Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Egy nő elmegy a kutyájával az állatorvoshoz, mert a kutya éjjelente irgalmatlanul horkol. Mondja az orvos
- Kedves asszonyom, kössön a kutya farkára néhány babérlevelet, s nem horkol többet a kutya. A nő - bár nem hiszi - kipróbálja a módszert, s a kutya tényleg horkolás nélkül végigaludta az éjszakát. Elmeséli a barátnőjének, aki magában ezt gondolja - Ha a kutyánál bevált ez a módszer, kipróbálom a férjemen is. Így is tesz a következő éjszaka. Reggel a férj bemegy a fürdőszobába, bepillant a tükörbe és megijed. Azonnal felhívja a haverját - Te Karcsi, tegnap este kuglizni voltunk és kicsit berúgtunk ugye? - Igen. - Utána meg elmentünk a kupiba, igaz? - Igaz. - Mondd, emlékszel te ott valamiféle díjkiosztó ünnepségre?
Anyuci, az a paci beteg.
- Hogy-hogy beteg, kisfiam? - Hát nézd, kilóg a bele. - Jajj, dehogy beteg az kisfiam. Bár apád lenne ilyen egészséges...
Egy férfi elment meglátogatni a nagyapját. Mikor odaért a házhoz, döbbenten látta, hogy az öregúr épp hintaszékében ül a tornácon és deréktól lefelé teljesen meztelen.
- Nagyapa! Mit csinálsz te itt?! Nincs rajtad nadrág és bárki megláthat! Az öregember elrévedező tekintettel meredt a távolba. - Nagyapa! Hogy a csodába jutott eszedbe félmeztelenül kiülni a tornácra?! Az öregúr lassan unokájára fordította tekintetét. - Nagyanyád ötlete volt... Múlt héten ing nélkül ültem itt kinn és megmerevedett a nyakam...
Megy a vándor az erdőben. Meglát egy házikót, bekopog. Öregasszony kinéz: Öreganyám, nem tudna valamit adni ? Egy hete nem ettem ! Tegnapi leves jó lesz ? Felcsillan a vándor szeme: Persze ! Akkor gyere vissza holnap!
Életbiztosítást szeretne kötni egy nagyon idős bácsika. Az ügyfélszolgálatos hölgy zavartan kérdi - Hm, bácsika a maga korában? Mégis hány éves? - Százkettő - Tudja mit jöjjön vissza egy hónap múlva. - Nem lehet, akkor lesz a bátyám születésnapja. - A bátyja születésnapja? Mennyi idős? - Száztizennyolc éves. - Akkor jöjjön vissza fél év múlva. - No akkor végképp nem tudok, mert akkor lesz az apám esküvője. - Az apja esküvője, hány éves az apja? - Százharminckilenc. - És megnősül az Ő korában? - Ő sem akar, a szülei erőltetik....
Az idős Pityák bácsi felszáll a buszra, kedvesen megszólítja a sofőrt: - Bocsánat uram, Pityák Pál vagyok. Megmondaná hol kell leszállni a Hősök teréhez? - Semmi gond Pityákbácsi - mondja a vezető - majd én szólok a bemondóba. Az öregúr meg is nyugszik, leül. Mikor a járgány megérkezik, a sofőr szól: - Öreg Pityák, leszállás! - mire a busz végéből három öreg nő: - Kötyönjük tyépen!
Hogy valakinek mennyi szabad ideje van... De tudom irigyelni az ily...stle:
És biztos nem 2 fillér volt...
Rendkívül hasznos dolog az ilyen. A LED kereskedőknek, és a szemüvegkészítőknek főként.
Még jó hogy nem a légkondihoz azt írja, hogy légbeömléses...
Na ez milyen?!? Hát köszönjük szépen: Bővebben: Link
A kémikus, a biológus és a villamosmérnök vár a kivégzésre.
Szólítják a kémikust: - Akar valamit mondani előtte? - Nem. Beültetik a villamosszékbe, bekapcsolják, nem történik semmi. - Az érvényben lévő törvények szerint a kivégzést nem lehet megismételni. Elmehet. - Akar valamit mondani előtte? - kérdezik a biológust. - Nem. Beültetik a villamosszékbe, bekapcsolják, ismét nem történik semmi. Őt is elengedik. Kérdezik a villamosmérnököt: - Akar valamit mondani előtte? - Igen. Ha felcserélik a piros és kék vezetéket, működni fog.
Én ezt a négy személyiség főtípussal ismerem.
Előtte kis magyarázat: szangvinikus: életvidám, optimista kollerikus: a vezető, akaratos típus flegmatikus: a mindegy, nem túl határozott típus, melankólikus: az elemző, értelmet kereső típus. Szóval a vicc: A francia forradalom idején megy a kivégzés, hullanak a fejek, mint a túlérett alma. A sorban a négy pasi, a szangvinikus, a kollerikus, flegmatikus, és a melankólikus. Már éppen sorra kerülnének, mikor elromlik a gép, megáll a nyaktilózás. - Mondtam én, hogy megússzuk ezt, és mennyi ember gyűlt össze!.. - Hülye Robespierre, hülye király, még egy normális guiotint se tudnak hozni! - Hát ha várni kell, akkor várni kell... - Szerintem ott a csigánál elakadt a kötél...
Én meg rendőrrel: Az Egyesült Államokban halálra ítélnek egy katonát, és egy rendőrt. Mivel mind a ketten fegyveres erőknél töltöttek, hivatásos állományban szolgálatot, az ítélethirdetés után lehetőségük van a halálnemük megválasztására. A katona eltöpreng: - A kötél olyan kegyetlen, régimódi, a méreginjekció túlságosan félelmetes, a főbelövés túl gyors, legyen villamosszék… A kivégzésekor hiába próbálják üzembe helyezni a villamosszéket, zárlatos. Mivel nem tudják kivégezni a választott módon, kegyelemből életfogytiglani börtönbüntetésre módosítják az ítéletet. A folyosón vezetik el, amikor szembetalálkozik a rendőrrel. Odasúgja neki: - Pszt, a villamosszék elromlott! Sorra kerül a rendőr is, végiggondolja a lehetőségeit: - A méreginjekció túlságosan félelmetes, a főbelövés túlságosan gyors, a villamosszék úgyis elromlott, akkor legyen kötél…
A legújabb sportág: Balconing. Találjátok ki a nevéből, hogy vajon mi lehet!
Elsőre viccesnek tűnik, egyébként félelmetes. Mi van, ha a medence előtti részen ér földet?
Helló. Én nem ezen gondolkoznék.Hanem azon hogy: elég mély-e a medence? Egyik komám 4 évvel ezelőtt poénból egy disco udvarában lévő medencébe ugrott fejest, a helyzet az volt hogy mélyebbnek hitte és felrepedt a homloka. Teszem hozzá együtt ugrottunk ruhában a meztelen csajok(18) közé . Én megúsztam mert tudtam hogy nem elég mély, ezért nem fejest ugrottam.
Amikor gyerekkoromban az uszályokról meg a szállítószalagokról ugráltam fejeseket a nyéki tavon, nem gondolkoztam rajta, hogy mi lenne ha 1 méterrel beljebb esnék, ahol a fedélzet rozsdás vaslemeze okozott volna a fejemen maradandó alakváltozást Ma már 100x is meggondolnám.
Idézet: Akkor nem fog tudni kiúszni a medence szélére, hiszen ott nincs víz... :circling: „Mi van, ha a medence előtti részen ér földet?”
Hát kiúszni nem, de jobb esetbe esetleg kikúszni talán.
Reggel kiment a bika a dombtetőre legelni. Egész nap legelt, már lassan ment lefele a nap, amikor a bika meglátott egy fehér pontot a távolban. Gondolkodott mi lehet az, de nem jött rá. Ez a fehér pont kb. 2 óra múlva odaért a szeme elé. Na ki volt az? Hát a nyuszika. A nyuszika odaszól neki
- Te bika menj már arrébb, mert sokáig gyalogoltam és nem akarlak még téged is kikerülni. A bika meg se szólalt, meg se moccant úgy telelegelte magát. A nyuszika azt gondolta, lehet, hogy a bika kicsit nagyot hall, megkéri még egyszer - Te bika, légy szíves menj már arrébb, mert nem akarlak kikerülni, Tudod??? A bika meg se szólal, meg se moccan.Elkezd ordítani a bikának: - Te bika nagyon gyorsan húzd arrébb a termetes valagadat, mert ha nem, úgy szétrúgom, hogy nem tudsz ráülni!!! Érted??? A bika meg se szólal, meg se moccan. Erre a nyuszika - Rendben bika, te akartad! Egymilliótól elkezdek visszaszámolni és ha addig nem húzod el magad, nagyon nagy baj lesz!!! Érted?? Egy-két óra múlva a nyuszika elér az 5-ig. 5, 4, 3, Háromnál a bika egy akkora cifrafost nyomott a nyuszikára, hogy a nyuszikának a fülecsúcsát is belepte. A nyuszika kikászálódott a trutyiból, miközben a bika lassan elballagott. A nyuszi a bika után kiáltott - Mi van, vaze?? Beszartál, hogy jön a nulla, mi???
ÁÁ! Ez nagyon fájt! Ez kb az agyhalállal egyenlő!
Augusztus 20., az Alacsonyszintű Formázás és az Új Floppy Ünnepe!
Hát ez a chilis történet nagyon jó volt. Erről eszembe jutott, hogy a Mythbusters sorozatban (Azt hiszem a Hordóban halat lőni c. részben) volt, amikor a Chili paprikákat tesztelték, illetve azok ellenszereit. A 3-as számú bíró hasonlókat élhetett át mint szegény Grant Imahara...
Ez nagyon :bummafejbe: De az öreg milyen szép "sorozatot2 húz elő a mellzsebéből
Abban az esetben ha valamiért foglalt mindkét kezed, alkalmazható a nyaloszkópos vizsgálat is.
Régen, még a múlt században (évezredben) , amikor az otthoni biztosítékok eléggé karcsúak voltak és a hegesztőtrafó gyártás nagy divat volt , az egyik kollégám alkotott egyet. Tudni kell , nagyon jó lakatos szakiként dolgozott velünk , villanyszerelőkkel.
Képzelhetitek a'70-s évek vasmagjait , kb, lábos és bili minőség , na szóval sikerült is úgy 40 kg alatt maradnia az önsúllyal. Igen ám de vidéken neki csak 6 A-s volt a mérő alatti EBA kismegszakító és kellet volna vagy 16 A. Hosszas töprengés és számolás után előjött az ötlettel , fog egy 10 A-s és egy 6 A-s , sorba köti , mert ugye 10+6 = 16... Gondolhatjátok , szakadtunk a röhögéstől :vigyor2: |
Bejelentkezés
Hirdetés |