Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Amatőr Audiokészülék Építők Találkozója

Bővebb olvasni-látnivalók az AAÉT hivatalos honlapján. http://aaet.nhely.hu

Lapozás: OK   39 / 84
(#) rockersrac hozzászólása Júl 16, 2010 /

Jóéjt mindenkinek a holnapi viszontHALLÁSIG elteszem magam alvó üzemmódba!
(#) Moszkvai hozzászólása Júl 17, 2010 /

Na Én most lettem kész. Meghúztam az utolsó csavarokat. Már csak pár óra! Jó éjt!
(#) CIROKL válasza Moszkvai hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Ha netán olvasod akkor ha van ventilátorod azt hozzál !
Most indulok , nyolcra ott vagyok .
(#) Norberto válasza CIROKL hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Én megpróbálok 2-t is vinni majd... de én csak 10 felé érek oda majd.
(#) CIROKL válasza Norberto hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Az nagyon jó lenne ,jobb mint a semmi , sajnos én már nem tudom sehová pakolni .
(#) emmzolee hozzászólása Júl 17, 2010 /

Hello

Mikor kezdődik a találkozó? Ki néznék én is.

Doncso.
Vigyem akkor a 16 lábú íc foglalatokat?
(#) Norberto válasza emmzolee hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Már lassan másfél órája megy.
(#) klemo86 válasza Norberto hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Ja, én meg majd a fotógalériából fogok nézgelődni
(#) Doncso válasza emmzolee hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Óóó, na ezt teljesen elfelejtettem, nekem sajnos haza kellett jönnöm, csak délig tudtam elhelyezni a kislányomat. Valamikor megoldjuk uram.
(#) Doncso hozzászólása Júl 17, 2010 /

Hát, úgy látom én leszek az első beszámoló, igazából a bőség zavarát éreztem, rengeteg szép erősítőt láttam, sok sok gyönyörű munkát, nagyon jó a hangulat, aki nem jött ki bánhatja, én azt sajnálom, hogy el kellett jönnöm, nagyon keveset tudtam beszélgetni az ismerősökkel, leendő ismerősökkel. Viszont ami nagyon megfogott az (ha jól tudom) Moszkvai kolléga kiállítása, egyszerűen nem tudom leírni csak egy szóval : Döbbenet. Gyönyörű hangok jöttek azokból a dobozokból és erősítőkből, ezúton is gratulálok neki, és persze mindenkinek aki jelen volt. Ami még megfogott, ha jól emlékszem Luki kiállításán láttam a kis EL84SE-t ECC88-as meghajtással, ami még nem volt kész, nálam az a dobozolás vitte a pálmát.Nagyon tetszett a találkozó, egy élmény volt. Külön köszönet Akció Lacinak, hogy készített egy mérést a PCL-ről. Szegényt, szerintem hapro még mindig nyúzza Mindent összevetve : Jövőre is megyek.
(#) emmzolee válasza Doncso hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Hát én is voltam kint, de elképedtem,hogy milyen hangsugárzók voltak a referencia rendszerben. Nem is az, hogy miből épült, hanem azon lepődtem meg, hogy szólt.
ű
Rövid véleményem: jól.
Hosszabb véleményem: Nem jól!

Rettenetes plasztikus magasak, és óriási hiányosságok.
Azonkívül nagy volt a zaj. Ilyen zajban nem lehet rendszert hallgatni, mert nem derül ki semilyen apró részlet, mert elnyomja a zaj.

Volt kint egy TL is messziről jobb hangja volt. Mondom oda megyek meghallgatom. Annál is brutális volt a magas, és a TL doboznak olyan erős rezonancia pontjai voltak, hogy csak na.

A zene anyag is furcsa volt. Pop zene referenciának?
Bármelyik Dali, PoweBass, Triangle, stockfish lemez, sokkal részletgazdagabb lett volna.

Hogy van ez? Én azt hittem, hogy ez egy nívós erősítő teszt lesz.
(#) Imi65 hozzászólása Júl 17, 2010 /

Én is hazatértem a Puskásból. CIROKL, és Moszkvai kolléga kiemelkedően sokat tett a találkozó fejthetetlenné tételének érdekében. A többiekről sem szabad megfeledkezni, Gubán Gabi OS51-es PP-jét, vagy egy nagyon szép kivitelezésű EL84 SE-t, vagy a mellette lévő EL34 PP-t, a hozzátartozó szép kivitelő hangfal-párral. Hapro erősítői, és azok kivitele is említésre méltó. Természetesen nem is lehetne mindenkit felsorolni, még sokan mások emelték a színvonalat. Így Szamóca HTA-ja, vagy Ecopityu köre, OTL-je, és a klasszikus 6P45Sz PP.
Tanulságos volt Ecopityu műsorválasztójával az erősítők tesztelése, és Action2K számítógépes analízise. Dumatyi beszólásai, Köbzoli személye, Burgdavid, Rockersrác, Viktor, Simpi, Gálfy, Doncso és mindenki, akit kihagytam.
(#) Imi65 válasza emmzolee hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Ennek a találkozónak nem kifejezetten ez volt a célja, sajnálom, ha nem értetted meg az "üzenetét". Itt nincs nyeremény a legjobb (leghangosabb) készülék tervezőjének, ezek "örömalkotások". Ettől a ponttól viszont nem igazán számít az objektív minőség. Szerintem.
(#) emmzolee válasza Imi65 hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Idézet:
„Ettől a ponttól viszont nem igazán számít az objektív minőség. Szerintem.”

Rendben van. Megértettem.

A kezdők közül senkink nem tett volna rosszat, ha egy igazán jó hangú rendszert hallott volna, mert ha egyszer az ő rendszere is afelé közelít, akkor lesz igazán boldog. Az elején valóban az jelenti a boldogságot, ha meg építesz valamit, és az egyáltalán meg szólal. Egy kis idő elteltével a "Hogyan?" sokkal fontosabb lesz.

Nem is a nyeremény motívált engem sem, mert nem vittem semmit tesztelni. Arra gondoltam meghallgatok egy pár jófajta csöves erősítőt. Azok lehet, hogy jók voltak, de nem tudtak ilyen körülmények közt domborítani. Ezért mondtam, hogy ha csináljuk, akkor jól! Legyen a rendezvénynek nívója. Az nem árthat. remélem ebben azért egyet értünk.
(#) Imi65 válasza emmzolee hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Azért Moszkvai rendszere messze felülmúlta egy átlagos mini HiFi képességeit. Arra is mindenképpen alkalmas volt, hogy több erősítőt - Ecopityu átkapcsolójának a segítségével - összehasonlítsunk. A kezdők nagy részének tehát azért "fel van adva a lecke" így is. Az igazi High-End show-okon minden rendszernek jut egy külön helység, itt erre nem volt lehetőség, való igaz, senkinek a száját nem lehet befogni, ill. megakadályozni, hogy 10 másodpercenként ne sétáljon valaki el a hangfal előtt. Meg a rendszerek gazdái sem voltak igazán tekintettel egymásra.
Abban viszont valóban egyetértünk, hogy a színvonal emelése kívánatos itt is, kérdés, hogy ezt miként is lehet(ne) megvalósítani.
(#) CIROKL válasza emmzolee hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Sziasztok ,nos haza értem és elöljáróban mindeniknek megköszönöm a részvételt akik ott voltak a mai találkozón !
Fényképeket várnék a mail címemre ami az adat lapomon megtalálsz .
(#) tunerman válasza CIROKL hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Helló!

Itt van egy kis reklám a talinak!

:Amatőr Audiofil Építők Találkozója

Üdv: TJ.
(#) Kovidivi hozzászólása Júl 17, 2010 /

Sziasztok! Először voltam! Nagyon frankó volt a találkozó, csak túl meleg volt, de ahogy láttam, nem csak nekem Aki felismert, az nyugodtan írjon egy privát üzenetet, hogy én is ott voltam, enyémek voltak a 20cm-es tölcséresek, vagy az ORION HS280, vagy tőlem van a varázsszem Szívesen ismerném fel az embereket, sajnos kevés embernek volt kint nick név cédulája. Köbzolit kerestem, de nem láttam. Nem arról volt szó, hogy lesz bogrács? Vagy valamit félrehallottam?
(#) petemazi hozzászólása Júl 17, 2010 /

Sziasztok!
Az egyik teremben, ahol 3 pár hangfal volt, és végig zenéltünk, ott a piros fostex horn hangdobozban milyen volt a szóró?
Sajnos nem ismerkedtünk nagyon össze a teremben a kiállítókkal, a zenére koncentrált mindenki.

P7150050.JPG

(#) tunerman válasza Imi65 hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Action2 - nek én is külön megköszönném a lelkiismeretes PC-s elemzést az erőlködőkről - neki volt végig a legtöbb munkája!

Üdv: TJ.
(#) Norberto válasza emmzolee hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Kora délután előkerültek a Dali és egyéb tesztlemezek.
(#) CIROKL hozzászólása Júl 17, 2010 /

Máris megérkeztek az első képek , és akit estleg sért hogy felkerül a webalbumba az szóljon és törlöm , viszont továbbra is várom a rengeteg képet
http://picasaweb.google.com/benusapc/AmatorAudiofilEpitokTalalkozoj...uskas#
(#) CIROKL válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Idézet:
„Sajnos nekem nem adott a Laci kitűzőt, azt mondta csak a kiállítóknak jár,”
Én sem kaptam Zoli ez van !
Idézet:
„Amúgy láttam sok szép amatőr holmit és nekem tetszett, persze nem volt "profi" semmi, azért amatőr a tali neve..”
Ez meg így természetes tudod mulder ügynök megmondta az igazság oda át
(#) PetAd válasza petemazi hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Fostex FX120 volt az ha jól emlékszem, mintha ez a felirat jelent volna meg a laptopon. Nekem is tetszett a hangja. Az a fekete-narancssárga, hangjegyes erősítő (is) nagyon jól nézett ki.
(#) Kovidivi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

A nagy talira már sajnos nem tudok elmenni Akkor majd jövőre
(#) Doncso válasza CIROKL hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Csak az enyém maradt le.
(#) CIROKL válasza Doncso hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Doncso csak nyugi remélhetőleg még érkeznek képek ezek ugy tudom már délután készültek amikor már te nem voltál ott ! Sajnos én sem tudtam egyetlen egy képet sem csinálni egyszerűen nem volt rá idő .
(#) szamóca válasza CIROKL hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Most küldöm a 110db-os kollekciót!
(#) scooby_ válasza CIROKL hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Én csináltam,de azok már fent vannak nálad... Vagy is,ugyan azt fotóztam mint te!
(#) Doncso válasza CIROKL hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Oké uram. Igaz, mondjuk el kellett jönnöm, sajnos a gyermek megőrzést délig tudtam megoldani, pedig annyi mindent meghallgattam volna, kiváltképp a tiédet az enyémmel, azt nagyon szerettem volna meghallgatni, dehát ilyen ez a családos élet. Nagyon szép volt a gyűjteményed, élőben még nem is láttam, ma rájöttem, a képek semmit nem érnek, nem adnak vissza semmit, élőben látni a GU50-PP-t , na az nagyon durva volt, mint egy szörny, óriási, szinte terpeszkedett az asztalon, nagyon szépek voltak együtt, de a pálmát nálam még akkor is a PCl-ed dobozolása viszi. Annak nagyon tetszik a színe, és a kis doboz az alap doboz tetején. Azt sajnálom, hogy nem hallhattam.
Következő: »»   39 / 84
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem