Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Motorkerékpár diagnosztika
Lapozás: OK   1 / 1
(#) kicsihaver hozzászólása Jún 20, 2010 /
 
Üdv mindenkinek
szeretnék segítséget kérni ,motorkerékpár hibakódjainak olvasásában ,sajnos nem sok tapasztalatom van benne .Kellene hozzá interfész ,program ? vagy lenne egyszerűbb megoldás is
Ha valaki ezzel kapcsolatosan tudna segíteni köszönöm szépen !
(#) Bártfai Ferenc válasza kicsihaver hozzászólására (») Jún 20, 2010 / 4
 
Szia!
Hát először is nem ártana tudnunk, hogy milyen motorról van szó. esetleg egy rövidke leírás, hogy milyen hibát tapasztalsz te a motor működésében..
(#) kicsihaver válasza kicsihaver hozzászólására (») Jún 20, 2010 /
 
zx6r ,nem indul DFI lámpa világit .
(#) kicsihaver válasza kicsihaver hozzászólására (») Jún 20, 2010 /
 
szia.ha meg is találom a hibát az jó, de az lenne a jó ha minél egyszerűbb lenne keresni a hibákat ha esetleg máskor is elő fordulna.Ha lenne sok szenzorom akkor cserélgetem és talán megtalálom melyik a rossz,de jobb lenne csak azt cserélni amelyik rossz.
(#) jdani hozzászólása Júl 10, 2015 /
 
Üdv. Rövidke topic ez, gondolom kevesen foglalkoznak vele, de hátha tud valaki valami hasznosat. GIpro gyárt motorokra sebességfokozat mérőt. Egy ilyet szeretnék lemásolni, csak nem tudom a kódolást megfejteni. 3 kábelja van csak ennek a mérőnek, abből értelemszerűen 2 csak a táp. A motoron pedig a diagnosztika kábeljára kell csatlakoztatni. (valahol olvastam, hogy valamelyik motorokon ezen a konektoron a feszültség nő, ha nagyobb sebességbe rakom. Hondánál ez nem így van, már néztem. PC41 típus.
(#) sanaxx válasza kicsihaver hozzászólására (») Júl 10, 2015 /
 
Ha még aktuális, milyen évjárat, szervizkönyve meg van mit ír erről, hogyan kell kiolvasni a hibát. Mindegyiknek(úgy értve az injektorosoktól)van egy diagnosztikai hibakijelzése, de ehhez jó lenne tudni az évjáratot, hogy megtudjam mondani milyen módon érhető ez el.
(#) sanaxx válasza jdani hozzászólására (») Júl 10, 2015 /
 
Ha nem is a lemásolásról szól, de van egy ilyen topic itt is ami ezzel foglakozik.
http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_4002.html?pg=0
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem