Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1240 / 3599
(#) Stadi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

Pedig Zolikám... Bővebben: Link
(#) zoly15 válasza Stadi hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

Ha gyakorikerdesek, akkor hinnem kell neked!
(#) SzervízMacska válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

Többek között gépjármű elektronikai, villamossági alkatrészeket, jelen példánál maradva világítótestet. Ám ez itt a Te esetedben, a ledek szempontjából tök mindegy...

Azért ne keverjük a Gizikét a gőzekével. A magyar nyelv szép. Az, hogy miért szép, nehéz megmondani. Valószínűleg szerepe van benne az ilyen eszem-iszom (vö. eszek-iszok) és az evvel-avval típusú finomságoknak.
(#) zoly15 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

Köszönöm! Én is valami hasonlóra gondoltam mikor láttam hogy van narancs sárga ledes "füzér" is. Csak azt tudnám hogy milyen járműre kell ekkora

Erről ez jutott eszembe:

- Édesapám, hol a fogkefém?
- Mögötted.
- Dehogy öttem mög.

(#) Norberto válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

A felhozott példaként a tárgy ragja igen ritkán tud hasonulni, nem úgy, mint a -val/-vel toldalék. Egész pontosan csak és kizárólag akkor hasonul az előbbi, ha valaki ráerőlteti a hasonulást... !
(#) (Felhasználó 4577) válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

Én már használtam, bár nem sokat.
Írd le mi a gond, ha tudok segítek.
(#) Norberto válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

Le se tagadhatnák, hogy angolok (vagy legalábbis nagyon erős közük van Angliához).
(#) papcsi95 hozzászólása Júl 7, 2010 /

Helló!
Ez itt két különböző márkájú forrasztóállomás,nem?Rejtélyes a hasonlóság!
(#) tiggersoft válasza papcsi95 hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

Szia Sőt van egy harmadik is Mc Voice néven! 2 éve használom hibátlan hobbi célra.
(#) papcsi95 válasza tiggersoft hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

Ezek másolják egymást
(#) tiggersoft válasza papcsi95 hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

Lehet még egy pár ikertestvére...ki tudja melyik az "elsőszülött"?
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

Úgy látszik kimerítő ez a moderátor szakma

Mit melóztam? A gyakorlati oktatómmal mentem. Kistokajban vettünk le 4 radiátort mert festés van. Aztán az oktatómnál kijavítottuk a kiskaput. Ennyi egész napra Délben már kiszálltam az autóból a házunk előtt. Kerestem 1500-at Holnap megyünk vissza felrakni a radiátort. Még hogy írva fakadsz

Miért lennék szerencsés?

Áhá, már értem. No de azt nem tudom ,hogy jó szakmám lesz-e. Mert sokan azt mondják hogy "munkások kellenek". Sokan pedig azt hogy "nincs szükség munkásokra". No most akkor én mitévő legyek? Kinek higgyek? Igen, gyakorlati órán keresek. Havi 15 ezer. Plusz a sulis ösztöndíj. Valamint ez a kis nyári kiegészítés
(#) klemo86 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

Higgyél csak annak, aki azt mondja, hogy a munkás ember kell! Mindenki csak üli akar a sejhaján, és nem csinálni semmit, abból meggazdagodni… Ezzel én nem értek egyet, és szeretem a kétkezi melót - csak ezzel a szakmával még mindig nem találtam
(#) zoly15 válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

Áhá! Én is hasonlókat hallok. De várok Köbvérmodi válaszát is :hide:
(#) Müszi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

Szia Köbüki!

Ma én is melóztam! Simson motoros, kétütemű benzines fűnyírón nagygenerál! Csapágy, szimering, gyűrű csere --> Elsőre indult, most remélem nem fog elmenni a kompresszió

Életem első önálló benzinmotor javítása
(#) zoly15 válasza Müszi hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

Nemár Simson motoros fűnyíró?
(#) Müszi válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

BM-40 a tipusa, ez egy NDK gyártmányú gép. És így van, Simson motoros

Holnap lefotózom :yes:

Miért? Mi baj van a vérmodival? Majd HE talin lerendezel
(#) KTobi válasza Müszi hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

Mi van, itt a nyári szünet és mindenki motort javít? Péntek óta mást se csinálok, csak a kocsit szerelem, ha minden igaz, holnap vége lesz a piszkos munkának.
(#) erikabanhidi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 8, 2010 /

Olyan öreg...
(#) erikabanhidi válasza erikabanhidi hozzászólására (») Júl 8, 2010 /

én meg a jobb oldali vagyok....
(#) SzervízMacska válasza erikabanhidi hozzászólására (») Júl 8, 2010 /

Tehettél volna egy képet az adatlapodra, akkor el is hinnénk...
(#) SALáta hozzászólása Júl 8, 2010 /

Esti vagyis reggeli szívás (végülis szó szerint). Megállt a gépem átemelőszivattyúja, szakaszos üzemű, ez a legkissebb a gépen, van rajta egy 1.5 kW os motor, a másik szivattyú az pedig ami a csövön kifér nyomta és nyomta a vizet rendületlenül, az lehet vagy 4.5 kW os, kettő van belőle. A lényeg 20 másodperc alatt bő 4 hordó víz ömlött ki. 3 órát szivattam a vizet a porszívóval. A legnagyobb gáz hogy a víznek van bekapcsológombja de kikapcsoló az nincs, így marad az elegáns nc off, az mindent visz. Nem értem én, telistele jól működő érzékelővel, és mégse áll le. A gép japán gyártmány, igaz európai kézhez tervezve, a pici japánok ennyire nem szeretnek minket?
(#) mineral válasza SALáta hozzászólására (») Júl 8, 2010 /

Ez most nem értem. Vagyis nem tudom milyen gépről van szó. Volt ennek valami előzménye itt az Off tocsikban? Annak tudatában lehet , hogy érteném az esetet. Mindenesetre tényleg szívás volt.

Apám régebben nagyon benne volt a fotózásban. Volt neki mindenféle eszköze. Előhívó , fiixáló, szárító, nagyítógép miegymás. Mindig hordott magával egy nagy fotós táskát is. Tele objektívekkel. Most találtam egy képet az interneten. Jót nevettem mikor megláttam. Biztos apám is ezért hordott magával minidig olyan nagy fotós táskát Majd délután kérdőre vonom.

Tele.JPG

(#) zenetom válasza mineral hozzászólására (») Júl 8, 2010 /

Ez egészségügyi felszerelés. Véd a kiszáradástól
Következő: »»   1240 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem