert teljesen járt az agyam, nem csak írtam mint a gép. Most ott tartok hogy kezdhetem azt a részt újból, telivan írkálva a kód már trágár szavakkal, meg lenyomtam pár fekvőtámaszt is, de még mindig forr az agyam
Muszáj volt leírni, már nem bírtam ki
(#) zolika60 válasza zenetom hozzászólására (») Jún 14, 2010 /

Vigasztaljon az a tudat, hogy másodszor már könnyebb lesz! :yes:
(#) zenetom válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 14, 2010 /

Eddig kb. 2600 soros a program (+-ami elveszett), és nem vagyok benne biztos hogy csak az veszett el amiről eddig tudok, ahhoz hogy megállapítsam, végig kell tesztelni a program 60%-át kb, szóval remélem csak az a rész veszett el, amire gondolok most. Előbb kilátástalanságomba felnevettem magamba
Azért kösz hogy írtál!
(#) zolika60 válasza zenetom hozzászólására (») Jún 14, 2010 /

Sajnos egyebet nem tudok tenni, minthogy együtt érzek veled.
(#) zenetom válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 14, 2010 /

Köszi
Ajjj ez olyan rossz érzés
Mint amikor az ember megépít egy végfokot (nem TDA-t, FET-eset!) és kiderül hogy elrontotta a nyáktervet, ráadásul rosszul rakta be a félvezető alkatrészeket, amitől lehet hogy el is romlottak. Kb ehhez tudnám hasonlítani Szerencsére ilyen még nem történt velem, de szerintem kb. ilyen érzés lehet)
(#) Stadi válasza zenetom hozzászólására (») Jún 14, 2010 /

Te még egész jól jártál. Most hívott az egyik ügyfelem, hogy egy villámtól odakozmált a fél műszakieszköz-parkja, beleértve a számítógépeit. Sajna így vizsgaidőszakban nem nagyon tudok segíteni neki, de majd holnap délután beugrom, kicsit körbeszaglászom a kifolyt elektrolitot, és megpróbálok összelapátolni neki egy gépet a sokból. Persze ő is az az ember, akit nem tudsz rábeszélni arra, hogy némi kp.-ért megszervezed neki a mentést. Nem, az sokba kerül. Na persze...

Amúgy a D7 nem csinál backup fájlt?
(#) Stadi válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 14, 2010 /

Ez egyébként tényleg így van. Első munkahelyemen egyik nap ledöntött a lábamról a takonykór, és nem mentem be dolgozni, inkább otthon írtam meg a programot. Másnap persze otthon hagytam a lemezt, amin be akartam vinni a kódot, és a főnököm jól fel****ott agyilag, mert beszólt, hogy ő nem tudja ellenőrizni, mennyit dolgoztam otthon (akkor még nem tudtam, hogy nincs nálam a lemez). Mérgemben megírtam újra a kódot, és bárhogy igyekeztem lassabban dolgozni, mégis hamarabb kész voltam a feladattal, mint előző nap.
(#) zenetom válasza Stadi hozzászólására (») Jún 14, 2010 /

No az már azért kellemetlenebb lehetett.
Nem tudom hogy csinál-e backup-ot a D7, de ahova projectet mentettem, biztos nincs. Meg azóta már mentettem 86 milliószor, szóval annak reszeltek.
De már kezdem magam túl tenni rajta. Lehet sikerült egy egyszerűbb módját találni annak ami elveszett, no meg egy kis plusz nem árt. Csak ugye ebben a jóidőben (itt süt a Nap) csökken a programozás iránti vágy, de nem adom fel
(#) zenetom válasza Stadi hozzászólására (») Jún 14, 2010 /

Ha csak annyi veszett el, mint amennyit gondolok, akkor már kész is van :yes:
Így tényleg gyorsabb, hogy tudom kb. mit irjak le
Egyébként nem most jártam így először, sőt...
Csak annyira elborult az agyam, az ilyet bírja a legkevésbé az idegrendszerem
De mostmár gyakrabbban becsomagolom ZIP-be az egészet átnevezve. Biztos ami biztos.
Következő: »»   1215 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem