Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Ha sokkal többen leszünk akkor tartalmasabbra lehet főzni...
Szerintem lesz olyan aki hozza barátnőjét/feleségét. Kérdés, hogy ki hozza. De ha más nem akkor beavatjuk a szakmai fortélyokba de úgy, hogy ő se unatkozzon.
![]()
Mondjuk nem egy unatkozó tipus, de azért mégiscsak olyasmikről lesz szó, amik annyira nem érdeklik...
Viszem.
Jó kérdés, hogy mit főznek. Ha kérhetem, akkor legyen jó csípős.
![]()
Rendben, köszönöm az utánajárást (hűtőláda + utánfutó)!
![]() A huzigálást Frankye-vel kell megtárgyaljátok, neki van (illetve az autójának) vonóhorga. ![]() Megkeresed te őt vagy szóljunk Frankye-nak, hogy keressen fel téged ezügyben?
Teszel bele magadnak egy fél üveg erőspistát, plusz vicsys is hoz paprikát, azt is beleőrlöd. :yes:
És aki nem csipázza a csípőset az hogy szedje ki belőle. Vagy az ne egyen? Inkább csak fékezett csípősség, és mindenki vadíjja meg magának.
Akkor teszünk bele E163415-öst, azaz csípősödésgátló génkezelt vegyi masszát főzéskor?
![]()
Ha csípni fog, akkor én úgy látszik éhenkórász leszek
![]()
A babgulyás a kedvencem...
![]() A főzés mikor kezdődik, 9-kor? -Ha nem lesz hűtő, akkor jeget kell hozni, SOKAT! ![]() Szerintem feltöltöm a robogó csomagtartóját jéggel és abban hűtöm a napi üdítőadagomat ![]()
Biztos jó lesz,de sajnos nem tudok ott lenni mert ép Cipruson leszek.
Egyelőre úgy néz ki, lesz hűtő. Travolta beszerzésében.
Hejjha! Esetleg egy pótjeggyel is beérem, sőt elég csak az út oda vissza. Elalszom én a szabd ég alatt is egy hálózsákban, gondolom nappal jó meleg van ilyenkor ott, majd akkor fölmelegszek, és viszek magammal konzervet enni. Nem zavarnálak benneteket, azt se tudnátok, hogy ott vagyok. Ha ti jobbra én balra, csak hogy ne zavarogjak. Még a repülőn is elbújok, ha kell...nos? Hidd el feltalálnám magam! De lehet, hogy haza se jövök...így csak az odaútra kéne egy pótjegy...
![]()
Helló!
Van néhány(egy doboznyi) elektroncsövem. Ez főleg a "csöveseknek" ![]() ![]()
[OFF]Az a poén,hogy nekem ez egy fillérembe nem kerül és még fizetnek is érte.
A munkahelyemmel megyünk turnézni,viszünk oda egy produkciót 3nap laza meló és 4 nap pihike.
Szívesen!
Természetesen majd felveszem a kapcsolatot Frankye-vel! Üdv.: Travolta
Hozd el őket, hazavinni biztosan nem kell.
Különösen ha odateszed az ingyen vihető cuccaim mellé (ha más nem is én biztosan elviszem ![]()
Sziasztok!
Az idén, lehet hogy én is meglátogatlak Titeket! A Keleti PU-ra érkezik a vonatom 9 óra magasságában, történt már szervezkedés innen az "oda" jutásra?
Hol dolgozol? Nincs ott felvétel? Úgyis munkát keresek.
De ha lenne valami nagy bőrönd akkor is elmennék nyaralni ![]()
Okés akkor viszem őket. De lehet hogy majd viszek egy pár(TV) alaplapot is.
A tombolával kapcsolatban lenne néhány közlendő.
Egyenlőre úgy néz ki hogy a húzás a nicknevek alapján lesz. Mindenkinek aki jelen lesz, bekerül a neve egy dobozba, és abból húzunk nyerteseket. Az igaz hogy egyenlőre csak két nyereménynek való felajánlás történt, nevezetesen zoly15 részéről két LM1036-os IC, és részemről két HIVI dómhangszóró. Esetleges további felajánlást szívesen veszünk.
Úgy néz ki most, hogy mégis megyek, ha így lesz akkor tombolának viszek OPA IC-ket, pár darabot, és MJL tranzisztorokat. Még nem tudom pontosan milyet és mennyit. Ezen kívül vihetek még 0,6W-os ellenállásokat, van 2-3 értékből több száz darab. Szerintem ezeknek is lehet örülni, esetleg vannak még kimaratott nyákjaim is, mondjuk VF3 nyákok, amiket fel tudok ajánlani. És még körül nézek mit vihetek. OPA137 és OPA552 amiket felajánlok. Mondjuk mindkettőből 4-4db. Az lehet akár 4 díj is hogy ha valaki nyer akkor legalább szetereoban tudja majd használni ezeket. Van még 8db CDIL márkájú 2N3055 "használd ha már megvetted" típusú tombola felajánlás. Ja ezek körül talán 2db használt. Adok még BF422-423 tranzisztort is 10-10db-ot. Most körül néztem és MJL21193-194-et adok még 2-2db-ot. Mondjuk egy sztereo B5-höz tökéletes lesz.
Tehát: 2db MJL21193 2db MJL21194 10db BF422 10db BF423 8db 2N3055 4db OPA137 4db OPA552 2db VF3 nyák (sztereo) 100- 100db 2-3 különböző értékű 0,6W ellenállás 100db orosz valamilyen kicsike dióda (üveg) 100db orosz valamilyen tranzisztor kis teljesítményű kb 50-100db orosz valamilyen dióda kicsit nagyobb teljesítményű mint az az üveg típusú. Aztán legyen ám hideg sör! ![]() Ja meg meleg.
Zoli!
Jó hogy úgy döntöttél hogy eljössz. Az OPA-kat meg már felajánlottad. ![]() Mindenesetre köszönjük a felajánlásodat(kat). ![]()
Akkor gondolom, enyhen kiegett radeon VGAnak is tudnak majd orulni, van benne szupegyors ram, kondenzatorok stb...
Azért olyan dolgokat ajánljunk fel ha lehet, ami a nyeremény fogalmát kielégíti.
![]()
Felajánlanák 5db 2*40 karakteres lcd t 8 gombos müanyag házban , meg 42V (kb 2A) nyomtató tápokat.
Tudja valaki, ki "eszti" innen a HE-ről?
![]() Jelentkezve van ő is a találkozóra (nem mintha baj lenne, sőt!), de ő kinek a kije? Vagy csak úgy benézni jön? |
Bejelentkezés
Hirdetés |