Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ezelőtt sok évvel hallottam egy történetet. Arról szólt, hogy megkérdezte a feleség a férjét, hogy miért iszik (alkoholt). Csak a tartalmából emlékszek pár mondatra.
A férfi kiszámolta a nőnek, hogy évente mennyi időt töltenek egymás társaságában, ebből mennyi a szex. Egy alkalommal a férfi szeretkezés közben arra lett figyelmes, hogy a neje a lábával a falon lévő fényképet igazgatja. A férfi feltette a kérdést: mindezek után mi okom lenne nem inni? Valamelyikőtök, ha megírná ezt a történetet teljes terjedelmében, én kinyomtatnám és a panaszkodó nőknek adnák egy – egy példányt.
Jaj, ez súlyos...
- És meddig szeretne maradni anyuka?
- Hát, ameddig szívesen láttok. - Ó, már egy kávét se iszik meg?
Ja... még ráadásul gyáva is az ilyen...
Ez egy rádiókabarés monológ a 80' évekből.
Eladó...nem kell valakinek? Bővebben: Link
Már kinéztem a nekem való várat, de sajnos nem eladó.
Bővebben: Link
Hogy hívják a papok edzőjét?
Tréningatya Hogy hívják a kertész-papot? Környezetbarát Hogy hívják a roma-robotot? Géplakatos
Hogy hívják a számítógépező szerzetest?
Felhasználó-barát.
Valami ehhez hasonlóra gondoltam. Köszi. Csak nem tudtam, hogy nem gépelt változatban terjed. Könnyebben osztogathattam volna az elégedetlenkedő feleségek között.
A digitális technikáról:
Az öreg juhász száz éves, és egy újságíró elmegy hozzá, hogy meginterjuvolja. -János bácsi, legyen szíves mondjon nekünk az életéből egy vidám történetet. Az öreg elkezdi: - Már vagy nyolcvan éve történt, mikor a szomszédom átjött, és mondta, hogy elveszett a birkája az erdőben. Rögtön keresésére indultunk vagy öten egy demizson pálinkával. Mikor megtaláltuk a birkát, mind a magunkévá tettük. Az volt ám a vidám történet! Az újságíró gondolja, hogy ezt a történetet nem írhatja meg az újságban, és kéri az öreget, hogy meséljen neki másikat. Az öreg megint elkezdi: - Már vagy hetven éve történt, hogy a szomszédom átjött, hogy elveszett a felesége az erdőben. Vagy öten a feleség keresésére indultunk egy demizson pálinkával, és mikor megtaláltuk, mindannyian magunkévá tettük. Az volt ám a vidám történet! Az újságíró ideges, mert ez a történet sem alkalmas arra, hogy megírja. Gondol egyet és így szól az öreghez: - Jól van János bácsi, talán inkább hagyjuk a vidám történeteket. Nem történt magával a hosszú élete során valami szomorú, amiből az újságolvasók tanulhatnának? Az öreg arca egyszerre elkomorodik: - Már vagy hatvan éve történt, hogy egyszer elvesztem az erdőben... Mi köze ennek a digitális technikához? Az egyik egészségközpontban, adnak egy papírt az igénybe vehető vizsgálatokról, ahol meg lehetett jelölni, melyiket nem kéri az ember. Van közöttük egy digitális rectális vizsgálat. Ha valaki azt gondolja, milyen fejlett lehet itt a technika, és nem húzza ki a listából... na az ám a szomorú történet.
Na, ez jó... Böriben dolgozom, majd elhintem a zsivány uraknak a vizsgálat nevét. Úgyis imádnak orvoshoz kujtorogni.
Kresz tábla... Tegnap fotóztam (telefonnal) a 62-es úton.
Ez most vicces vagy siralmas nem tudom de valós.
Az ÉN vagyok, ÉN ma is melóztam, de én utánna fél háromkor egy doboz sört ittam meg a tűz mellett amin lecsó készült tárcsalapban
hmmm lecsó..... Most én is meg enném! :finom:
Ezek a magyarok mindenre elszántak. Tárcsában lecsót főzni?!? Na ez én is kipróbálom. Anya vágd össze gyorsan a paprikát, paradicsomot!
Ha tudnád hogy menetközbe lett leszedve a tárcsa a traktorról.
De az így készült lecsót, feltétlenül domború tányérból kell enni !
Feltétlenül! Legfeljebb megfordítom.
El kéne kezdenem tanulgatni a kresszt, de az áthúzott kör alakú tábla nem azt jelenti hogy vége van a 40km/h-ás sebességhatárnak? :hide:
Pont ez benne a poén, hogy a 40-es táblát 2 méterrel odébb föloldja.
Egyébként viccet félretéve, az a 40-es tábla ideiglenes, valószínűleg útépítés miatti, az okostojás munkásember meg korlátozás feloldó tábla elé rakta. Főnökétől kijárna neki egy jó kis mert ha emiatt van baleset akkor bizony őt veszik elő és akkor : lesz.
Nekünk hasonló volt kinnt van a 90-es tábla 15 méterrel odébb 40-es, majd végül 20 méteren belül 40 feloldva. Azért ez a nem semmi
Dehogy lehet valaki ekkora hülye? Vagy nem ismeri a KRESZt (olyannal meg nem rakatnának le táblát), vagy nem is foglalkozik vele, de nemán nem tudta volna 2 méterrel odébb tenni, mert ebből tényleg lehet baleset, ha valaki nem gondol erre, hogy ez itt nem jó.
Ha szorult a sofőrbe minimális intelligencia, akkor nem balesetveszélyes, mert van annyi esze, hogy az útviszonyoknak megfelelően vezet.
Nem egyedi esetek ezek.
A 3. úton Gödöllő előtt van egy körforgalom. Régebben évekig kb 200m-rel előtte egy 40-es tábla volt. Utána, pát 10m-rel egy 60-as, majd újra egy 40-es tábla. Semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá. Gyálról Vecsés felé kiérve Kint van a Gyál település végét jelző, pirossal áthúzott felirat. Ugyanazon a tartón rögtön felette pedig a "Lakott település kezdete" elnevezésű, városi sziluettet ábrázoló tábla. Mi van!? Akkor most minek van vége, ha máris elkezdődik? Soroksáron, Pestszentimre felől haladva, 60-as tábla jelzi, hogy gyorsabban is haladhatunk a megengedettnél. Az 60 áthúzva, és 50-es korlátozó a vasúti átjáró 2. és 3. előjelzője között van, és volt akkor is, mikor a vasúti átjáró 1. előjelzője után már 30-al kellett haladni. Szerintem bárki tudna ilyeneket a lakóhelye környezetéből felidézni, nekem ez a 3 jutott eszembe, nagy-hirtelen.
Én meg elmegyek biciklivel, hátha van itt is vicces, vagy inkább siralmas "táblakombináció".
|
Bejelentkezés
Hirdetés |