Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Találjátok ki, hogy ki vagyok én.
A modiktól elnézést a duplikációért, de le kellett porolni az elfelejtett fiókomat. Egyébként lehet töröltetni magam, ha én azt szépen megkérem?
Jó, de melyiket? 2 hozzászólós régit, vagy a 4414 hozzászólós újabbat, vagy mindkettőt?
Ez a kevés hozzászólásos elég lesz. A másikat meg szeretném tartani.
Matyika! Tudsz két repülő emlőst mondani?
A denevér és a stewardess. ...
A denevér és a stewardess!
Kukucska a kérdező hozzászólásom alá, bal klikkes kijelöléssel.
Akkor módosítsuk a kijelentést: két önerejéből repülni tudó emlőst?
És a legújabb mutáció, a hősszúcsecses repülőMaty! (Ha potyán, korán kelti az embert.)
Egy órácskára itt hagylak Titeket, és még mindig ezek a repülő gyíkok, akarom mondani repülő halak a téma? Az ebéddel mi lesz? Várjátok, hogy a szátokba repüljön a sült galamb?
Ha elegendő nagy sebességgel rúgod s..ggbe,a akkor minden állat repül. (Ezt nem lehetett kihagyni). Egyébként ezek az állatok egzotikusak, valami földhözragadtabbra gondoltam. Egyszer hallja az ember biológia órán, és el is felejti.
Üdv
Működni működött csak károsodott mert pl hőmérsékletet már nem ír ki.. nem jó az integrált videókártya de akkor is megérte És egyáltalán nem manipulált! De amúgy fogjuk rá ,hogy megérte a dolog mert nem volt már 100-as a cucc...
Talán a formája miatt? Néhol a rajzjele is négyzet alakú. Oké, a formája inkább téglalap, de az hogy hangzana már, hogy stabtégla?!
Ha felrobbantod, akkor meg stab féltégla lesz.
Nos igen, ez érdekes. Mivel, hogy az a "kedves fórumozó" én voltam, elmondanám, hogy én a "stabkocát" (nem írtam el!) idáig feszstabinak hívtam, csakhogy ez az elnevezés teleszájjal, vagy fokozott nyáltermelés esetén élőszóban meglehetősen előnytelen. Szóval ennek kapcsán jött szóba a dolog...
Üdv
Alaplap: Gigabyte GA-G31M-ES2C Cpu: Intel celeron 3.07-ghz (lga 775)Ezek voltak a teszt alanyok.. Az alaplapért azért nem volt kár mert úgy volt mint a mesében! Hol jó hol nem.
Akkor egyezzünk ki egy repülő kutyában és egy denevérben.
No, akkor ez egy jó kis vissza tuning lett. A CPU-t 566 helyett 438-ra lassítottad, a RAM-ot pedig a 667-ről 532-re. ez cirka 20%-os lassítás.
Mindenki csak a nagy számokat nézi a képen, az alanti, mindent eláruló kisebbeket nem. Ja, és hogy a szorzó (rato) 23 szoros? Persze, 23*438=10074! Tehát a kép nem kamu, csak éppen a Celeron D 346 Prescott szorzó lock-os. Szóval, ez a rejtély megoldása.
Ha te mondodNekem mind 1 a lap úgyis halott a másik gépem meg amd-s.
Az előzőekben én is írtam, hogy a periféria nem tud kiszolgálni bizonyos órajelnél nagyobbat. Máskülönben 40 megahertzes 386-os alaplapokba is bele lehetne tenni 4 gigás pentiumokat. A felvágás nem jött be. A fényképre a kérdés jobban hangzott volna, mégpedig: Vajon mi lehet az oka, hogy a sebességteszt lehetetlen értéket mutat?
Üdv Ebben 100% osan igazad van. De akkor is jól mutatott
Előjött belőlem a régi gyerekes találékonyság. Mivel nincs itthon ragasztó és venni meg nem akartam, így úgy döntöttem, hogy csinálok valami ragacsot na és mi jutott eszembe. CSIRÍZ. Nagyon királyul lehet vele ragasztani. Én betiltanám az iskolákban a normál ragasztót. Holnap veszek fejhallgatót. Meg talán megjön az erősítőm is. (Bár ez utóbbit még kétlem. )
Csávónak adnátok jogsit a kezébe? :http://www.funvid.eu/index.php?page=videos§ion=view&vid_id=104835
|
Bejelentkezés
Hirdetés |