Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » philips tc 8100

Témaindító: Feketefarkas, idő: Ápr 15, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Feketefarkas hozzászólása Ápr 15, 2007 /

Üdvözletem! Sajos gondunk akadt egy Philips tc8100 típusú tv-készülékkel amelyhez sehol sem tudom a kapcsolási rajzot letölteni. Aki esetleg tud segíteni, az ha teheti írjon egy mailt a feketefarkas@citromail.hu címre. Előre is köszönöm.
(#) Fery válasza Feketefarkas hozzászólására (») Ápr 15, 2007 /

Szia. Mi a gondod a géppel ?
(#) Feketefarkas hozzászólása Ápr 15, 2007 /

Az apám hobbiból foglalkotik tv és rádiókészülékek javításával. Pontosan nem tudom, hogy mi is történt, a lényeg az hogy megsült pár alkatrész és nem tudjuk az értékeiket. Ezért lenne szükségünk a kapcsolásio rajzra, amit viszont nem tudok netről sehonnan se beszerezni. Röviden ennyi.
(#) Fery válasza Feketefarkas hozzászólására (») Ápr 15, 2007 /

Sajna nincs meg nekem.Azért megirhatod mi sült meg, hol mennyire hátha tudunk segiteni, hátha van olyan aki pont ilyet javitott esetleg emlékezetbő is tudhat dolgokat.
(#) Feketefarkas hozzászólása Ápr 18, 2007 /

Sajna egy darabig nem tudok vele beszélni, mert pont ellentétes műszakban dolgozunk. Annyit tudok, hogy a gond a tápfeszültség részében van és hét vagy nyolc feszültség érték közül semmi nem jön len csak az 5,8V.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem