Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Sziasztok! Megépítettem életem első áramkörét, 2 ledes villogót +-b tettem bele tápegység ic-t(5v 1 A), és egy rgb ledet. Van róla videóm is, sztem jóé néz ki. kiváncsi vagyok a véleményetekre
Szakácskám ezt jól kisütötted
Gratulálok, egész kis kövér kimenőt találtál hozzá, nemhiába vannak mélyei is gondolom!
Szia! Köszönöm
A kisebbik trafó a kimenő, de nem is olyan kicsi az se 7cm^2-es vannak is mélyei rendesen
Sziasztok!
Elkészült az USB kapcsolattal rendelkező frekvencia és priódusidő mérő műszerem nyomttott áramköri kivitele. Specifikáció... A bemeneti fokozatok közül a 74HC1G14 DC csatolt, a Vicsys féle BF961 alapú AC csatolt és az MB501L-t tartalmazó 1.1 GHz -es előosztó készült el.
Köszönöm szépen. A munka nagyja még hátra van - a dobozolás....
Természetesen baj nincs. Csak arra gondoltam, hogy szebb lenne, ha nem matt feketére lenne festve az oldala és a trafók is jobban mutatnának egy fedél alatt. Természetesen csak szerintem. :yes:[OFF] Ez csak amolyan kötözködés, hogy ne csak mindig a ˝nagyszerű gratulálok˝ legyen. )
Nyugodtan kötözködj nem problémázok rajta. Legfeljebb azt mondom, nem Neked kell elviselni magad mellett .
Egyébként is a kritikából sokat lehet tanulni. Takaróval nem volt kedvem "küzdeni".A színek? hát... ilyen festékem volt
Szerintem a színek is nagyon ütősek, passzolnak a csöveshez!
Szia!
Nagyon tetszik ez cucc. Elkérhetném a kapcsirajzát, nyáktervét!? Priviben, vagy itt, ahogy jobbnak látod.. Lenne mit tanulnom (nunk) belőle azt hiszem, ha publikus!? Köszi.
Szinte erőt sugároz az a brutális 3W ezekkel a színekkel
De milyen nagyot tud szólni az a 3W is. Sosem hittem volna. Egyébként a háló trafó az, amit Tőled kaptam
Szuper lett, és nem utolsósorban hasznos is!
Ha szabad megkérdeznem, a Windows-os kisalkalmazásokat milyen nyelven írod ezekhez a különféle projektjeidhez?
Szia!
Köszönöm... A Windows alkalmazás Delphi 7-ben - a Delphi - Jedy kiegészítéssel, a USB-UART (100Mbit/s -os, optikailag leválasztott) Microchip C18-ban, a frekvenciamérő assembly -ben készült...
Vicsys-nek címezve, hogy megfelelő témában legyen a kép!
Sziasztok. Ebben a hatalmas melegben tegnap késő este nekiláttam és megépítettem az USB töltő "szettet", amivel bárhol bármikor, feltudok tölteni egy USB csatlakozóval ellátott eszközt.
Remélem elnyeri a tetszésetek, és ti is építetek egyet. Elárulom, hogy megszállott zenehallgató vagyok, és annak ellenére hogy 15 órát kibír egyfolytában az akkumulátora, ennek ellenére megépítettem, mert előfordulhat hogy 15 -nál többet fogok távol tartózkodni, és egyetlen egy áramforrás sem lehet a közelben.
Sziasztok !
Kicsit OFF,de tegnap ezt építettem és hát van benne elektronika ,bár a vezérlése még nincs kész..... H0 ,aza 1:87 méretarány. Különlegessége nem maga az öntés - többen is foglalkoznak vele - hanem a bele tett "világítás". Remélem nem nagyon untattalak titeket ! További szép napot ! Üdv : István
Ez mi ez? Valami makett sugárfúrógépnek nézem. Működni is fog?
Valami marógépszerű .....
Igen ,makett .Vasútmodellezéshez ,működni nem fog kb 3cm hosszú és 2,5 cm magas lehet Üdv
Sziasztok!
Réges-régen tettem már fel ide képeket. Elkészítettem, már sokak által jól ismert, LMC3 műszert, erről egy pár kép.
Klassz lett nagyon. Egy dolgot nem értek csupán, és ezt másoknál is látom: miért kell az LCD fém keretét is kidugni a kijelzőnek vágott lyukon ? Szerintem esztétikusabb, ha csak akkora a lyuk, hogy az LCD üveg felülete látszik.
Talán azért mert ezáltal kerül síkba az előlappal...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |