Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu

Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   53 / 174
(#) maestro hozzászólása Aug 13, 2010 /

Üdv!
Valami olcsó UV fénycsövet nem tudnátok beszerezni?

Meg egy nem teljesen idevaló kérdés(ek): a 480FT-os postaköltség az mekkora súlyú tételre vonatkozik? Egy 200ml-es spray még belefér? Mennyitől kell ráfizetni? Bocs a kérdésért, de nem szoktam postán rendelni.
(#) hadnagyakos válasza maestro hozzászólására (») Aug 13, 2010 /

Én postával szoktam rendelni. Én úgy tudom, hogy nincs súlyhatár. A lényeg, hogy ne lépd túl a 10e forintot. Rendeltem már én is nehéz csomagot és szó nélkül ki lett küldve. A bélyegen 730 forint volt.
(#) maestro válasza hadnagyakos hozzászólására (») Aug 13, 2010 /

Akkor a többlet súlyért csak rá kellett fizetni valamennyit, nem? (730Ft) Meg még azt szeretném kérdezni, hogy nekem van ilyen e-bank szolgáltatásom (van benne ilyen közvetlen átutalási funkció, vagy micsoda; számlaszámot meg nevet kell megadni ha jól emlékszem), azon keresztül is lehet utalni, vagy mindenképpen be kell menni a bankba és más átutalási módszert kell alkalmazni?
(#) hadnagyakos válasza maestro hozzászólására (») Aug 13, 2010 /

Nem kell ráfizetned.Én előreutalással szoktam fizetni és minden esetben csak 480Ft-ot kérnek. Ezért szoktam én postával rendelni. Sajnos nekem a futárral való szállítás túl drága.
(#) Tocska válasza potyo hozzászólására (») Aug 13, 2010 /

Elnézést, azt hittük, hogy (a kép láttán is) elég egyértelmű ahelyzet, de valóban legyünk precízek. Kéretik a módosított adatlap revíziója és jóváhagyása!
(#) potyo válasza Tocska hozzászólására (») Aug 13, 2010 /

Számomra egyértelmű is volt, csak másnak ajánlottam és ahogy ránézett, elsőre azt mondta, hogy neki 5V-os kell, ez meg 12V-os kimenetű. Bár neked is igazad van, akinek van egy kis sütnivalója, tudja, hogy USB csatlakozóból nem jön 12V...
(#) Tocska válasza maestro hozzászólására (») Aug 13, 2010 /

Látom, hogy egy kis homály fedi a postás szállítást.
A díjszabásunk azért egységes, mert a cizellálása technikailag többe kerülne, így aztán, aki nagyobb csomagot rendel, annak a szállítási felárát inkább átvállaljuk, a megrendelőnek nem kell pluszt fizetni.
A 10 ezres értékhatár is csak azért van, mert a nagyobb értékű csomagoknak nagyobb "ingere támad" eltűnni az úton. Sajnálom ezt kimondani, de ma ez a helyzet Magyarországon. (És akkor a szállítási időről, csomag épségről, és kiszolgálásról ne is ejtsünk szót)
(#) maestro válasza Tocska hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Ok. Köszi szépen a válaszokat.
(#) csabee95 hozzászólása Aug 14, 2010 /

Hali

Az a kérdés merült fel bennem hogy a KITJ031 működik-e ezzel a trafóvalBővebben: Link?
(#) vikipapa válasza csabee95 hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Helló. Én inkább Ezt ajánlanám. Egyenirányítva a 24V kb 30V-lesz. Bocs hogy beleszóltam a topicba a tanácsommal.
(#) icserny válasza csabee95 hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Működni működik, csak a teljesítménye korlátozott. Párszáz mA-es kimenő áramnál ne akarj többet kivenni!
(#) csabee95 hozzászólása Aug 15, 2010 /

Jah, és még egy kérdés, a KIT-ben van egyenirányító, vagy külön kell csinálni hozzá?
(#) 06smici hozzászólása Aug 16, 2010 /

Én ma rendeltem egy ilyet és csak most vettem észre hogy nincs egy elérhető darab sem. Ilyenkor mennyi időbe telik mire lesz (ha lesz egyáltalán)?
(#) m.joco hozzászólása Aug 16, 2010 /

Hello
Ilyen próbapanel lesz raktáron a közeljövőben?
Üdv.
(#) Collector hozzászólása Aug 16, 2010 /

Esetleg lehetséges, hogy felkerüljön HEstoreba valami gyújtótrafó villanócsövekhez? Már régóta nézelődök, de eddig csak a conradnál találtam, viszont azok nem 'szimpatikusak', az elektrokonthában meg kifogytak.
Egész pontosan a ZTR32-re gondoltam.
(#) Collector válasza Collector hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

Ja, most nézem, hogy kapható volt.. akkor átfogalmazva, lehetséges, hogy elérhető lesz valamikor?
(#) blasenblas hozzászólása Aug 16, 2010 /

Üdv!
Megoldható lenne pic16f628a beszerzése 4 MHz-es változatban? Jó lenne, mert akkor nem kéne máshonnan is rendelnem. Emlékeim szerint volt, csak hát ugye...
(#) Topi válasza blasenblas hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

Bővebben: Link

Miért nem jó 20 megásban? Az is elfut 4 MHz-ről.
(#) potyo válasza Topi hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

16F628A különösen érdekes lenne 4MHz-es változatban, tekintve hogy olyan nemis létezik...
(#) blasenblas válasza Topi hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

A progit rá eredetileg 4 MHz-esre írták, de ha elmegy, akkor nekem mindegy. Csak hát nem vagyok egy pic zseni.
Akkor ma éjjel befejezem a tervezgetést, és megrendelem pár napon belül.
(#) blasenblas válasza potyo hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

A kapcsolási rajzon és a vezérlő kiválasztásánál PIC16F628A van feltüntetve, a forrásfájlban meg: "; Processor: pic16f628 at 4 MHz using internal RC oscillator"
Tehát akkor lényegtelen a dolog, mert ez kell nekem , de ez 2× annyiba kerül
(#) Ricsi89 válasza blasenblas hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

Jó neked a másik is. Itt csak annyi a lényeg, hogy annak magasabb a maximálisan használható frekvenciája. A 20Mhz-est is használhatod 4MHz-en, ami így olcsóbb is.
(#) blasenblas válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

Tehát akkor nyugodtan megrendelhetem a 20MHz-es PIC16F628A-t a másik helyett? Kell valamit módosítani a forrásfájlban? Mert ha igen, akkor keresek egy erre a célra megfelelő témát, és a szakértőket egy kicsit zargatom.
(#) bladzser2 hozzászólása Aug 17, 2010 /

Ha már hestore, hát kicsit csalódtam, mert rendeltem tőlük 4 TDA7294 Ic-t, és ebből az eggyik már volt panelban, forraszott lábakkal kaptam meg Szerencsém volt hogy legalább működött, amit küldtek. Velem ilyen még sosem fordult elő, remélem ez volt az első és utolsó is.
(#) Topi válasza bladzser2 hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

Forrasztott lábakkal? Nanee.. Az azért elég furcsa lenne.

Szépen néznénk ki, ha ilyen megtörténne. Nem inkább a láb felülete volt gyártás hiba miatt rücskös? Láttam már ilyen stabokat, nyersen csőből. A galvanizálás, felület kezelés, stb... miatt olyan a felülete, mint ha forrasztott lenne.
(#) Tocska válasza m.joco hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

A BB-102 már több hete meg lett rendelve, úton van.
Ahogy mondani szokás: minden nap beeshet az ajtón.
Aki nagyon meg van szorulva, annak esetleg a BB-01 lehet a megoldás, abból van készlet.
(#) Tocska válasza Collector hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

Sajnos a villanócsövek és trafók nem véletlenül szűntek meg a "polcon létezni". Beszerzésük jelen állás szerint nem megoldott.
(#) Tocska válasza csabee95 hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

A KIT-ben a hűtőbordán kívül minden benne van.
Épp csak mostanában nem lesz belőle.
Helyére majd a HEKIT-006 lép, ami jelenleg a nullszéria bemérés és dokumentálás stádiumában van. Ha nem szakad le az ég, a jövő hétre már a polcon lehet.
(#) Tocska válasza bladzser2 hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

Az engem is érdekelne, hogy melyik kollégának van ideje IC lábakat cinezgetni, mert jelen állás szerint a "t*künkről is folyik víz" a napi munkától.
(#) bladzser2 válasza Tocska hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

Sajnálom, én voltam a hülye összekevertem itthon az IC-ket, az előző rossz kisült panel IC-jét raktam bele az új panelba, ezekszerint az az IC nem ment tönkre csak a másik, ami pedig a hestoreról van azpedig ott van a dobozban.(ma találtam meg a dobozt) Mégegyszer sajnálom, hogy ilyen hülyeséggel megvádoltam a hestoret, máskor gondolkozok is mit írok.
Következő: »»   53 / 174
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem