Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na ja,a tengeralattjáró szerelés közben meg összedobott egy KT 88 PP-t és azon hallgatja Beatles-t mert tényleg jól eltűnt még a skype-ról is. :vigyor2:
Az előbb rámjött egy kis agyagozhatnék, miután egyik nap a tesóm is ezt csinálta, hozott magának agyagot és alkotott. Rólam azt kell tudni, most nyúltam először tudatosan ilyen értelemben agyaghoz, hogy valamit alkotni is akartam "hirtelen". Agyagozás talán technika órán volt anno, de az se biztos... a mai eredmények csatolva, ez kb. másfél-két óra munka (közben egyszer le is esett a kezemből, kicsit a feje behorpadt, újra kellett alkotni féligmeddig a fejtetőt).
A méretéről azt kell tudni, a fej magassága kb. 3 cm.
3cm?
![]()
Az egyetlen kéziszerszám a saját ujjaimon kívül egyetlen darab fogpiszkáló volt. :yes:
Grat hozzá. A türelmedhez is, én a leesésnél szerintem átalakítottam volna pizza formájúvá
![]()
Az lassan megérkezik, szóval fölösleges lett volna ezt is pizzává alakítani, ha már egyszer hoznak igazit.
![]()
Az interneten találtam ezt a roppant izgalmas játékot.
![]() Összedobtam hozzá egy eredmény loggert. Állítólag az amerikai pilóták átlag két percig bírják. Szerintem nem ezzel a verzióval... Vagy csak én vagyok béna? ![]()
Nekem 3 másodperc volt a rekordom.
![]()
Ááá, akkor jól van...
![]() Nem csak én vagyok így vele. Az én rekordom 20,629 másodperc.
Én is alkottam délután mikor hazaértem. Egy megrendelőm kérte ezt. Tudom, kicsit fura, de Ő kérte ilyenre. Megszállott gamer és In Flames rajongó...
Nem tudom mi ez, de nagyon jól néz ki
![]()
Köszi! Ez egy PC oldala. A kiindulási alap ez volt. A srác tervezte meg PS-pal. Invertálta, levágta, tükrözte meg rátette a logokat...
Bővebben: Link
Értem! Mennyi idő volt belejönnöd ebbe a festésbe?
Semennyi. Érdekes módon már az első képem is az "egész jó" kategóriába soroltam. Bár az tény, hogy kisgyerek korom óta rajzolgatok. A weblapomon fent vannak a régebbi rajzaim festményeim. Már régóta szerettem volna kipróbálni az airbrusht, de csak most jutottam el odáig, hogy anyagilag is megengedhettem magamnak.
Egész jó játék
![]()
Igen és remélem, hogy ferde meg nincs...
![]()
Jó látni, hogy vannak itt szabad szoftvert használók is!
![]() ![]()
Aki ilyenekkel "játszik" azt úgy telibeverném :boxer:
Sajnos szegény gyereket egy másik fórumról ismerem. Sajnos ezt szokta csinálni, csak nézd meg a többi videóját.
![]()
Én is szívesen "elbeszélgetnék" vele!
![]() ![]()
Azt nem értem, hogy mi értelme van ennek :no:
Lehet, hogy csak izgalomra vágyott. Erre mondaná Hofi: "Ha legközelebb izgalomra vágysz, akkor ott van mindjárt a jobb kezed!..."
Nagyon jó kis rendszer! Én a Studio változatát nyúzom. Már júni közepe óta nem indítottam Win-t.
![]() Idézet: Ez mekkora! „Ha legközelebb izgalomra vágysz, akkor ott van mindjárt a jobb kezed!...” ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |