Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   66 / 199
(#) zoly15 válasza Freedomocska hozzászólására (») Júl 15, 2010 /

Gondolom te is igyekszel úgy intézni hogy az 1%-nak esélye se legyen.. Én ha törik ha szakad nem szeretnék lemaradni!
(#) Freedomocska válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 15, 2010 /

Makacs , kitartó ember vagyok - tűzön-vízen is keresztül viszem amit akarok de hát az élet is bonyolult (az 1% esélyt ezért fenn kell tartani ).
(#) Norberto válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 15, 2010 /

Szerintem a biciklik központi figyelése nem lesz megoldva, mindenkinek saját felelőssége lesz a saját cuccának az "őrzése".

Egyébként nem azt írtad, hogy autóval mész, hogy vihess magaddal pár cuccot?
(#) zoly15 válasza Freedomocska hozzászólására (») Júl 15, 2010 /

Értem. Én is kitartok a mellett amit eltervezek.
(#) zoly15 válasza Norberto hozzászólására (») Júl 15, 2010 /

Mi van ha ő a bicikli után köt "utánfutót"
(#) Attila86 válasza Norberto hozzászólására (») Júl 15, 2010 /

Még meglátom hogy lesz-e kocsi aznapra.
(#) rockersrac hozzászólása Júl 15, 2010 /

Jelentkeztem én is! Szóval reszkessetek!
(#) deguss hozzászólása Júl 15, 2010 /

Tőlem se szabadultok...
Jeleztem Topinak, hogy a térképen jó volna látni magunkat, szerintem ahogy lesz rá ideje, megcsinálja, és akkor már nem kell így "bekiabálni", hogy "én is jelentkeztem".
(#) (Felhasználó 4577) hozzászólása Júl 15, 2010 /

Ugyan ott kell majd bemenni, mint tavaly, a Margó Tivadar utcában, illetve a parkoló is ugyan ott lesz? A parkoló fizetős?
Legkésőbb meddig lehet jelentkezni?
Én nem tudom, hogy tudok-e menni, mert a találkozó előtt nem sokkal fog eldőlni, illetve az is, hogy mivel megyek.
(#) lui144 hozzászólása Júl 15, 2010 /

Nem lesz gond, ha a találkozó jegyárát átutalás helyett a bankszámlára pénztári befizetéssel fogom fizetni?
(#) (Felhasználó 4577) válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 15, 2010 /

Tényleg! Elsiklottam eme értékes információ felett. Köszönöm!
(#) labu01wx hozzászólása Júl 16, 2010 /

Sziasztok!

Én Barcsról mennék a találkozóra és érdeklődnék, hogy van-e valaki aki a közelből(Kaposvár, Pécs) menne vonattal, autóval?
(#) zoly15 válasza lui144 hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Én ott fizetek a helyszínen. Te miért nem ezt választottad? Valamint "rábeszéltem" saját magamat egy HE-s fekete pólóra Ami tetszik, hogy mindenkinek lesz névtáblája Jut eszembe: Ha már börze is van a találkozón, amire külön jegy kell, akkor nem is lehet ilyen jegy nélkül csereberélni cuccokat? De jó, lesz csöves motyóm, ha lesz a börzéseknél.
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

De jól tudsz választani Én is azt választottam volna ami az enyém Téged úgyis megismerlek. Már a parkolóból lehet majd látni a 3m-es lángon rotyogó gulyást, és a körülötte nagy fakanállal szaladgáló vérmodit
(#) lui144 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Én azért ezt választottam, mert a helyszínen már nem akarok bajlódni a fizetéssel. Elég, ha csak bemutatom a befizetési bizonylatot. Meg különben is így nem kell aggódnom azzal, hogy az utalás miatt a bank levon x Forintot.
(#) Frankye válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Reszkessetek emberek, a Hóhérmodi (én, csak így, szerényen!) is ott lesz.

Apropos, Topi!
A találkozási pontok között budapesti egy sincsen, ez csak most esett le! Én autóval megyek, kb. 3-4 ember befér mellém. Némi cuccot is hozhatnak. A Maglód-Budapest "vonalon" fogok mozogni, az erre járókat tudom felvenni.
(Szami! Jössz velem?)
(#) lui144 válasza Frankye hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Most, hogy mondod, én is észrevettem mikor jelentkeztem, hogy nincsen egy Budapesti találkozási pont sem.
(#) deguss hozzászólása Júl 16, 2010 /

Emberek?! Nehogy már csak 13-an jelentkeztük ezidáig?
(Találkozó térképre)
(#) vicsys válasza deguss hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Akinek nincs kitöltve az adatlapján a lakhely az szerintem nem jelenik meg...
(#) lui144 válasza deguss hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Nem kell aggódni. Leszünk még többen is. Még most ezidáig érthető hogy még csak kevesen jelentkeztek, mivel csak tegnap lett felrakva a jelentkezési lap.
(#) Frankye válasza vicsys hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Igen, ez több, mint valószínű...
(#) potyo hozzászólása Júl 16, 2010 /

Fekete bögre nem lesz?
(#) Topi hozzászólása Júl 16, 2010 /

Már egyébként 21-en jelentkeztek!
De hát tegnap éjjel került fel, szóval még csak pár órája lehet igazából jelentkezni.

Tavalyival ellentétben ez viszont most biztos jelentkezések, nem ilyen 50 talán...

Hamarosan teszek ki publikus statisztikát, ami alapján lehet majd szervezkedni.
A statisztika oldalt csak az fogja tudni megnyitni, aki már jelentkezett (adatvédelem)
Így lehet majd látni a:
- Nick nevet
- Email címet
- Érkezés módját
- Találkozó helyét

A többi bekért adat nem nyilvános.
(#) (Felhasználó 5823) hozzászólása Júl 16, 2010 /

Ezzel kapcsolatban, ha összejönne 5 (velem együtt) emberke Gyula, Békéscsaba, Kecskemét, Budapest vonalon akkor én is autóval mennék (Megane2), a jelentkezési lapon nem ezt írtam be mert attól függ lesz-e utazótárs!
Köszi Lhanzi
(#) szamóca válasza Frankye hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

-Óh nagy VérFrankye!
Köszönöm a lehetőséget hogy Veled tehetem meg az utat a elektromos emberek hazai Woodstock-jába.
(#) zoly15 válasza lui144 hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Én inkább ott a helyszínen fizetek. Úgyis kell Kp a "tankba".
(#) zoly15 válasza Frankye hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Tehát van a "Köbvérmodi" a "Hóhérmodi" de a többi modinak mi a fedőneve?
(#) zoly15 hozzászólása Júl 16, 2010 /

A tavalyi találkozón nem voltam. Milyen az a becsület kaszás italfogyasztás?
(#) SzervízMacska válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Ki van írva, mi mennyibe kerül, s az összeget bedobálod az erre rendszeresített edénybe.
(#) zoly15 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Köszönöm!
Következő: »»   66 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem