Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ki műtötte, mivel? Remélem nem Dart Maul dupla-pengéjű fénykardjával?
Na akkor itt van egy kis szemvizsgálati felmérő...
Jé ennek 6 szeme van meg 3 orra. Vagy csak rosszul látok.
Na ez a női logika. Megveszi inkább a 12,1 col-os Lenovo-t, ami kb. feleannyit tud, mint a Toshiba, mert fehér színű. És csak 5000Ft a különbség. Pedig a Toshiba igazi csúcsgép ennyiért. Esküszöm nyitok egy vállalkozást és személyre szabva lefestem a notikat (20000Ft/db áron). Vicsys kolléga meg segít.
Na Májki kolléga, megtanultad már a tícét?
Ez a pszichológusok egyik eszköze, hogy bebizonyítsák, hogy "beteg vagy". Aztán majd kezelgetnek, mikor semmi bajod. Na utána leszel beteg igazán. Visszajársz hozzájuk és függővé tesznek... maguktól!
Már könyvet is írtam róla.
Terjedelme pedíg kemény fél a5-ös oldal.
Hova gondolsz. Még csak a címet írtam fel. Meg a végére az irodalmat. Ami 2 sor. (Nem szabad elkapkodni.)
Húgomnak operálták már kétszer a szemét, no nem lézerrel, olló, tű, cérna- hagyományos módszerek. Van vele egy kis rizikó. Végén azt mondták, jól sikerült, hát majd elválik.
Nem kell kiforgatni, nem olyan vicces dolog ez. Azóta elmúlt pár hónap, de én akkor könyvelem el jónak, ha kiírják az új szemüveget neki az új szemtávolsággal.
Na akkor egy kis muzsika: Bővebben: Link
Én nem is tudom melyik műfajba soroljam be De nekem tetszik
A Papám 92 éves, tavaly műtötték a szemét. Betettek egy lencsét és három nap után levették a kötést. Azóta tökéletesen lát közelre és távolra szemüveg nélkül. A Húgodnak miért kell hónapokig várni az eredményre?
Ez biztos, jelentkeztem anno egy állásra, a pszichológus kiszórt mindenkit. Bennem is talált bőven hibát, első hogy nem kezeltem le vele (nő), nem mert ezt én így szoktam meg ő meg úgy. Ebben mi a hiba? Na mindegy. A legérdekesebb volt a barátom kiszórása a csapatból, 7 éves kora óta küzdősportban jeleskedik, nagy önfegyelme van és mégsem alkalmas, miért? Válasz egyszerű volt, amikor meghirdették az állást a helyi politikusok nyomására még volt rá fedezet, de 10 nap múlva mikor az első kört kiszórták már nem, találni kellett rá indokot. Mivel van ismerős ahol továbbképeztek volna minket így kaptam infót hogy az első csoportot ilyen-olyan okkal nullára redukálták. Pedig azok elvben átmentek a pszichológián, az orvosin és a fizikai teszteken. Mivel közalkalmazottak lettünk volna így az a gyanúm hogy valakinek a magáncége látja el most azt a feladatot sokkal több pénzért mint amit ránk bíztak volna.
Lényegtelen, a lényeg a pszichológus pofára megy, nekem ez a tapasztalatom. Szerk.: A volt főnököm mondta hogy ha 20 emberből 20 at hülyének nézel gondolkozz el rajta hogy lehet épp te vagy az.
Gondolom kancsal mint én. Nekem is megműtötték kétszer, de sok eredményt nem hozott. Pontosabban esztétikai eredménye van, mert kívülről nem látszik a dolog. De a látásom nem változott tőle. Ugyanúgy egy szemmel nézem a világot. Igaz ez negyven éve volt, és akkor még újdonság számba ment ez a műtét legalábbis nálunk.
Lát, de még mindig az a szemüveg van neki, mint ami előtte volt. Szerintem újat kellene, hogy kapjon.
zolika60: Eltaláltad, javulás van, talán, bár ezt az orvosok nagyon furán mérik. Az volt a gond, hogy a második műtétnél már a finom korrekció ment, és egy kis eltérés már nagyobb hibát eredményezhet, mint ami volt.
Sziasztok!
Nincs valakinek Miskolc környékén ehhez az erősítőhöz egy 220v/110v-es adaptere sürgősen? (Magyarul egy bivaly 110v-os-es trafója tápcsatlakozóval kb 200-400Watt) Az erősítő gazdája képes volt egy ilyennel működtetni. Nem tudom neki, hogy ment, de nekünk 10 perc alatt megadta magát a táp. Mi viszont béreljük a cuccot (a hangládát stb.), és emiatt nem tudunk haladni Kitettem egy telefonszámot a mai napra az adatlapomra, azon el tud érni akinek van ilyen, illetve privátban.
*** ez nagyon naagy (szétröhögöm az agyam szmájli)
Ilyen jó reggelem is régen volt. Megvan a matekom. (1 pont hibádzott, amit egyből megkaptam, csak ránéztem az első feladatra).
Pontot találni? Már az is valami? Kidumálni a tanárból (Matyi nélkül! ), na az menő.
Különben gratulálunk az eredményhez.
Gratula!
Itt meg esik ez a szemét eső.
Nagyon nem értem, hogy ha mindenki a "h*lye", akkor miért nem keres magában kivetni valót az oktatási rendszer. Ha a csoport 80%-a bukik, akkor nem a tanár tanít rosszul? Esetleg nem az előd oktatási rendszer hibádzik? És megint ki szívja meg? hát mi! Meg egyáltalán... Megalázó, hogy az embernek kuncsorognia kell a kettesért. Hiába tanult. Az egyetemek és főiskolák oktatói sportot űznek abból, hogy földre nyomják a diákokat, és jóóóól megtapossák. Láttam én már nem egy tanár arcán kéjvigyort is. És ebben az a leggusztustalanabb, hogy a kettesnek örülni kell, és tényleg gratulálni kell, mert nagyon nagy dolog. Végeztem a felsőoktatással egy időre, de nem is árt, mert tele vagyok a visszásságokkal. Megcsömörlöttem.
Idézet: „földre nyomják a diákokat, és jóóóól megtapossák” Na ezért sem megyek főiskolára/egyetemre! :gumicsirke:
És dolgozol nagyon kevés pénzért sokat. Vagy lenyeled a békát, és kevés pénzért dolgozol sokat diplomával. Ha van protekciód, akkor bedugnak valami semmit mondó állásba, és sok pénzért dolgozol keveset. Rajtad áll, melyiket választod, de az érettségi annyit ér, mint 30 éve a 8 általános. Az érettségihez kötött technikusi szakma pedig annyit, mint 30 éve egy szakmunkás. Ez viszont nem rajtad múlik. Közép-Európa lesz az Unió Kínája. Mesterségesen nyomott bérekért dolgozunk akkor is, ha nyugatra megyünk. Nesze neked Unió. Köszönjük szépen!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |