Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1283 / 3599
(#) zoly15 válasza puli122 hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Én biztos nem vettem volna át, vagy csak a korábban látott áron csak.
(#) puli122 válasza szamóca hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Én is úgy tudtam. Mondtam is a csávónak, hogy szerintem ez van, azt válaszolta hogy tudja, de emberek vagyunk, és ők meg tévedtek. Végülis mivel nekem csak a nagy flex kell, azt berendelik, holnap megyek érte, azt mondta az ember hogy az ára 35e mint máshol, de majd megegyezünk. Kíváncsi leszek.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Júl 30, 2010 /

Sziasztok fórumtársak.

Nem tudja valaki miért jelzi a tűzróka, hogy jelentett támadó oldal a Bumeráng?
(#) klemo86 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

Kiiktatod, és meg fogja jeleníteni az oldalt Ennyi
(#) (Felhasználó 4577) válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

Szerintem valakik azzal szórakoztak, hogy bejelentették, hogy támadó weboldal. :no:
(#) klemo86 válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

Én is jártam már így egy rémegyszerű és abszolút ártalmatlan lappal Aztán mondtam ennek a cuccnak, hogy ne aggódjon, és hozza szépen be az oldalt! Hallgatott rám
(#) _ampervadasz_ válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

Köszi a segítséget, de nekem nemigen működik a dolog, mert egyszerűen nem engedi figyelmen kívül hagyni.

Ha rákattintok arra, hogy ez az oldal nem támadó akkor meg a http://www.stopbadware.org -ra eltérít.

Csak a napi témákat szinkronizálnám le az mp3 lejátszómra, hogy másnap munkában azt hallgathassam meg, de egyszerűen odáig el sem jutok, csak a főoldalig.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

Elvileg itt van az ok is.
(#) klemo86 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

Nem jó a hozzáállás Ha csak "Figyelmen kívül hagyod", akkor max egyszer lépsz be, legközelebb megint kötözködni fog… A "Miért nem jelenik meg az oldal" magyarázatot ad a jelenségre is, és ott be lehet állítani, hogy a biztonsági tanúsítvány nélkül is felengedjen, illetve hogy "saját felelősségedre" a "veszélyesnek ítélt" oldalt jelenítse meg, és a továbbiakban ne jelezzen…
(#) zenetom válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

Engem is egyre jobban kiidegel a tűzróka a h*lyeségeivel, nem tudom, de elég bénák a fejlesztők.
(#) klemo86 válasza zenetom hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

Sose volt vele semmi bajom, nem úgy, mint az IE-vel
(#) _ampervadasz_ válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

Köszi a segítséget, leszedtem a Szexplórerrel ami kell és kész.
(#) (Felhasználó 4577) válasza zenetom hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

Szerintem jó a Firefox. A memóriazabálás kompenzálja a weboldalak gyors megjelenését és azt, hogy nem hullanak úgy szét benne, mint Internet Explorer vagy Opera alatt, ráadásul a Firefox Sync-el még a könyvjelzőimet is szinkronizálhatom, ha újratelepítem a gépet.
(#) _ampervadasz_ válasza zenetom hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

Nekem sem volt vele semmi bajom, egyetlen egy hibái a korlátlan processzor/memória használat amit egy gyors konfigurálással meg lehet előzni, viszont így is szereti elenni a processzort pl. flash alapú videó lejátszásánál ami a Szeszplórernél sosem volt probléma.
(#) (Felhasználó 4577) válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

Idézet:
„a korlátlan processzor/memória használat amit egy gyors konfigurálással meg lehet előzni”

Pontosan így van!

Idézet:
„viszont így is szereti elenni a processzort pl. flash alapú videó lejátszásánál”

Ezt még nem vettem észre.
Viszont azt igen, hogy ha youtube-on nézek valamit, vagy más videolejátszós oldalon, akkor rögtön le kell stoppolni és várni amíg egy kicsit betöltődik. Nem az internetemmel van gond, mert eddig jó volt.
De már úgy hozzászoktam, hogy az lenne a furcsa, ha nem kellene várni.
(#) zenetom válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

variszabi, _ampervadasz_ : én is ezt használom mindig, csak már unom, hogy kb minden 2. indításnál várni kell 1-2 percet (!) mert nem reagál egyszerűen semmire sem az egész böngésző ablak, még a menü se. Lehet újra káne már rakni a rendszert.
(#) (Felhasználó 4577) válasza zenetom hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

Hát igen, ez nem a Firefox hibája.
Egyébként én reggel elindítom és még most is meg van nyitva.
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

Na hallod, tudod mennyire tarkón tud vágni egy bumeráng?
(#) Frankye válasza szamóca hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

Ha a hirdetés lapon fent volt, hogy a nyomdahibákért nem vállalnak felelősséget - márpedig ez ma már minden sajtfecnire ráírják! - akkor sajnos adhatják nem a meghirdetett áron is, jogszerűen.
(Úgy 25 évvel ezelőtt (!) Kanadában jártam, ott az a "szokás", hogy ha egy termék "véletlenül" az akciósok közé kerül, a bolt köteles az akciós áron adni. Fel sem merül bennük, hogy akár én is odatehettem... Nem kell bizonygatni, nem kell fotó, eladó, igazolás, etc., hanem azt mondom a kasszánál, hogy "bocsi, de ez a 100$-os termék az 1$-os tábla alatt volt. Elhiszik...)
(#) Action2K hozzászólása Júl 30, 2010 /

Megint egy gyöngyszem: Bővebben: Link
(#) klemo86 válasza Action2K hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

Épp ezen röhögtem fel most hangosan, így korán reggel jól esett, bearanyozta a napomat Gondoltam belinkelem, de megelőztél…
(#) Action2K hozzászólása Júl 30, 2010 /

A postás bácsi épp most adott át egy csomagot nekem. Törékeny holmi van benne. Ki találja ki, hogy mi lehet benne? (Egy kis kvíz, erre az unalmas napra.)
(#) Frankye válasza Action2K hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

Tán csak nem valami jóféle itóka? Esetleg csövek?
(#) hadnagyakos válasza Action2K hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

Kijelzők?
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

Hát természetesen! Bár az itóka sem rosz dolog, pláne, ha ilyen ár/mennyiség/minőség viszonyban jönne.
(#) klemo86 válasza Action2K hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

Gyűjtöd őket? Vagy csak Te is átlagos felhasználó vagy?
(#) Norberto hozzászólása Júl 30, 2010 /

Tök jó. Az előbb hallottam, a Morcheeba együttes ismét a a zenéjükhöz sokkal jobban passzoló, jobb hangú, korábbi énekesnőjükkel dolgozik együtt, s már van új albumuk is!
(#) klemo86 válasza Norberto hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

Irány a SZIN (csak nem én és nem most)
(#) DuMatyi válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

...mert nem vagy ifjú. Ugyebár szegedi ifjúsági napok.
(#) Action2K válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

Gyűjtöm. Azért, hogy "átlagos" felhasználó lehessek. No meg a kihagyhatatlan Akciók. 3000HUF-ért (postával) egy doboznyi vadi új csöveket nem hagy ott az ember, pláne, ha az alábbi kiosztással van. :eek2:
PL508 - 10DB
PL500 - 1DB
EL84 - 6DB
PCL84 - 5DB
PCC189 - 1DB
PCF802 - 1DB
PCF201 - 1DB
EF183 - 1DB
EF36 - 1DB
ECF82 - 4DB
PC92 - 1DB
EZ84 - 1DB
ECC808 - 1DB
PCL82 - 6DB
PL519 - 1DB
PL509 - 2DB
+ 7db orosz cső
Következő: »»   1283 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem