Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
[OFF]Sok múlhat a gyakorláson és az életmódon is. Ismerek egy nyolcvan év fölötti bácsit aki jógázik, és nagyon hajlékony - holott már menni is alig bír. Még most is felrakja a lábait a nyakába, és a feje mögött összekulcsolja.
Hoppácska. Németek egy laza, kisujjas 4:0-t bevertek a maradonáéknak... no komment.
Hali. tudna valaki olyan oldalt, ahol honda motorok alkatrészeit árulják, vagy ilyen motoros oldalt ahol bontott cuccokat adnak el, és van belőlük jópár?
ezt én is megtehettem volna, de én nem erre voltam kíváncsi. van egy oldal, múltkor láttam, és ott van egy csomó bontott cucc, azt hittem hogy tudja valaki miről beszélek.
Én nem néztem,de hallottam róla. Én is meglepődtem!
Nem volt időm nekem sem a meccset nézni. De az internet világában mindent újranézhetünk. Akár Zippelve is.
goooal
Helló!
Én a mogyoró pcbontónál láttam autó meg motor alkatrészeket
Valakinek van valami hátborzongatóan szép kapcsolója az új ruszki csövesemre? Meghálálnám
Ipari tanuló által egyedileg reszelt, bakelitből készültre gondolsz?
Bocsi, hogy itt PC-ztem Nem tudtam hogy van PC-s topic
De ne már, ez tényleg OFF, semmi köze semmi komoly dologhoz
Igen, azt elfelejtettem odaírni (pedig akartam), hogy nem ipari jellegű kell, csak kis szolid, ami "olyan ronda, hogy már szép"'bekarikázott R és C' Ugyanis az egész cucc úgy fog kinézni (enyhe túlzással)
[Ha a képen lévő üzembiztos lenne, és csak az elejét lógatnám ki, egész jó lenne ]
De még jobban nézne ki 4 db 150-es keményfa szöggel felszögelve a doboz tetjére
Nem "putri-dizájn"-ra gondoltam Egy ilyet is rátehetnék ezzel az erővel, csak nem
Hát ez durva Bővebben: Link
Sziasztok!
Szükségem volna egy olyan programra amivel DVD-ből divx-es avi-t tudok csinálni. Amiket eddig találtam azok vagy shareware progik voltak, vagy ha ingyenes, akkor meg nem azt csinálta amit akartam (vagy lehet én voltam a béna hogy nem tudtam használni). Tud valaki egy ilyet ajánlani? Üdv.: István
Én Ezt használtam sokáig.Egyszerü, de akár nagyon bonyolult beállitásokkal is rendelkezik.
Köszönöm, elsőre jónak tűnik!
Sziasztok!
A tekercselő műhelyből, ahol nyári munkán vagyok, kaptam egy napelemet.28 volt körül kellene neki leadni, ha 100%-os lenne a napsütés.De ott abban a műhelyben sem csak motor van, van a gumi óvszertől a rózsafűzérig minden.Az ott a napelemen szigetelőszalag viszonyítási alapnak.bocsi a képminőségért, de hirtelen csak a telefont találtam.
Erre volt két vihar is. Elég sáros munka lett az autójavítás. Nagy felhőszakadás volt. Ez elmúlt három hétfőn mindig volt vihar.
Itt csak próbálkozott De sikertelenül. Csepergett kb 15 percig aztán odébbállt
Most nehezen tudok mondni hiteles adatot. Az udvar úszott az "eső" után. A vasvödör háromnegyedig megtelt, a padlásfeljáró közepén lóg. Az eső elállta után még fél óráig dőlt le a lemezről a kellemes meleg víz.
Jó helyre kerültél Szép napelem! De egy tekercselő műhelybe mit keres az óvszer? Értem én hogy fő a biztonság, de 2 trafó tekerés közben egy kis "szünet"? Vagy hogy működik ez arrafelé?
Az a horonyszigetelés. Bár a főnök lánya elbírna egyet kettőt
Sziasztok! Nem tudja véletlenül valaki, hogy hogyan lehet hivatalosan áramot vezetni, kerítésen belüli épület belsejében lévő fémtárgyakba? Kicsit feltörték a kamrám, az ajtóval nem bírtak, így a falat bontották ki.Ha tudna valaki valamit, örülnék egy válasznak, mert nem találtam semmi használhatót. Előre is köszi!
Igen, eddig én is így tudtam, de a helyszínelő rendőrbácsi belekezdett egy mondókába, hogy kiírva, kerítéstől minimum egy méterre lehet, csak nam volt időm kifaggatni, mert siettek a következő címre. Nagy volt erre felé hétvégén a forgalmuk... Na, mindegy, csak kicsit dühös vagyok.
Sajnos, ami most nincs lebetonozva egy 4 köbméteres betontömbbe, azt elviszik.Sajnos már nem csak a brazilok, hanem a magyarok is.És nem is tehetsz ellene semmit, ha kutyád van, megharapja, még van pofája feljelenteni téged, hogy megharapta a kutyád.Ha meg villanyt vezetsz valamibe, feldobja a talpát, te mégy a börtönbe.
No, igen, ez a tehetetlenség a legrosszabb az egészben. Nem az elő eset, már félek elmenni itthonról, utána meg haza jönni. Na, jól kinyígom itt magam. Bocsi!
Tényleg volt valami jogszabályváltozás, hogy ha kiírod öles betűkkel jól láthatóan, hogy védve van a tulajdonod így-úgy-amúgy, akkor lehet olyan biztonsági berendezést alkalmazni, ami sérülést okozhat az elkövetőknek, de halálhoz nem vezethet. Namost, ha a betörő szívbeteg... Ráadásul a villanyt nem nehéz elvágni behatolás előtt. OK, lehet akksiról is hajtani a cuccot, de mindenre tényleg nem lehet felkészülni.
Vö. Amerika: bemegy, felszólítod, marad, lelövöd, probléma megoldva. Persze nem mondom, hogy ez a megoldás, de az se az, ami itt nálunk van. |
Bejelentkezés
Hirdetés |