Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK gyártás- maratás nélkül
Bonyolult és nagy áramigény, mennyire gondolsz? 50V fölé nem akarok menni!
Ha 220-rol van szó,az felejtős! (veszélyesebb mint a grafitos sós akármi... ![]()
Én ezzel a grafitos sós dologgal szeretnék maratni, a grafitra a + vagy a - megy? És 12V elég lesz (régi akksitöltő) mennyi ideig fogja kb. marni?
És lézernyomattal is működik? Ha kézzel akarom csinálni arra jó a sima filctoll?
Senki nem ért ehez?
Figyelj. Annyira nem egy bonyolult művelet, próbáld ki. Vesztenivalód nincs. Viszont csak jól szellőzött helyen, vagy udvaron csináld, mert klórgáz szabadul fel a folyamat közben, ami veszélyes.
Ok, kint fogom csinálni, távolról nézem
![]()
Szerintem csak el fogod pocsékolni a nyákot. A probléma hogy ha egy sávnál megszakad az áram hozzávezetés akkor annak a sávnak a maródása leáll.
A sósavas peroxidos maratást próbáld ki. Szerintem minden szempontból ez a legjobb módszer.
tényleg belegondolva igazad van, peroxidot lehet venni gyósgyszertárban?
Illatszer, háztartási boltba. Meglepődtem mikor az eladó csaj mondta hogy majdnem annyit visznek belőle maratáshoz mint haj szőkítéshez. Esetleg fodrász ismerőstől.
Lehet venni gyógyszertárban is : de csak 1-2dl -t akarnak adni és olyan 2500-2800ft/liter árban !
Gyógyszertárban kapható tablettában is, de az is baromi drága.
[OFF]Van nekem is tabletta de 10-15 szem volt 600 Ft és egy deci savba belemegy 3-4 is mert gyenge.. Elraktam végszükség esetére.. Peroxid fodrászkellékesnél kapható de hiánycikk mert a vadászok elhordják a trófea preparáláshoz. Én vettem két litert tavaly de már gyenge. Literest érdemes venni mert pár száz forint az is.[OFF]
|
Bejelentkezés
Hirdetés |