Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   71 / 199
(#) zoly15 válasza Gafly hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Az rendben van hogy finálé, meg közeledik. De sajnos a 70 fős "legénység" nincs meg Ha nincs meg a 70 fő akkor nincs is találkozó? Vagy akkor drágább a belépő?
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Ti mindig jók voltatok. "Legyetek jók, ha tudtok, a többi nem számít..." Egyébként én úgy várom, mint egy kisgyerek a karácsonyt. Más szórakozásom nemigen van.
(#) (Felhasználó 4577) válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Idézet:
„Más szórakozásom nemigen van.”

Dehogy nincs. :hide:
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Nana, az nem publikus. Hát te itt is itt vagy?
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Rendben főnök! :kalap: Maga pedig koncentráljon a jó bogrács receptjére
(#) (Felhasználó 4577) válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Mostanában ritkán, de benézek.
(#) interferi hozzászólása Aug 1, 2010 /

Dúrom át a cucaimat mi az ami már nem fog kelleni vagyis mi az amit viszek meg el kell döntenem mi a találkozora mi a 7. ei puskás börzére menjen.
Már egy nagy zacskonyi bontott ic meg huszon néhány pc tápból lévö trafo hever kikészitetten.
(#) interferi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Én meg azon lepödök meg hogy mik kerülnek elö (amikröl már azt hittem hogy kidobtam).
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Ha már te is csomagolsz, akkor én is viszek pár cuccot. szétnézek mi nem kell már 2 dobozka már van.
(#) potyo válasza interferi hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Én a szobámat pakoltam ki múltkor falfestés, parkettázás, stb. előzményeként, már két zsáknyi szemetet (de szó szerint szemetet) levittem, elektronikai cuccokból már szintén egy jó adagot a pincébe levittem, mikor anyám benézett a szobába, szétnézett és azt mondta "ennyi szart"
(#) SzervízMacska válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Szerintem Nálad jópáran szívesen csomagolnánk...
(#) interferi válasza potyo hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Nálam is hasonló a helyzet, csak nálam a szoba meg a gardrob van tele de nincs pince ahova lehetne valamit el(át)suvasztani.
(#) hackerfish hozzászólása Aug 2, 2010 /

(#) Frankye válasza hackerfish hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Kb. reggeltől késő délutánig, összesen 10 órára miénk itt a tér (avagy Miénkitta tér, by DuMatyi).
A találkozási pontok úgy vannak, ahogy leírtad. Esetleg ha van vállalkozó, akkor az egy helyről jövőket begyűjti, kocsival kiviszi.
(#) hackerfish válasza Frankye hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Oké, köszönöm az infót! Ott leszek!
Az indulás a Keletitől már meg van dumálva? Szóval hogy hányra kellene odaérni?
(#) Norberto válasza hackerfish hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Keletitől kb. 20-25 perc kocsival az út. Ez azt jelenti, hogy azért jó lenne, ha 8-kor az összegyűjtő ember el tudna indulni a Bókay-kert irányába.

Egyébként a rendezvény hivatalosan 8:00-kor kezdődik, papírforma szerint legalábbis, de addigra úgysem lesz ott mindenki.
(#) hackerfish válasza Norberto hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Jó, akkor 7:30/7:45-re ott leszek.
(#) Szebence válasza Norberto hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Majd valószínű én is a keletitől mennék, meg lehet jön sprofan is viszont én a keletibe vonattal 8:00-ra érek be +/- 10 perc. Ha valakinek ez megfelelne és eltudna vinni minket, azt megköszönnénk, korábban nem tudunk menni így is 4-kor fogok kelni, hogy így felérjek.

Szerk.: Belegondolva, kicsit korainak tartom a 8 órás indulást a gyűjtőpontoktól, mert tényleg ha 8-kor kezdődik az egész akkor nem sokan lesznek még ott a kezdéskor, másrészt azért gyűjtőpont, mert az ország egész részéről érkeznek emberek, szerintem lesznek még rajtam kívül mások is, akik nem autóval jönnek és lehet gondot okoz a 8 órai indulás.
(#) Norberto válasza Szebence hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Persze, szerintem megfelel. De akkor úgy kell majd véglegesíteni a vonatot, már akinek sűrűbben jár pl. vagy nem annyira távolról érkezik, hogy lehetőleg egyszerre érkezzetek a PU-ra, hogy ne kelljen 40-50 perceket egymásra várni. Ha késik a vonat, azzal nincs baj, annak a mértékét sosem lehet előre megmondani.
(#) Szebence válasza Norberto hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Rendben! Amivel én illetve sprofan mennénk, az 6:45-kor indul Vámosgyörkről, ez azt jelenti, hogy menetrend szerint 7:55-re vagy 8:00-ra kell beérnie a Keletibe, de gyakran késik 5-10 perceket.
(#) Gafly hozzászólása Aug 2, 2010 /

Ha jól tudom a vonatok késése iránti igényeket Frankye-vel kell egyeztetni
Mellesleg tavaly 9-re volt meghirdetve és én voltam az első pedig bőven nyolc után indultam el otthonról...
(#) Norberto válasza Gafly hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Lehet, hogy idén is ez lesz.

Nem áll semmiből módosítani (eltolni) az időpontot.

Hozzácsatoljuk a szerződéshez, hogy az időpontok 1-1 órával eltoltak legyenek, azaz ne 8:00-tól 18:00-ig, hanem 9:00-tól 19:00-ig tartson a rendezvény.
(#) Norberto válasza Gafly hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Már csak egy dolgon kellene igazán "agyalni".

Hűtőberendezés.

Mert ami tavaly volt, kicsi volt, és gyenge volt.

Ehelyett kellene valamit szervezkedni... akár hűtő, akár fagyasztóláda, bármi...

Az én ötletem, hogy valami Bp-i emberkétől kéne egy ilyet szerválni, akinél esetleg van valami nem használt típus éppen, garázsban, pincében vagy bárhol; 1 napra, kölcsön, a találkozó idejére. Utánfutó az lenne, tehát el lehetne hozni, csak kérdés, hogy kitől, honnan, milyet, stb.?
(#) TAKLACO válasza Norberto hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

HE STORE is megjelenhetne a legkelendobb aruvalasztekaval mert az uzlet az uzlet...
(#) Norberto válasza TAKLACO hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

A HEStore-tól én teljesen független vagyok, semmit sem tudok róla, és nem is folyok bele ebbe az ügybe semmilyen mélységben.
(#) Travolta válasza Norberto hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

A hűtőt megkérdezem, de ha sikerül szerezni a szállítást sajna nem tudom megoldani.
(#) Norberto válasza Travolta hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Rendben, köszönjük. :yes:

Ha minden igaz, Frankye tudna szállítani majd.
(#) DuMatyi válasza Gafly hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Akkor Frankye, megkérünk, késsen Szebence vonata, ha megoldható.
(#) callmaci hozzászólása Aug 2, 2010 /

Sziasztok!
Nagyon szeretnék eljutni a találkozóra,ezért szeretném pontosan tudni a következőket.
Elsőnek kitöltöm a neten az űrlapot és elküldöm,következő lépés a postai rozsaszin csekken befizetem az 1500 forintot.
A konkrét címet nem tudom,esetleg helyszínen is lehet?
Az utazásról csak annyit hogy ha autóval megyek közelben van e parkolási lehetőség ?
Vagy a busszal jobban járok?
Mindent előre is köszönök.
(#) callmaci válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Szia köbzoli !
Nagyon köszönöm a megnyugtató választ és a térképet.
Következő: »»   71 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem