Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Én 2db IN-13 "bárgráf" kijelzőcsövet felajánlok tombolának, lehet még mást is csak még körül kell néznem.
És ki a mi Viktorunk, azért kérdem amúgy, mert a hölgy itt lakik tőlem pár km.-re, akárcsak Molnár Gergő, csak más irányban. Kicsit elbizonytalanodtam, hogy busszal menni a legjobb...vajon...e (bár Tomajon felszállok-Népligetben leszállok, közben bólintok egyet is elég jól hangzik).
![]()
Hosszabbítót én is tudok vinni kettőt, egy hosszú kábeles/2Méter körüli zsinórral szerelt/10-es elosztót, meg egy rövid/kb30-40 centi hosszú/ zsinórral szerelt hatosat! Van még egy hármas is, de az sérült aljú, meg az kell kiváltani ideiglenesen a 10-es elosztót, mert pont 3 hely kell ahoz hogy anya tudjon netezni!
![]() ![]() ![]() ![]() Az az eszti nem az az Eszti... A kisbetűs eszti (Rezi), regisztrált HE-s tag. Bár az én Esztim is jelentkezett, nem látszik a listában mert nem regisztrált tag. Tecccikérteni? ![]()
Én is azt hittem, hogy regisztrált a párod.
![]()
Elkezdtem összeszedni egy-két használható dolgot, remélem "tombolaképes":
- 1db ICL7107 - 1db ICL7106 - 1db sörkollektor vezérlő termosztát (tápegységgel, LCD-vel, dobozolás nélkül, hogy a szerencsés nyertesnek is legyen benne a keze munkája) ![]() - 1db "Egycsipes termosztát" - 1db "TOO" - 1db egyedileg festett PS/2 egér - 1db digitális képkeret és kulcstartó - és ha elkészül addig, egy egyedi airbrush festett fehér póló. Természetesen a lista még bővül, ha a kezem ügyébe akad egy-két régebbi alkatrészem és/vagy tervem.
Mondjuk szerintem nem feltétlenül kell a tombolában csak elektronika, legfeljebb kicsit meglepődik aki mondjuk egy üveg Becherovkát nyer
![]()
Ja, és ebben a szép időjárásban beállítod a kertbe medencének?
![]()
Na, Te ne szólj semmit, Te a házadban uszodát építesz, holmi tetőjavítás címszóval...
![]()
Miért, már egy zuhanykabint sem csinálhatok? Kicsit nagy lett, és?
![]()
Üdv mindenkinek! Aki jön a HE talira, nem lenne esetleg valakinek vákuum szivattyúja? (kompresszor). Előre is köszönöm!
Bizony jó lesz! Nekem a nyár hátralevő részében csak ez lesz az egyetlen programom.
Mi van? Vákuum csövet akarsz csinálni? 300B házilag?
![]()
Az se rossz akkor már én inkább házi készítésű Nixie-t csinálnák: IN-18-at, meg Rodan CD47/GR-414-et
![]()
Jó lenne, de avval csak egy kis ónt tudok szívni
![]()
Hány voltos kell ? Mágnesszeleppel vagy anélkül ?
![]()
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy lesz-e lehetőség nyák készítésre a találkozón? Illetve szeretném valaki segítségét kérni, hogy nem-e megoldható lenne-e egy nagyon pici, kb 3-4 cm^2-es nyák készítése HE találkozón. Azért kérem a segítséget, mert amilyen méretben kellene a nyák (vezetősávok és köztük a rés) olyat én már nem tudok kivitelezni. A kis nyákon 2db szalagkábel csatlakozó lenne. A csatlakozókba menő szalagkábel 10mm széles és 20 vezetősáv van benne. Ennek kellene egy olyan nyákot készíteni, amin 2db ilyen, szalagkábel csatlakozó van összekötve. Cél: két ilyen szalagkábelt kell összetoldanom LCD monitort alakítok át és a monitorban a kábelek be vannak forrasztva és nem akarom elrontani a monitort. Kérdésem, hogy valaki visz-e nyákkészítéshez eszközöket, illetve valaki elvállalná-e? Ha jól nézem, akkor 2db ilyen csatlakozót kellene a nyákra forrasztani és összekötni a két csatlakozó lábait, csak nekem 20 pólusú kellene! Bővebben: Link
Hűű!
![]() ![]()
Tehát ilyen csatlakozóról lenne szó, amit a képeken csatoltam, esetleg ha valakinek lenne csatlakozója és hosszabb, kb 15-20cm-es szalagkábele, azt megvenném!!
Ment a válasz is. (Hívtalak bentről a cégtől, de nem vetted fel
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |