Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Van ám! Csak az asszony virágait hova tegyem?
Ha esetleg véletlen leesne néhány cserép akkor volna hely. Vidd be a macskát és fogd rá.
Adok neked vagy 25 öt, én 103 kg vagyok. Melóba biciklivel járok, kemény fizikai munkát végzek, ahhoz képest keveset is eszek. Mégis két hónap alatt feljött vagy 7 kg.
Elsősorban a genetika. Felét eszem annak, amit más, és mégis a stagnálás a legjobb eredmény, amit évek alatt el sikerült érnem. Lassabb az anyagcserém, és jobban hasznosítom a bevitt kalóriákat.
Már úgy is ideje lenne behozni őket a kertből, hétfőn vagy kedden megyek ki legközelebb, akkor csinálok pár képet
Most van egy nagyon szép Palóc F1 hibridem, idei a kicsike, megpróbálkozom vele is, mert nagyon nagy öröm ám karácsonykor paprikát szüretelni panelban
Ha valaki szomorkodna ebben a szomorú időben, dobja fel magát egy kis szódával
Na, kukk ide:
Na kukk ide: Vajon ez milyen paprika?
Még nem kóstoltam meg, lehet hogy csípős. Anno az interneten vettem egy pár palántát (Bhut) Jolokia-ként, de már a levele is gyanus volt. Amikor elkezdtek nőni rajta a paprikák még reménykedtem, mostmár úgy tűnik, hogy legalább annyi igaz volt belőle, hogy paprika és valószínű csípős. Mondjuk az a Scotch bonnet még lehet belőle, az se egy gyenge fajta.
Az elvileg ugyanaz mint a Naga Jolokia. Reméljük, hogy az lesz.
Igen mind a kettő valami kínai chili hibrid, de nem kéne ennek pirosodnia? Vagy már én is lekéstem és ehetem meg zölden
Be fog az pirosodni! Arra vigyázz, hogy ne csípje meg a fagy, mert arra biza érzékeny.
Jó lenne dér helyett még egy kis napsütés rá, aztán jöhet a teszt. Ha tényleg valami naga féleség akkor én biztos összecsinálom magamat tőle, mert még a cseresznyepaprikától is csuklok egy félórát
Itt a kisebb testtömeg a jobb?
Mert akkor előtted vagyok.
Én azért termesztem, hogy kipróbálhassam. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ízlik-e majd...?
Nagy felbontás?.
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2014
A mai világban, ahol minden 4. ember el van hízva, szerintem nem rossz, de azért a "minél kevesebb" nem feltétlenül jó, ahogy engem is zavar egy kicsit…
Na ez már valami...
Megnézném mit tud a csapat...
Ejj! Ne tudjátok meg mennyire törekednek a Kínaiak a biztonságra.
Felhívnám a figyelmet a precíz minőségi munkára, a minőségi anyagok alkazástechnikájára, és hogy abszolúte senki sem fogja feltörni a zárszerkezetet, soha de soha! Kínai Biztonsági ajtó Ajánlom levonni mindenkinek a tanulságot.
Mindig is tudtuk, hogy a kínai termékek a minőségükről voltak híresek.
Végül is ha úgy vesszük.
Ráadásul másoltatni sem kell a "kulcsot", hanem csak kölcsön kell kérni a szomszédét.
Akkor már tudom hogyan fogok 1L vas kloridból 30L vas kloridot gyártani. ( )
Azért ez nehezen hihető. Hogyan emlékezhet a víz, arra hogy mi volt benne? Kicsit "urigelleres" filing szűrhető ki a témából.
Jól látom, hogy a kék virágún már vannak kis paprikák? Én első ránézésre azt hittem nefelejcs.
Vannak-e? Már szüretelem javában! Érdekes, mert a virág lila, a termése először fekete majd ahogy nő lila lesz és amikor beérik akkor meg piros. Eddig nálam ez a legerősebb fajta. Amikor ültettem a magját, a levegőbe került kapszaicin is megkönnyeztetett.
Szerintem én így fogom enni Old man vs. Naga Jolokia
|
Bejelentkezés
Hirdetés |