Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Egy nagyadag müanyag fogaskerék érdekel valakit (caca 10 liter) ,tartalékolyam a találkozora?
Én megnézegetném azokat élőben, ha lehet. :yes:
Motor is van hozzájuk 42V os (vagy 40kg, sok kicsi sokat nyom alapon) meg vékony bordásszíj (mert nyomtatoból valok).
Olyan motor érdekelne engem is! Tehát ha tudod, hozd..
![]()
Sziasztok! Szeretnék felmenni a találkozóra. Veszprémi vagyok, a vonatom 5:47-kor indul és kb. 8-ra van ott a délin. Olyan kérdésem lenne, hogy nem-e tudna valaki a déliről kivinni autóval a helyszínre. Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv: Laciveszp
Sziasztok! Mivel úgy tűnik, hogy marad a vonat, én 8:15-kor vagyok a Keleti Pu-n (+10perc a késés általában), és megkérem Frankye-t, vagy aki ezt koordinálja, hogy ha megoldható segítsen a helyszínre jutásban! A segítséget előre is köszönöm! Leiszt Jani alias Lhanzi
A koránkelők számára jó hírrel szolgálhatok:
A találkozó kezdési időpontja reggel 9:00-ra módosult!
Ez akkor azt is jelenti, hogy akkor 19:00-ig lesz a találkozó?
Így van.
Az időtartomány ugyanúgy 10 óra lesz, csak az egész rendezvény 1 órával el lesz csúsztatva, hogy a koránkelőknek ne kelljen annyira nagyon korán kelniük. ![]()
Mondjuk és a végére már telitődtem, valószinüleg az idén korán le fogok pattani (sok ám az a 10 óra). Viszont korábban oda is megyek megint (segiteni, stb. ha kell).
Idézet: „Viszont korábban oda is megyek megint (segiteni, stb. ha kell).” Rendben, köszönjük! :yes:
Hali!
Tegnap böngésztem a fórumot, és valahol találtam pár feliratozott csoportképet, amin rajta volt, hogy ki kicsoda, de most nem találom. Tud valaki segíteni?
Idézet: Igen, a kereső. „Tud valaki segíteni?”
Válogass! Bővebben: Link
Köszi!
potyo Tudom, a keresőt is próbáltam, de azzal sem találtam.
Valahol olvastam mi a jelentkezési határidő, de most nem találom tud valaki segíteni?
Köszönöm! A tavalyira is készültem de sajnos akkor nem kaptam szabit. Most kaptam szabadságot, de az égiek közbe szóltak. A tavaszi nagy esőzés teljesen tönkre tette a kéményünket. A mestereken múlik mikorra végeznek az új felrakásával és a javítással. Ha ez időben megtörténik megyek a nejemmel együtt de sajnos nem rajtunk múlik. Ezért kérdeztem meddig lehet jelentkezni. Egy kis ízelítő.
Ez azért eléggé "pikírt" megjegyzés volt Gafly mestertől, de egy-két vonatkésésről talán tudok majd infót szerezni, ha szükséges.
Akinek ilyen irányú óhaja van, keressen meg privátban, megadom a számom, és szükség esetén - a találkozó napján - tudok esetleg infókat mondani majd. Tervben van egy részletes itiner elkészítése a pályaudvarokról nem kocsival érkezők számára, de a kocsival érkezőknek megnyugtatásul: van parkolóhely "bőven". Hűtő és főzőedény-szállítás: Azt vállaltam fel, hogy ha szerez valaki utánfutót (nekem nincs!), akkor azzal elviszem Szamócáéktól a főzőüstöt. Ha a futóra ráfér, akkor el tudom vinni a hűtőt is, de egyelőre még utánfutó sincs...
Pikírt? Szerintem ha elkezdünk Frankye-vel vasutas történeteket mesélni akkor még DuMatyi is...
![]() No akkor hogyan is lesz a takarmányozás? Bókay bogrács ugye ki van lőve. Én megmértem, nekem van 14L-es zománcos bogrács 1db, ebbe gyakorlatilag maximum 10L kaja (számoljunk 0.5L-t fejenként) fér el. Valamint van egy "rendes" (azaz nem zománcos ![]() Alapanyagok szempontjából hagyma, só, stb. nem tétel. Igazán egyedül a hús a húzós. Volt szó róla hogy esetleg vegyük meg mi és hozzunk számlát (kinek a nevére?). Ez még áll, vagy központi beszerzés lesz? És egyáltalan, központi nagy kondéros vagy distributed főzés lesz?
szamócának sikerült szereznie egy igen nagy méretű üstöt vagy nem is tudom, mi a pontos neve, valami 60 literes cucc. Ez adná az alapmennyiséget. De ha már az elején úgy nézne ki, hogy nagyon megszaporodik a létszám és nem lenne ez elég, akkor mellé még be lehet rottyantani 1-1 kis bográcsot, szóval az esetleg nem hátrány, ha 1-2 ember úgy gondolja, ha autóval jön, hogy biztonság kedvéért kis bográcsot bekészít. Ezt meg is köszönöm, ha te pl. így teszel, ebből gondunk így már nem lehet.
Jelenleg a legfőbb probléma a nagy 60 literes cucc szállítása. Ugyanis nem sikerült az elgondolásom alapján utánfutót szerválnom. ![]() Nyáregyházán van egyébként ez az üst, onnan kell elhozni + majd visszavinni is. A fentiek alapján én úgy gondolom, hogy a központi anyagbeszerzés lenne a legjobb, mint tavaly, de akkor előtte megfelelő mértékben egyeztetve, hogy miből mennyi kellene, vagy abba az 1-2 kis bográcsba mi kerülne és mennyi cucc, lehetőleg ne legyen az, mint tavaly volt, hogy ott helyszínen kezdéskor derül ki, hogy valami nincs egyáltalán, vagy nem elég, vagy nem lettek az igények egymás közt megbeszélve, vagy valaki ezt gondolta, más meg azt...
Egy 10 literes bográcsot háromlábú "toronnyal " tudok vinni ha szükség van rá .
Sziasztok!
Hűtő ügyben még nem sikerült érdemleges infót szerezzek, de jelentem utánfutót szereztem!!! Csak legyen aki húzza vagy tolja. ![]() Üdv : Travolta
[quote] Frankye mester majd huzigálja..
Egy szőke 20évesnek jobban örülnék. ![]()
Na, csak hogy ne tétlenkedjek addig se, sikerült szerezzek egy fagyasztóládát is.
![]() Sajnos csak üreset, de hát ne telhetetlenkedjünk. ![]()
60L-es csoda ha nincs hozzá üstház akkor elfér tetőcsomagtartón. De ha jól értem akkor sincs gond ha van van mert Travolta szerzett a utánfutót is
![]() Kis bográcsok meg szerintem akkor felejtősek, mert 60/0.5=120, na jó csak túloztam ![]()
Ismét felteszem a kérdést, hogy hányan hoznak barátnőt/feleséget a találkozóra? Elvinném barátnőmet, de azért jó lenne, ha nem unatkozna, hanem neki is lenne társasága...
Ahogy nézem, a logisztikával sem lesz probléma. Itt lakunk mind egy rakásra.
![]()
Van hozzá üstház is. Én mivel egytálételről van szó, inkább számolok 0,75l-el. Olyan 70főig sacc/kb elég lesz.
De akkor mit is főznének szakácsaink nekünk benne? Babgulyást? ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |