Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1238 / 3599
(#) SzervízMacska válasza Norberto hozzászólására (») Júl 3, 2010 /

[OFF]Sok múlhat a gyakorláson és az életmódon is. Ismerek egy nyolcvan év fölötti bácsit aki jógázik, és nagyon hajlékony - holott már menni is alig bír. Még most is felrakja a lábait a nyakába, és a feje mögött összekulcsolja.
(#) Norberto hozzászólása Júl 3, 2010 /

Hoppácska. Németek egy laza, kisujjas 4:0-t bevertek a maradonáéknak... no komment.
(#) jdani hozzászólása Júl 3, 2010 /

Hali. tudna valaki olyan oldalt, ahol honda motorok alkatrészeit árulják, vagy ilyen motoros oldalt ahol bontott cuccokat adnak el, és van belőlük jópár?
(#) jdani válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 3, 2010 /

ezt én is megtehettem volna, de én nem erre voltam kíváncsi. van egy oldal, múltkor láttam, és ott van egy csomó bontott cucc, azt hittem hogy tudja valaki miről beszélek.
(#) scooby_ válasza Norberto hozzászólására (») Júl 4, 2010 /

Én nem néztem,de hallottam róla. Én is meglepődtem!
(#) mineral válasza scooby_ hozzászólására (») Júl 4, 2010 /

Nem volt időm nekem sem a meccset nézni. De az internet világában mindent újranézhetünk. Akár Zippelve is.

goooal
(#) maTaKee válasza jdani hozzászólására (») Júl 4, 2010 /

Helló!
Én a mogyoró pcbontónál láttam autó meg motor alkatrészeket
(#) klemo86 hozzászólása Júl 4, 2010 /

Valakinek van valami hátborzongatóan szép kapcsolója az új ruszki csövesemre? Meghálálnám
(#) Stadi válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 4, 2010 /

Ipari tanuló által egyedileg reszelt, bakelitből készültre gondolsz?
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 4, 2010 /

Bocsi, hogy itt PC-ztem Nem tudtam hogy van PC-s topic
(#) klemo86 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 4, 2010 /

De ne már, ez tényleg OFF, semmi köze semmi komoly dologhoz
(#) klemo86 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 4, 2010 /

Igen, azt elfelejtettem odaírni (pedig akartam), hogy nem ipari jellegű kell, csak kis szolid, ami "olyan ronda, hogy már szép"'bekarikázott R és C' Ugyanis az egész cucc úgy fog kinézni (enyhe túlzással)
[Ha a képen lévő üzembiztos lenne, és csak az elejét lógatnám ki, egész jó lenne ]
(#) radocziandras válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 4, 2010 /

De még jobban nézne ki 4 db 150-es keményfa szöggel felszögelve a doboz tetjére
(#) klemo86 válasza radocziandras hozzászólására (») Júl 4, 2010 /

Nem "putri-dizájn"-ra gondoltam Egy ilyet is rátehetnék ezzel az erővel, csak nem
(#) zoly15 hozzászólása Júl 4, 2010 /

Én mára leteszem a "lantot". Jóéjjt mindenkinek!
(#) zenetom hozzászólása Júl 5, 2010 /

Hát ez durva Bővebben: Link
(#) Istike88 hozzászólása Júl 5, 2010 /

Sziasztok!

Szükségem volna egy olyan programra amivel DVD-ből divx-es avi-t tudok csinálni. Amiket eddig találtam azok vagy shareware progik voltak, vagy ha ingyenes, akkor meg nem azt csinálta amit akartam (vagy lehet én voltam a béna hogy nem tudtam használni).
Tud valaki egy ilyet ajánlani?

Üdv.: István
(#) tiggersoft válasza Istike88 hozzászólására (») Júl 5, 2010 /

Én Ezt használtam sokáig.Egyszerü, de akár nagyon bonyolult beállitásokkal is rendelkezik.
(#) Istike88 válasza tiggersoft hozzászólására (») Júl 5, 2010 /

Köszönöm, elsőre jónak tűnik!
(#) radocziandras hozzászólása Júl 5, 2010 /

Sziasztok!
A tekercselő műhelyből, ahol nyári munkán vagyok, kaptam egy napelemet.28 volt körül kellene neki leadni, ha 100%-os lenne a napsütés.De ott abban a műhelyben sem csak motor van, van a gumi óvszertől a rózsafűzérig minden.Az ott a napelemen szigetelőszalag viszonyítási alapnak.bocsi a képminőségért, de hirtelen csak a telefont találtam.
(#) KTobi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 5, 2010 /

Erre volt két vihar is. Elég sáros munka lett az autójavítás. Nagy felhőszakadás volt. Ez elmúlt három hétfőn mindig volt vihar.
(#) zoly15 válasza KTobi hozzászólására (») Júl 5, 2010 /

Itt csak próbálkozott De sikertelenül. Csepergett kb 15 percig aztán odébbállt
(#) KTobi válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 5, 2010 /

Most nehezen tudok mondni hiteles adatot. Az udvar úszott az "eső" után. A vasvödör háromnegyedig megtelt, a padlásfeljáró közepén lóg. Az eső elállta után még fél óráig dőlt le a lemezről a kellemes meleg víz.
(#) zoly15 válasza radocziandras hozzászólására (») Júl 5, 2010 /

Jó helyre kerültél Szép napelem! De egy tekercselő műhelybe mit keres az óvszer? Értem én hogy fő a biztonság, de 2 trafó tekerés közben egy kis "szünet"? Vagy hogy működik ez arrafelé?
(#) radocziandras válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 5, 2010 /

Az a horonyszigetelés. Bár a főnök lánya elbírna egyet kettőt
(#) mps hozzászólása Júl 5, 2010 /

Sziasztok! Nem tudja véletlenül valaki, hogy hogyan lehet hivatalosan áramot vezetni, kerítésen belüli épület belsejében lévő fémtárgyakba? Kicsit feltörték a kamrám, az ajtóval nem bírtak, így a falat bontották ki.Ha tudna valaki valamit, örülnék egy válasznak, mert nem találtam semmi használhatót. Előre is köszi!
(#) mps válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 5, 2010 /

Igen, eddig én is így tudtam, de a helyszínelő rendőrbácsi belekezdett egy mondókába, hogy kiírva, kerítéstől minimum egy méterre lehet, csak nam volt időm kifaggatni, mert siettek a következő címre. Nagy volt erre felé hétvégén a forgalmuk... Na, mindegy, csak kicsit dühös vagyok.
(#) radocziandras válasza mps hozzászólására (») Júl 5, 2010 /

Sajnos, ami most nincs lebetonozva egy 4 köbméteres betontömbbe, azt elviszik.Sajnos már nem csak a brazilok, hanem a magyarok is.És nem is tehetsz ellene semmit, ha kutyád van, megharapja, még van pofája feljelenteni téged, hogy megharapta a kutyád.Ha meg villanyt vezetsz valamibe, feldobja a talpát, te mégy a börtönbe.
(#) mps válasza radocziandras hozzászólására (») Júl 5, 2010 /

No, igen, ez a tehetetlenség a legrosszabb az egészben. Nem az elő eset, már félek elmenni itthonról, utána meg haza jönni. Na, jól kinyígom itt magam. Bocsi!
(#) Stadi válasza mps hozzászólására (») Júl 5, 2010 /

Tényleg volt valami jogszabályváltozás, hogy ha kiírod öles betűkkel jól láthatóan, hogy védve van a tulajdonod így-úgy-amúgy, akkor lehet olyan biztonsági berendezést alkalmazni, ami sérülést okozhat az elkövetőknek, de halálhoz nem vezethet. Namost, ha a betörő szívbeteg... Ráadásul a villanyt nem nehéz elvágni behatolás előtt. OK, lehet akksiról is hajtani a cuccot, de mindenre tényleg nem lehet felkészülni.

Vö. Amerika: bemegy, felszólítod, marad, lelövöd, probléma megoldva. Persze nem mondom, hogy ez a megoldás, de az se az, ami itt nálunk van.
Következő: »»   1238 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem