Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1372 / 3608
(#) sound.man hozzászólása Szept 25, 2010 /

Msn-nél mik azok a kulcsfontosságú portok? Mert azt írja h az nem jó és nem enged fel msn-re. Egyszer felengedett kb 5 percre. Hol tudom ezt beállítani? Vagy egyáltalán mi ez? Néha azt írja, hogy jó amúgy meg nem jó. Miez? Hol van ez? Kezd felidegesíteni, de nagyon.
(#) kadam válasza titi hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Én minden nap be szoktam lépni, ez a legkönyebb módja, hogy kapcsolatot teremtsek a barátokkal. Érdekes, hogy eddig nem nagyon volt gondom vele, csak az, hogy rámerőszakolják mindig a legújabbat.
Nagyon jó rendszer ha megfelelően működik.
(#) kadam válasza sound.man hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Az én klienseim is a portokra szoktak hivatkozni. Akárcsak neked, nekem is fogalmam sincs mely portok ezek.
(#) vicsys válasza kadam hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Na ennyit a kulcsfontosságú portokról: Bővebben: Link
(#) sound.man válasza kadam hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Most megint jó. Néha visszajön, remélem így is marad.
(#) DuMatyi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Vannak olyan nagy koponyák, akikre az a bizonyos "nagymellény" akkor sem nagy, ha ők mondják magukról.
(#) zolee1209 hozzászólása Szept 25, 2010 /

Nem tudom, mi a gond az msn-nel, nekem most is megy...
(#) Ricsi89 válasza zolee1209 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

De ha kilépnél, akkor talán már nem tudnál visszalépni. Egyébként nálam is tökéletesen megy, meg még 17 ismerősömnél is, aki fent van...
(#) kadam válasza vicsys hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

80-as port. Nagyon köszönjük!

Az a vicc, hogy az internethez is ez a port kell, hacsak nincs proxy konfigurálva... Tehát, ha megy az internet akkor az MSN-nek is mennie kell. Ha huzamosabb ideig nem lehet felcsatlakozni (több mint 24h), akkor féreg rágta szét...
(#) sound.man válasza vicsys hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Már fent vagyok most jó. Nem tudom mi volt.

Még csak alig több mint egy órája vannak fennakadások. értsd: Van - nincs - van - nincs, ki-be lépked a kliens.
Ha jól számolok akk ez a 200. hsz. tőlem
(#) kadam hozzászólása Szept 25, 2010 /

A 201.-ben pedig elújságolom nektek, hogy modi leszek én is. Nah persze nem itt, hanem a suli belső hálózatán.

2201-ben meg akár itt is lehetsz módi.

Jobb ha csak user maradok. Nagyon kemény dió tudok lenni, szóval jobb ha megúsznak az emberek.
(#) Ricsi89 hozzászólása Szept 25, 2010 /

A holnapi jeles nap alkalmából valaki nem tud adni nekem egy jó, legalább két csatornás szkópot? Vagy legalább olcsó legyen és féláron.
Egyébként bármilyen más felajánlást is elfogadok.
(#) 7805 hozzászólása Szept 25, 2010 /

Üdv Mindenkinek!
Ma az első géptuningolásos kísérletem készítettem el.
Kíváncsi voltam ,hogy meddig tuningolhatok egy 1 magos celeron proceszort nos a következő történt kapott egy speckós blokkot barátomhoz elvittem ő rátett nekem egy hűtőgép kompreszort és pb-gázzal fűszerezve hűtő tettem. A procira több mint 10-ghz ig sikerült feltornázni de már fölötte vagy nem indult-be ,vagy nem volt stabil A 3d-mark 2001-ben 999-fps volt minden tesztnél
És tudom ,hogy nem pc-fórum de ez eszméletlen
(#) klemo86 válasza Rober_4 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Nem tudom, nálam sem a sávszélemet nem eszi, pedig 1M az össz, amiből gazdálkodom, sem a gépet, ami alapjaiban nem kicsi, de már újnak sem mondható… Lényegében tökmindegy nekem, csak MSN-t ne! Bármi-akármi, csak ne MSN
(#) klemo86 válasza kadam hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Nekem meg az arany 1500-adik, nem gondoltam volna, hogy ezt is megélem Bár, amilyen iramban széjjeloffolok mindent…
(#) nagy hoho válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Végül is igazat adtál mert mint írtad Te sem tettél meg mindent annak érdekében, hogy munkád legyen. Én sem a szakmámban dolgozom, ha nem elvégeztem egy tanfolyamot öreg fejjel és abban tevékenykedek. Csak én ezt még élvezem is. Tavaly többen is voltak állás nélkül és ennek hangot is adtak. Én annyira a szívemre vettem, hogy akartam egy állás kereső topikot nyitni. Aztán ez rajtam kívül álló okok miatt nem jött létre. És azt tapasztaltam, hogy azok akik munka nélkül voltak egész nap a számítógép előtt ültek. Így nem is lehet elhelyezkedni.
(#) zoly15 válasza 7805 hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Hűha! Szegény Celeron Hány fokos volt a proci? Milyen gyorsan kapcsolt be a gép?
(#) DuMatyi válasza 7805 hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Olyan jókat kuncogok, nem véletlenül lettél letiltva. Egy ideig tűrtem az extravagáns nagyotmondásaidat, hátha észreveszed magad. Itt is a 16 évnél idősebbek látják, csak épp nem szólnak. Csak finoman mondom, hogy a periféria lassúsága miatt nem képes kiszolgálni 10 gigás gépet, azaz az alaplap képtelen kezelni. Bizonyos mértéknél gyorsabb órajelet fizikailag nem kezel le az alaplap, akármit is ír ki egy ostoba szoftver. Ez valami eszeveszett zavar lehetett, vagy manipulált kép.
(#) zoly15 válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Miért? Le volt tiltva? :hide:
(#) DuMatyi válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Le van tiltva és törölve msn-ről. Az utolsó csepp az volt, amikor azt mondta, hogy megvágta az áram, és az ujjából ki kellett operálni a vérrögöt. Amikor azt mondtam neki, hogy na ne, az ujjadban hajszálerek vannak, és azon egy vörösvértest épphogy átfér, jó lenne, ha abbahagynád a hazudozást, akkor azt válaszolta, hogy milyen szigorú vagyok ma. Előtte jöttek a szövegek a párszázezer forintos fényképezőgépről. Tizenhárom évesen? Ez volt az utolsó csepp a 200 literes hordóba, nem pohárba...
(#) zoly15 válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Ja, így már értem. Nyugi, ez a körítés nekem is "jött" Hogy ezer Wattok panellakásban.. Több száz ezer forintos erősítő.. Cervin Wega hangfalpár.. Sok száz bakelit lemez stb..
(#) szamóca válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Jól van már, ne bántsátok! Ez a pubertás kor, majd kinövi. (ha nem, elmegy politikusnak, vagy ügyvédnek )
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Drága szamóca, én is voltam serdülő. Nem lehet mentség mindenre. Én közel nem voltam ennyire ...lye. A nagyotmondás pedig bizonyos szint felett kóros. Teremt magának egy világot, és abban álmodozik. Nem veszi észre, hogy ezzel nevetségessé teszi saját magát.
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Nem semmi egy gyerek lehet.
Egy másik fórumon múltkor véletlenül olvastam, hogy egy kb 15 éves gyereknek saját pénzből iphone4-ese van, meg még mellette 2db 50-60 ezres telefon. És állítása szerint ő becsületesen megdolgozott a pénzéért, fél év alatt gyűlt össze.
Na most én ezt higgyem is el, hogy ő iskola mellett annyit tudott dolgozni, hogy ez összejött neki? Meg hogy ő becsületesen szerezte a pénzt.
Meg amikor kérdezgetik, hogy milyen lcd tv-t vegyen, mert most van rá 150ezre, meg hasonlókkal jönnek elő 14-15 évesek. Az ilyenek miatt hagytam ott azt az oldalt, pedig volt ott pár normális ember is.
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

"hogy milyen szigorú vagy ma!"
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Nem csak én nem hiszem el. Simpi barátunk a kétkedésemet igazolta egy mondattal. A megoldás kulcsára ő jött rá éles elméjével.
Következő: »»   1372 / 3608
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem