Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Szupi, köszi az infót. Már nagyon várom a találkozót! Egyébként több "új arc" is lesz, vagy főleg azok mennek, akik a tavalyin is voltak?
Sok új arc lesz ahogy nézem, és többen is leszünk.
Feltéve, hogy mindenki fizikálisan elmegy, aki a listán van.
![]()
Csak nem tesznek olyan csunyát, hogy nem gyünnek oszt beírják?!
![]()
Megnéztem, és a Keletitinél egyenlőre csak 4-en találkozunk:
labu01wx, Szebence, kiskaraly és én. kiskarallyal az örsön találkozom. labu01wx, Szebence! Egyikőtök sem autóval jön? Ezek szerint senki sem tudja elvinni a többieket, BKV-val megyünk a kertig?
Ha megyek, én is a keletibe kötök ki, majd írom a fejleményeket... :yes:
Ok. Azért jó lenne, ha minimum 1 ember tudná az utat
![]()
Sziasztok !
Ha megyek, én is oda érkezem 9 órára, úgy hogy érdekelne engem is a kertig való eljutás lehetősége. Még nem jelentkeztem, a jövő héten eldől tudok-e menni.
ó, minek az, kell hozza egy telefon csak. Mikor van a meeting point odaat a keletinel, lehet, hogy en is ki tudnek maszni, ha nincs hajnali oraban... es ha nem valtozik az idojaras, viszem a platos kompot
![]()
Ugyan, mi az a 17km. Gyalog tempóban 4 óra alatt oda lehet érni
![]()
A keletiig eljutok két átszállással (150km), 16km-re kell három, na mindegy valahogy oda kell jutni. Mennyi is most a bkv jegy?
Megérzésem szerint meg lehet (és talán kéne is) oldani a furikázást majd. Csak 1-2 kocsi kell, akik bevállalják, semmi több. A Keleti viszont pofátlanul közel van (viszonylag) a Bókay-hoz, szóval az az 1 órás BKV-zás nem valami keleti kényelem...
![]()
Kocogva meg 2 óra
![]() simpi: majd még megbeszéljük, esetleg a többiek is jöhetnének, és akkor jó sok söröd lesz ![]()
Az nem lenne rossz, csak akkor a vissza fuvarozást is meg kellene beszélni. Az üzemanyag költséget természetesen kifizetnénk.
Nos ha BKV-vel jössz, akkor 3 átszállás, és 810Ft plusz kis séta. Ha a Főtaxival, akkor az árkalkulátoruk szerint 817Ft/ fő 4 embernél. Bővebben: Link
Vagy alkoholmenteset iszok és akkor én is tudok szállítani 3-4 embert...
Na látod, ez is egy alternatíva.
Ezért kapsz majd plusz egy perc modi mosolyt, ami a leírtak szerint "megfizethetetlen". Személyesen elvigyorgok Neked 2 percet, mint a tejbe tök. ![]()
Ezt nem is tudtam idáig.
![]() Akkor gáz ha az ellenedirányulóőr nem így tudja.
Egy vonaljeggyel a Deák-téren akárhányszor átszállhatsz, persze ha nem jössz fel a metróból, hiszen az ellenőrök a bejáratoknál tanyáznak. Ez tutira így van!
Üdv mindenkinek! Próbáltam jelentkezni, a rendezvényre, de elakadt a folyamat banki hibával, de még a HE oldalán (?), ráadásul 2x felvett a listára. Ki tudja javítani, hogy tudok online fizetni?
![]()
A citromos sör (2 %) mennyire "ártalmas" vajon?
![]()
Topinak megírtuk. Kizárólag ő tud intézkedni ebben az ügyben.
Jaj de miket nem akarsz te inni Norbi! :eek2:
Jééé, nem is a kérdésre válaszoltál, KPTSZ, azaz Kedves Politikus Tanonc Szamóca.
![]() (Csak viccelek. ![]() --- Amúgy mire csodálkoztál rá? A különleges jelleggel bíró italra, avagy annak általad ismert összetételére? ![]()
Mennyire ártalmas? Már a neve sem bizalomgerjesztő. Berúgni nem fogsz tőle az biztos.
Én speciel nem is szeretem a citromot, semmilyen formában. Mondjuk a sört se nagyon. Így a kettő együtt meg.... ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |