Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez a legjobb vacsi eddig majd kipróbálom én is, de viszki helyett páleszt kortyolok majd egyszer.
Hát sajnos a pálesz elfogyott, úgyhogy rákényszerültem ezt a polcon lévő italt felbontani.
...Hanem vikszesz... Nem rosszindulatból, csak jóindulatú viccelődésből kifolyólag. Viszki helyett hozbe esetleg? Pálesz az az ital, amitől előre elköszönünk? Pá lesz... Ééééééééérted
Jó nőket a parlamentbe! (is) Mennyivel jobb lenne egy parlamenti közvetítés. Ha fürdőruhában is lennének a nézettsége még a Múnika sóét is meghaladná.
Már küldök is 3 Ft-ot. ha fizeted a postát.
Azt kerekítjük ötre, mert 1 és 2 Ft-os már nincs forgalomban. Ne küldd be szegény Simpit a Nemzeti Bankba, hogy beváltsa.
...és azt megnézted, hogy kívülről mennyi hely van a fülke fölött, és mennyi látszik belül?
Az oldalablakokat azért nem is említettem, mert az még hihető is lenne (bár a külső és belső magasságukat megfigyelve az is elég érdekes...), de az első és hátsó ablakokat figyelve szerintem egyértelmű, hogy a külső nem azt a belsőt fedi. Nem azt mondom, hogy ez nem egy teherautó belseje, csak azt, hogy nem azé, amit kívülről mutatnak. Szerintem ennek egy nagyobb testvére lehet.
Mi csak beszélgetünk, de más csinálja is, és meggazdagszik
Valaki meg elmegy dolgozni. (Bár meg nem gazdagszik, de talán nem is akar.) És nyugodt a lelkiismerete.
Gondolod lehet valaki olyannak lelkiismerete nyugtalan akinek nincs?
Tényleg még nem is mondtam, néztem 3D-s tévét. Nagyon király. (Csak az ára ne annyi lenne amennyi.) közel 1 milla.
Fogalmazzunk úgy hogy nekem van és én így érzem jól magam. Mindenkinek megvan sok mindenre a lehetősége. Hajrá, bele kell vágni. (Csak sokan gyávák változtatni az életükön.)
Már ne haragudj, de nem gyávaság tisztességesnek lenni, hanem inkább bátorság. :yes:
Szeretnék építeni édesapámnak egy rokkant kocsit. Sikerült szerezni egy speciális 83 amperes 12 voltos akkut amit direkt erre a célra fejlesztetek ki. De motort nem találok hozzá. Olyan kellene ami a jojstikkel irányított kocsikban van. Tudom ez itt off de nem tudom hol tegyem fel. És talán egyszer én is offolhatok az offon.
Szerintem: Bővebben: Link
Néhány hete még volt az apróban egy hirdetés amiben egy ilyen kocsi alkarészeit árulta valaki. Sőt egy komplett kocsi is volt fent.
Na ez is egy jó nagy átvágás. Én már kb 15 éve forgattam 3D-s filmeket, amik a mai napig ugyanúgy megállják a helyét, azaz a Toy Story 3D is ugyan azzal a technológiával készült. Jó... az Avatar IMAX 3D kicsit más, de ez is vagy 15 éves technológiára épít. A mostani 3D-s TV-k meg a szintén ugyan azt a 15-20 éve már meglevő rendszert hozza újra divatba sokszoros áron.
Ja és azok a filmek, amiket csináltam, akár a ColorStar-on is nézhetők 3D-ben, mint ahogy a ToyStory 3D és társai is.
Ok, én a gyávaságot általánosságban értettem, és nem arra hogy embereket verjen át.
Minden nap végig nézem, mert valóban egy db motort hirdettek, de már nincs fenn.
Na nem szeretném Modik türelmével vissza élni ezért ha valaki tud még segíteni akkor azt privátban legyetek szívesek.
Én is ma láttam először, de azt hittem kettőt látok, és rossz a kép. Nem is néztem a szemüveget, csak utána gondolkodtam, hogy azzal kellett volna kukkolnom a hájtekfulhádésledes tyelevízort.
Ma voltam egy HÉT órás túrán és a többek között ezen a helyen is jártunk:
Neked tökéletesen igazad van. Nyolc évvel ezelőtt 55 évesen feladtam az addigi életemet és elköltöztem az ország keleti felébe Pest megyéből. Egy faluba ahol 2000 ember él. És nem haltam éhen mert mindenhol van munka lehetőség csak nyitott szemmel kell járni. És teljesen elégedett vagyok a jelenlegi életemmel. Aki hónapokon ,éveken keresztül azon kesereg, hogy nem talál munkát az nem tett meg minden annak érdekében, hogy találjon.
Most lehet, hogy megbántottam néhány embert nem volt szándékom.
Sziasztok, jóreggelt mindenkinek, itt az offsorban.
Idézet: „Aki hónapokon ,éveken keresztül azon kesereg, hogy nem talál munkát az nem tett meg minden annak érdekében, hogy találjon. ” Ebben valamilyen szinten igazat tudok adni, de ennyire nem lehet általánosítani, mert az ország különböző régióiban más és más a munkához való jutás és megélhetés esélye. Persze nem vitatkozni akarok -isten ments- csak valamilyen szinten reflektálni akarok a témára, és egy kicsit javítani. 2010 márciusa előtt 10 hónapig nem volt állásom, és előtte is csak feketemunka volt egy évig közvetlen iskola után. Az a nagy helyzet, ha valaki szakmájában akar dolgozni és elhelyezkedni, akkor erre nagy eséllyel nem lesz alkalma, vagy ha igen, akkor ott pénzlehúzás, 8 -12 órás munka, meg az oda visszajutás egy pár óra, és közben csak annak egy részére van bejelentve ha be van jelentve. A másik lehetőség a multinál való két gomb nyomogatós munka, de ha fel is vesz három hónap és viszlát. Egyébként sem könnyű bejutni, mert sokan jelentkeznek, és ezek közül nem nagy eséllyel választanak ki, aztán még ott van a tesztezés is ( jó az nem minden esetben vészes ), amin át kell esni, aztán még ott van a három hónap "szűrője is", ha letelik és ha nem papírral keresnek, akkor nyert ügy van. Ezután már nagy probléma nem lehet (kivéve csoportos leépítés esetén), és lehet beépülni a munkahely szociális hálójába. (Nekem ez utóbbi volt a legnehezebb, mert szemtengely ferdülésem van.) Aztán ott vannak a diplomások is: Azoknak meg azért nem lesz állásuk, mert a fél életüket áttanulták (-és tanulják), így nincsen munka tapasztalat, illetve túl vagy képezve szlogennel elhajtanak. Sajnos nem egy diplomásról tudok, akinek pont ez miatt nyomorult az élete, mert az ország arra van berendezkedve sajnos, hogy emberünk a kék és piros gomb egyidejű lenyomásához értsen és ennyi. Az alatt az idő alatt míg állásom nem volt, bevallom, nekem is volt azért pár lehetőségem, de addigra annyira begubóztam az állásnélküliség okozta depressziómba, hogy feladtam. A lehetőséget úgy értettem, hogy azért valamennyire néztem az állásokat, de nem adtam bele minden erőt. Ahová meg jelentkeztem, az meg visszadobott, és hát ez nem volt lelkesítő, miközben az anyagi teher növekedett, és a megélhetésem került veszélybe. Erre még rátetézett, hogy csesztettek azzal, miért nem keresek állást, vagy miért nem találtam, na meg le is nézett az összes testvérem ez miatt. Ha abban a pillanatban poros nem ír rám egy privátot, és segít abban, hogy egy jelentkezési lapot el küldjön nekem, majd vissza vinni a céghez kitöltve, akkor fogalmam nem lenne most mi lenne velem. Az a lényeg, hogy lelkileg erősnek kell lenni hozzá, nem szabad feladni, mert különben tényleg nem lesz így állása annak, akinek nagyon szüksége lenne rá. Nekem sem sikerült. Remélem nem bántottalak meg, csak egy pici igazítást szerettem volna hozzá adni, és megnyugtatni azon álláskeresők lelkét, akiket esetleg "piszkált" volna a dolog. köszönöm a megértésed.
Jó reggelt!
Tegnap lefeküdtem délután 5 körül, és most keltem fel Sajnos kicsit fáj a torkom, remélem nem leszek beteg, mert a suliban az osztályba már szinte mindenki megbetegedett.
Jó reggelt!
Elég későn jöttél rá, hogy otthon kellene maradnod, s nem a többieket fertőzni... Én a tegnapi 4 órás alvás után most aludtam 8-at, megyek ki melózgatni...
Reggelt! Hogy mit? 15 órát aludni? Én ennyit aludni sem tudnék Ha valahogy mégis össze jönne, 3 napig nem aludnék
Kipróbálok mindent amit csak lehet, hogy ne győzzenek a bacik/vírusok a szervezetem felett.
No meg ez az iskolakezdés is lefárasztott kicsit, illetve az utazgatás. Kéne valami hardcore gyógyszer, én nem akarok beteg lenni!
Valamelyik nap már mondtam, hogy szúrj egy 40 lábú DIP PIC-et a fejedbe... Az a hardcore Írsz rá egy vírusirtó progit, és már egészséges is leszel! Egyébként nem kell a harmatos füvön aludni, és akkor nem lesznek gondok!
Annyira h*lye ez a google. Beírom hogy barackos űdítő, és mindent ki ad, csak barackos űdítőt nem. barackos üdítő
|
Bejelentkezés
Hirdetés |