Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   73 / 199
(#) Gafly válasza szamóca hozzászólására (») Aug 4, 2010 /

Ha sokkal többen leszünk akkor tartalmasabbra lehet főzni...
(#) lui144 válasza potyo hozzászólására (») Aug 4, 2010 /

Szerintem lesz olyan aki hozza barátnőjét/feleségét. Kérdés, hogy ki hozza. De ha más nem akkor beavatjuk a szakmai fortélyokba de úgy, hogy ő se unatkozzon.
(#) potyo válasza Gafly hozzászólására (») Aug 4, 2010 /

Mondjuk nem egy unatkozó tipus, de azért mégiscsak olyasmikről lesz szó, amik annyira nem érdeklik...

Viszem.
(#) lui144 válasza szamóca hozzászólására (») Aug 4, 2010 /

Jó kérdés, hogy mit főznek. Ha kérhetem, akkor legyen jó csípős.
(#) Norberto válasza Travolta hozzászólására (») Aug 4, 2010 /

Rendben, köszönöm az utánajárást (hűtőláda + utánfutó)!

A huzigálást Frankye-vel kell megtárgyaljátok, neki van (illetve az autójának) vonóhorga.

Megkeresed te őt vagy szóljunk Frankye-nak, hogy keressen fel téged ezügyben?
(#) Norberto válasza lui144 hozzászólására (») Aug 4, 2010 /

Teszel bele magadnak egy fél üveg erőspistát, plusz vicsys is hoz paprikát, azt is beleőrlöd. :yes:
(#) szamóca válasza lui144 hozzászólására (») Aug 4, 2010 /

És aki nem csipázza a csípőset az hogy szedje ki belőle. Vagy az ne egyen? Inkább csak fékezett csípősség, és mindenki vadíjja meg magának.

eroset.jpg

(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Aug 4, 2010 /

Akkor teszünk bele E163415-öst, azaz csípősödésgátló génkezelt vegyi masszát főzéskor?
(#) zoly15 válasza szamóca hozzászólására (») Aug 4, 2010 /

Ha csípni fog, akkor én úgy látszik éhenkórász leszek
(#) potyo válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 4, 2010 /

Nembaj, több marad nekünk
(#) zoly15 válasza potyo hozzászólására (») Aug 4, 2010 /

Kedvesek vagytok
(#) Sarok Adrián hozzászólása Aug 4, 2010 /

A babgulyás a kedvencem...
A főzés mikor kezdődik, 9-kor?

-Ha nem lesz hűtő, akkor jeget kell hozni, SOKAT!
Szerintem feltöltöm a robogó csomagtartóját jéggel és abban hűtöm a napi üdítőadagomat
(#) dizi hozzászólása Aug 4, 2010 /

Biztos jó lesz,de sajnos nem tudok ott lenni mert ép Cipruson leszek.
(#) Norberto válasza Sarok Adrián hozzászólására (») Aug 4, 2010 /

Egyelőre úgy néz ki, lesz hűtő. Travolta beszerzésében.
(#) hapro válasza dizi hozzászólására (») Aug 4, 2010 /

Hejjha! Esetleg egy pótjeggyel is beérem, sőt elég csak az út oda vissza. Elalszom én a szabd ég alatt is egy hálózsákban, gondolom nappal jó meleg van ilyenkor ott, majd akkor fölmelegszek, és viszek magammal konzervet enni. Nem zavarnálak benneteket, azt se tudnátok, hogy ott vagyok. Ha ti jobbra én balra, csak hogy ne zavarogjak. Még a repülőn is elbújok, ha kell...nos? Hidd el feltalálnám magam! De lehet, hogy haza se jövök...így csak az odaútra kéne egy pótjegy...
(#) papcsi95 hozzászólása Aug 4, 2010 /

Helló!
Van néhány(egy doboznyi) elektroncsövem. Ez főleg a "csöveseknek" szól. Mivel még nem vagyok bennük valami jártas ezért nem tudom milyenek csak azt tudom hogy egy csomó régi csövez TV-ből szettem ki. Ha esetleg valakit érdekel vagy meg akarja nézni akkor elviszem,de ha nem akkor fölöslegesen nem akarok morzsolt csöveket hazahozni a vonaton . Amúgy már nagyon várom a találkozót. Tavaly sajna nem tudtam elmenni de most 100% hogy ott leszek
(#) dizi válasza hapro hozzászólására (») Aug 4, 2010 /

[OFF]Az a poén,hogy nekem ez egy fillérembe nem kerül és még fizetnek is érte.
A munkahelyemmel megyünk turnézni,viszünk oda egy produkciót 3nap laza meló és 4 nap pihike.
(#) Travolta válasza Norberto hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

Szívesen!

Természetesen majd felveszem a kapcsolatot Frankye-vel!

Üdv.: Travolta
(#) Gafly válasza papcsi95 hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

Hozd el őket, hazavinni biztosan nem kell.
Különösen ha odateszed az ingyen vihető cuccaim mellé (ha más nem is én biztosan elviszem ).
(#) IMi hozzászólása Aug 5, 2010 /

Sziasztok!
Az idén, lehet hogy én is meglátogatlak Titeket!
A Keleti PU-ra érkezik a vonatom 9 óra magasságában, történt már szervezkedés innen az "oda" jutásra?
(#) hapro válasza dizi hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

Hol dolgozol? Nincs ott felvétel? Úgyis munkát keresek.
De ha lenne valami nagy bőrönd akkor is elmennék nyaralni
(#) papcsi95 válasza Gafly hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

Okés akkor viszem őket. De lehet hogy majd viszek egy pár(TV) alaplapot is.
(#) szamóca hozzászólása Aug 5, 2010 /

A tombolával kapcsolatban lenne néhány közlendő.
Egyenlőre úgy néz ki hogy a húzás a nicknevek alapján lesz. Mindenkinek aki jelen lesz, bekerül a neve egy dobozba, és abból húzunk nyerteseket.
Az igaz hogy egyenlőre csak két nyereménynek való felajánlás történt, nevezetesen zoly15 részéről két LM1036-os IC, és részemről két HIVI dómhangszóró.
Esetleges további felajánlást szívesen veszünk.
(#) hapro válasza szamóca hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

Úgy néz ki most, hogy mégis megyek, ha így lesz akkor tombolának viszek OPA IC-ket, pár darabot, és MJL tranzisztorokat. Még nem tudom pontosan milyet és mennyit. Ezen kívül vihetek még 0,6W-os ellenállásokat, van 2-3 értékből több száz darab. Szerintem ezeknek is lehet örülni, esetleg vannak még kimaratott nyákjaim is, mondjuk VF3 nyákok, amiket fel tudok ajánlani. És még körül nézek mit vihetek. OPA137 és OPA552 amiket felajánlok. Mondjuk mindkettőből 4-4db. Az lehet akár 4 díj is hogy ha valaki nyer akkor legalább szetereoban tudja majd használni ezeket. Van még 8db CDIL márkájú 2N3055 "használd ha már megvetted" típusú tombola felajánlás. Ja ezek körül talán 2db használt. Adok még BF422-423 tranzisztort is 10-10db-ot. Most körül néztem és MJL21193-194-et adok még 2-2db-ot. Mondjuk egy sztereo B5-höz tökéletes lesz.
Tehát:
2db MJL21193
2db MJL21194
10db BF422
10db BF423
8db 2N3055
4db OPA137
4db OPA552
2db VF3 nyák (sztereo)
100- 100db 2-3 különböző értékű 0,6W ellenállás
100db orosz valamilyen kicsike dióda (üveg)
100db orosz valamilyen tranzisztor kis teljesítményű
kb 50-100db orosz valamilyen dióda kicsit nagyobb teljesítményű mint az az üveg típusú.

Aztán legyen ám hideg sör!
Ja meg meleg.
(#) szamóca válasza hapro hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

Zoli!
Jó hogy úgy döntöttél hogy eljössz.
Az OPA-kat meg már felajánlottad.
Mindenesetre köszönjük a felajánlásodat(kat).
(#) F-romi hozzászólása Aug 5, 2010 /

Akkor gondolom, enyhen kiegett radeon VGAnak is tudnak majd orulni, van benne szupegyors ram, kondenzatorok stb...
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

5kg hiperszilt.
(#) szamóca válasza F-romi hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

Azért olyan dolgokat ajánljunk fel ha lehet, ami a nyeremény fogalmát kielégíti.
(#) interferi válasza szamóca hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

Felajánlanák 5db 2*40 karakteres lcd t 8 gombos müanyag házban , meg 42V (kb 2A) nyomtató tápokat.
(#) Norberto hozzászólása Aug 5, 2010 /

Tudja valaki, ki "eszti" innen a HE-ről?

Jelentkezve van ő is a találkozóra (nem mintha baj lenne, sőt!), de ő kinek a kije? Vagy csak úgy benézni jön?
Következő: »»   73 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem