Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1362 / 3609
(#) vicsys válasza nagy hoho hozzászólására (») Szept 18, 2010 /
 
Van ám! Csak az asszony virágait hova tegyem?
(#) nagy hoho válasza vicsys hozzászólására (») Szept 19, 2010 /
 
Ha esetleg véletlen leesne néhány cserép akkor volna hely. Vidd be a macskát és fogd rá.
(#) SALáta válasza klemo86 hozzászólására (») Szept 19, 2010 /
 
Adok neked vagy 25 öt, én 103 kg vagyok. Melóba biciklivel járok, kemény fizikai munkát végzek, ahhoz képest keveset is eszek. Mégis két hónap alatt feljött vagy 7 kg.
(#) DuMatyi válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 19, 2010 /
 
Elsősorban a genetika. Felét eszem annak, amit más, és mégis a stagnálás a legjobb eredmény, amit évek alatt el sikerült érnem. Lassabb az anyagcserém, és jobban hasznosítom a bevitt kalóriákat.
(#) sprofan válasza nagy hoho hozzászólására (») Szept 19, 2010 /
 
Már úgy is ideje lenne behozni őket a kertből, hétfőn vagy kedden megyek ki legközelebb, akkor csinálok pár képet
Most van egy nagyon szép Palóc F1 hibridem, idei a kicsike, megpróbálkozom vele is, mert nagyon nagy öröm ám karácsonykor paprikát szüretelni panelban
(#) klemo86 hozzászólása Szept 19, 2010 /
 
Ha valaki szomorkodna ebben a szomorú időben, dobja fel magát egy kis szódával
(#) vicsys válasza nagy hoho hozzászólására (») Szept 19, 2010 /
 
Na, kukk ide:
(#) sooty válasza vicsys hozzászólására (») Szept 19, 2010 /
 
Na kukk ide: Vajon ez milyen paprika?
(#) vicsys válasza sooty hozzászólására (») Szept 19, 2010 /
 
Scotch bonnet?
(#) sound.man válasza sooty hozzászólására (») Szept 19, 2010 /
 
Csípős paprika.
(#) sooty válasza vicsys hozzászólására (») Szept 19, 2010 /
 
Még nem kóstoltam meg, lehet hogy csípős. Anno az interneten vettem egy pár palántát (Bhut) Jolokia-ként, de már a levele is gyanus volt. Amikor elkezdtek nőni rajta a paprikák még reménykedtem, mostmár úgy tűnik, hogy legalább annyi igaz volt belőle, hogy paprika és valószínű csípős. Mondjuk az a Scotch bonnet még lehet belőle, az se egy gyenge fajta.
(#) vicsys válasza sooty hozzászólására (») Szept 19, 2010 /
 
Az elvileg ugyanaz mint a Naga Jolokia. Reméljük, hogy az lesz.
(#) sooty válasza vicsys hozzászólására (») Szept 19, 2010 /
 
Igen mind a kettő valami kínai chili hibrid, de nem kéne ennek pirosodnia? Vagy már én is lekéstem és ehetem meg zölden
(#) vicsys válasza sooty hozzászólására (») Szept 19, 2010 /
 
Be fog az pirosodni! Arra vigyázz, hogy ne csípje meg a fagy, mert arra biza érzékeny.
(#) sooty válasza vicsys hozzászólására (») Szept 19, 2010 /
 
Jó lenne dér helyett még egy kis napsütés rá, aztán jöhet a teszt. Ha tényleg valami naga féleség akkor én biztos összecsinálom magamat tőle, mert még a cseresznyepaprikától is csuklok egy félórát
(#) gg630504 válasza klemo86 hozzászólására (») Szept 19, 2010 /
 
Itt a kisebb testtömeg a jobb?
Mert akkor előtted vagyok.
(#) vicsys válasza sooty hozzászólására (») Szept 19, 2010 /
 
Én azért termesztem, hogy kipróbálhassam. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ízlik-e majd...?
(#) szamóca válasza titi hozzászólására (») Szept 19, 2010 /
 
Nagy felbontás?.
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2014
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Szept 19, 2010 /
 
(#) klemo86 válasza gg630504 hozzászólására (») Szept 19, 2010 /
 
A mai világban, ahol minden 4. ember el van hízva, szerintem nem rossz, de azért a "minél kevesebb" nem feltétlenül jó, ahogy engem is zavar egy kicsit…
(#) szamóca válasza sooty hozzászólására (») Szept 19, 2010 /
 
(#) titi válasza szamóca hozzászólására (») Szept 19, 2010 /
 
Na ez már valami...
Megnézném mit tud a csapat...
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Szept 19, 2010 /
 
Ejj! Ne tudjátok meg mennyire törekednek a Kínaiak a biztonságra.

Felhívnám a figyelmet a precíz minőségi munkára, a minőségi anyagok alkazástechnikájára, és hogy abszolúte senki sem fogja feltörni a zárszerkezetet, soha de soha!

Kínai Biztonsági ajtó

Ajánlom levonni mindenkinek a tanulságot.
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 19, 2010 /
 
Mindig is tudtuk, hogy a kínai termékek a minőségükről voltak híresek.
(#) gg630504 hozzászólása Szept 19, 2010 /
 
Homeopátiás sör készítése
http://www.youtube.com/watch?v=TTmf5ALq3Jc
Nem, ez nem vicc.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 19, 2010 /
 
Végül is ha úgy vesszük.

Ráadásul másoltatni sem kell a "kulcsot", hanem csak kölcsön kell kérni a szomszédét.
(#) _ampervadasz_ válasza gg630504 hozzászólására (») Szept 19, 2010 /
 
Akkor már tudom hogyan fogok 1L vas kloridból 30L vas kloridot gyártani. ( )
Azért ez nehezen hihető. Hogyan emlékezhet a víz, arra hogy mi volt benne?
Kicsit "urigelleres" filing szűrhető ki a témából.
(#) nagy hoho válasza vicsys hozzászólására (») Szept 19, 2010 /
 
Jól látom, hogy a kék virágún már vannak kis paprikák? Én első ránézésre azt hittem nefelejcs.

nefelejcs.jpg
    
(#) vicsys válasza nagy hoho hozzászólására (») Szept 20, 2010 /
 
Vannak-e? Már szüretelem javában! Érdekes, mert a virág lila, a termése először fekete majd ahogy nő lila lesz és amikor beérik akkor meg piros. Eddig nálam ez a legerősebb fajta. Amikor ültettem a magját, a levegőbe került kapszaicin is megkönnyeztetett.
(#) sooty válasza szamóca hozzászólására (») Szept 20, 2010 /
 
Szerintem én így fogom enni Old man vs. Naga Jolokia
Következő: »»   1362 / 3609
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem