Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1251 / 3599
(#) zolee1209 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Én nemrég jöttem be a műhelyből, eddig kint voltam és pakoltam a biteket! :yes:
(#) (Felhasználó 4577) válasza Action2K hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Akkor nem a Google-el és youtube-al volt a gond, hanem valószínű globálisan volt valami gond. Elzárták a Magyarország felé jövő Internet és telefonvonal csapot.
(#) zenetom válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Vagy lehet már a telefonvonalakat is a google kezeli
(#) zenetom válasza Action2K hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Júl 15, 2010 /

Mégis csak itt vagyok?!

Ejnye benyjnye! Eddig nem írtatok, szégyelljétek magatokat!

Akkor egy munkahelyi téma:

Ma mai napom, igen jó volt. Megettem egy egész köszörűtárcsát, ne kérdezzétek, hogyan! Egyszerűen, rajtam múlott a CKD sorsa!

Bocsánat a brutális minőség miatt, ebből a telefonból nemigen tudom kivarázsolni a képeket.
(#) Stadi válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 15, 2010 /

Szerintem elfelejtettük, hogy a csekkek befizetési határideje már nem a rajtuk feltüntetett dátum. Késve fizettünk, így hátralék mutatkozott a számlánkon, ezért korlátozták a szolgáltatást...
(#) Stadi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 15, 2010 /

Idézet:
„Megettem egy egész köszörűtárcsát”

Nem volt kicsit száraz magában?

Idézet:
„Bocsánat a brutális minőség miatt, ebből a telefonból nemigen tudom kivarázsolni a képeket.”

Így viszont egész jók lettek a képek.
(#) _ampervadasz_ válasza Stadi hozzászólására (») Júl 15, 2010 /

Valamiért nem enged képet feltölteni. Mi lehet a gond? Sohová máshová se mtudok persze feltölteni, mert még megoldás a blogom lehetett volna, majd idelinkeltem volna, de aztán az is ba...szik.

Topi írt egy képminőség-felismerő kiegészítést, nem tudtad?

Ezt mind megértem, ezekszerint akkor a blogomon is járt?

Véletlenül beléptem a NÁZÁhoz. Minden titkos tervet letudok töleni (éppen azt nézem a műhóddal, hogy épp a gép előtt ülsz és gépeled az új hozzászólást.), de feltölteni oda se tudok semmit!.

Persze, gondolta, hogy úgyis szükséged lesz rá. :yes:
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Júl 15, 2010 /

Viccet félretéve, nem tudom miért nem tudok sehová a világon feltölteni sehová semmit. Egyszerűen 0 byte rx/tx a forgalom, mintha valami blokkolná a forgalmat.
Azzal is bepróbálkoztam, hogy letiltom a tűzfalat, vírus védelmet, webvédelmi komponenst de egy nagy ló.... sikerült elérnem.

Jóéjt nektek, majd akkor holnap rakok majd fel egy képet, már lefárasztott ez a fájlmelléklet mizéria.

Jóéjt nektek, és legyetek rosszak.

Ne felejtsd el megitatni a macskapárnát ilyen melegben. Megvan még?

Ez nagyon jó volt!

Igen! Egyre csak melegebb van!
(#) vikipapa válasza Action2K hozzászólására (») Júl 15, 2010 /

Jujj! ez így háromnegyed 2kor kicsit durva volt!
(#) sound.man hozzászólása Júl 15, 2010 /

Egy szívtranszplantációkor milyen esélyek vannak? Valaki tudna kicsit mesélni?
(#) szamóca válasza sound.man hozzászólására (») Júl 15, 2010 /

Manapság tudtommal elég jók.
(#) sound.man válasza szamóca hozzászólására (») Júl 15, 2010 /

Annak nagyon örülnék.
(#) szamóca válasza sound.man hozzászólására (») Júl 15, 2010 /

Jaj! Csak nem ....
(#) sound.man válasza szamóca hozzászólására (») Júl 15, 2010 /

Nem nekem.
(#) zolika60 válasza sound.man hozzászólására (») Júl 15, 2010 /

Édesapámat tíz éve műtötték. Mondjuk nem szívtranszplantáció volt, "csak" billentyűt és ereket cseréltek. Viszont azóta is rendben van. Manapság kis túlzással rutin számba mennek ezek a műtétek. :yes: Természetesen a lelki családi támogatásra is szükség van.
(#) sound.man válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 15, 2010 /

Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baj.
(#) Ricsi89 hozzászólása Júl 15, 2010 /

Üdv!
Ha valaki jártas az e-bay-ről való rendelésben és szokott rendelni is onnan az írjon már nekem PÜ-t. kellene 1-2 dolog és ezért nem akarok regisztrálni, paypalt csinálni, stb....
(#) titi hozzászólása Júl 15, 2010 /

Hali!
Két hétig nem leszek netközelbe, irány Kárpátalja, Erdély!
Szóval fogjátok vissza magatokat, hogy ne sokat kelljen majd visszaolvasnom!
Aki ez idő alatt szintén nyaral, annak jó pihenést, a többieknek pedig kevés melót és jó fórumozást!
Üdv!
Lehet, még holnap délelőtt sikerül benéznem pár percre.
(#) zoly15 válasza titi hozzászólására (») Júl 15, 2010 /

Szia! Jó mulatást! Ha már szó esett a távollétről akkor én is 2 napig távol leszek. Én a "szabadságot szombat-vasárnapra veszem ki". Sajnos nem pihenés. Nagyanyámhoz kell menni megeszkábálni a pincécskéjét. Betonozás malterozás..
De úgy hogy ez a hetem teljes egészében a festés körül forgott Hétfő falfestés. Kedd ajtó ablak. Szerda-csütörtök-péntek mit ad isten ablakfestés.. Hála istennek már nincs több ablak De olyan helyre megyek a hétvégén hogy nem hogy net nincs, de még mobil térerő sem..
(#) zolika60 válasza sound.man hozzászólására (») Júl 15, 2010 /

Bízzunk benne. Nem egy mandula műtét és egész életen át tartó gyógyszer szedéssel jár. De jók az esélyek. Szorítok neked én is, hogy sikerüljön a rokonodnak vagy ismerősödnek.
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 15, 2010 /

Néha nem árt megszabadulni minden kütyütől és kikapcsolódni, nem foglalkozni semmi ilyen dologgal. :yes:
(#) (Felhasználó 4577) válasza titi hozzászólására (») Júl 15, 2010 /

Irigyellek. Ebben a nagy melegben semmihez sincs kedve az embernek. Arra pedig jó nagyokat lehet túrázni.
(#) zenetom hozzászólása Júl 15, 2010 /

Ezek a fránya bogarak. Mindig rászáll ilyenkor este 1-2 a monitorra és maszatolódik a képernyő (mármint ha agyonnyomom őket). Előbb meg reflexből a kurzort húztam volna oda. Ez már az álmosság jele
(#) Ricsi89 válasza zenetom hozzászólására (») Júl 15, 2010 /

Inkább rovarok, de mindegy. Itt is van belőlük bőven, csak nem merem erősen odanyomni őket az lcd-hez, mert félek, hogy betörik és a gari ilyenre nem érvényes.
Következő: »»   1251 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem