Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
azt nem mondtam,hogy velem... :kocsog:
Üdv!
Én nem éppen vicces dogot mutatnék meg. Hanem inkább azt, hogy mit tud csinálni egy 10KV-s hálozaton egy cella zárlat. Ez egy sima 230V-s 60W-s izzó volt elöző életében. Akkora hő keletkezett, hogy az izzó üveg búrája is leolvadt (Meg minden más is), egy nem vagy későn müködő védelem hibája kapcsán. Elnézést a kép minöségért, de csak a telom volt nálam...
Még egy pár biztató szőveg...
Az utolsó képen egy 10KV-s folytó látható. (kb 3m magas)
És végül a felrobbant cella maradványai. (Kicsit kokszos lett...)
Csípem ezt a "cuclista" feelinget! :hehe:
Gondoltam, mert nem írtad, hogy veled történt meg.
Ne értsd félre!
Tavaly nyáron egy kisvárosi villamossági üzletben az alábbi párbeszéd részese voltam:
Eladó: Jónapot! Mit adhatok? Én: Jónapot! 33 pF-os kondenzátoruk van? Erre az eladó visszakérdez: Elkó? ... (Tehát nincs... )
Ma jött emailban ez a kicsit morbid vicc:
Egy fickó elmegy AIDS szűrésre. 2 hét múlva jelentkezik az eredményért. - Uram, ön homoszexuális? - kérdi az orvos. - Igen, az vagyok... - Nos, ebben az esetben várható volt: sajnos pozitív lett a teszt. Az ürge nagyon berezel: - Doktor úr, meg fogok halni? Nincs semmi orvosság? A doki gondolkodik, majd így szól: - Hát, létezik egy új gyógymód, még nem hozták nyilvánosságra, de biztos a gyógyulás. A következőket kell tennie: tegyen ki 1 liter tejet 4 napra, a napsütésre, azután igya meg, egyen hozzá 5 romlott nyers tojást és fél kiló rothadt savanyú káposztát, rengeteg cseresznyepaprikával. Ezt csinálja 20 napon keresztül, és meggyógyul. Miután a pasas hálálkodva elmegy, a nővérke odafordul a dokihoz: - Na de doktor úr, miért csinálta ezt, miért nem mondta meg neki, hogy negatív lett a tesztje? - Most legalább megtanulja a kis buzi, hogy mire való a segge...
A 2085. évi történelem érettségi tételei
1. Fekete Pákó betelepülése, majd kiűzetése Magyarországról! 2. Győzike vagyonosodása és az etnobiznisz összefüggései. 3. Fejtse ki részletesen, hogyan "kúrta" el Magyarország sorsát Gyurcsány Ferenc miniszterelnök!? 4. Ismertesse részletesen a századforduló médiájának egyetemes kultúrtörténeti alkotásait (Big Brother, Való Világ, Fókusz, Aktív, Dáridó, Fásy Mulató), és azok pozitív hatásait a kor társadalmának szellemiségére, intelligenciaszintjére. 5. Anettka és a kozmosz közti viszony a XXI-ik században. 6. Döntse el melyik évben volt nő, és melyik évben volt férfi Terri Black!?! 7. Magyarország "sztárjai" a XXI. Században: Fekete Pákó, Győzike. Jelölje térképen, mely kontinensre kellett volna visszavándorolniuk? 8.Balázs Vs. Mónika show. Melyiknek volt a nagyobb nézettsége, és közerkölcsformáló hatása? 9. A Barátok közt szappanopera 102542. részének részletes bemutatása a XXI-ik század végén! Ismertesse bizonyos szereplők sorozatbéli életrajzát. Mint pl. a Tilda-karakter evolúciója (1-51-ig) 10. Miért részesíti előnyben a roma többségi társadalom az idegen hangzású keresztneveket? (Eszmeralda, Rozalinda, Izaura, Pamela, Szamanta,ill. Vinettú, Szándokán, Hoszéármándó, Ronáldó, Maradona) 11.Ki volt Kiszel Donatella édesapja? Válassza ki, és húzza alá a megfelelő személy nevét: - Mr. Sylvester Stallone - Kondor Csaba Úrhölgy - Az ismeretlen katona ("akcióban eltűnt") - Az igazi Fantomas 12. Kelemen Anna metamorfózisának ismertetése, munkásságának kultúrtörténeti elemzése. 13. Ismertesse Kocsor Zsolt (egykori művésznevén: Kozsó) nemzetközi elismertségének (Nobel-békedíj, Grammy-díj, Szívárvány Zászló-érdemrend) okait és pályafutásának főbb állomásait. 14. Mikor csatlakozott Magyarország államadóssága a "Fejlődő Országok" elitcsapatához? A:2007 B:2008 C:2009 15. Melyik hazai mestermű vált a világörökség részévé a XXI-ik század közepén? - Kiszel Tünde "Donatellácska" naptársorozata - A 4-es metró frissen átadott, Panama-díjas első szakasza - A Chuck Norris híd - Schobert Norbert Update Enciklopédiája
lesz ez még elöbb is, nem kell várni 80 évet
A dohányzósok előnyben!!!! Nagyon nagy!!! És van benne igazság...
Ez nagyon durvaaaaaaaaaaaaaaa! Hát mit mondjak, megérdemelte.
Adatátviteli rekord
1. Az emberi test 75MB-nyi genetikai információt tartalmaz. 2. Egy spermium így 37.5 MB-ot 3. Egy milliliterben 100 milliÓ spermium van. Gondolatmenet: Általánosságban egy alkalommal 2.25 ml-t lövünk ki 5 mp alatt. Így a fütyi sávszélessége: (37.5MB x 100M x 2,25)/5 = (37.500.000 x 100.000.000 x 2.25)/5 = 1 687 500 000 000 000 tehát: 1687,5 TeraByte/s Ez több mint egymilliárd floppy, vagy 2 millió CD lemez / sec.
haajjaa
A férit nehéz tulszárnyalni, a teremtés koronája
Az én nagyanyám kőkemény asszony volt. Három férjét eltemette, pedig kettő csak elszunditott.
Sziasztok.
Az alábbi weblap segítségével http://www.sat-gps-locate.com, és a mobilszám ismeretében pillanatok alatt kiderítheted hogy merre jár a barátnőd, barátod, feleséged, ismerősöd. Csak be kell ütni az országot majd a telefonszámot és indulhat is a keresés. Hihetetlen mire nem képes ma már a technika. Én kipróbáltam nekem működött.
szameg Már kezdtem örülni....
Azért az már nem gyenge, hogy a 90 éves édesapám mit müvel ha nem figyelek rá.
beírtam a számot... hmmm.- még ilyet! a lakásriasztóm GSM miket csinál : reszel vazze..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |