Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Vagy azt a testrészét elküldené postán amit épp megveszel
Fújj, de morbid vagy :guluszem1: És összeforrasztanád? Frankenstein-eznél vele? :eek2:
Itt van egy csináld magad készlet: Bővebben: Link
De ki se kell törölni! Mi van, ha megveszem az összes tüskesort csak azért, hogy ne legyen közepe?
Mondjuk így gyűjthetnéd a hűtőtáskákat is
Nos uraim, csalódtam. Annyira mondtam, hogy menjünk X-faktort nézni, az járt jól aki nem nézte. Ez most nagyon gyenge volt, egyszerűen nem tetszett.
Akkor 2 nyertese lesz a dolognak. Az eladó is örülni fog meg Te is! A nagy kérdés, hogy mit építesz annyi csatiból...?
Forrasztaná a nyavalya.. Hegeszteném...
Ezzel én is így vagyok, pedig nem is néztem! Egyvalami biztos: eddig sem néztem és ezután sem fogom! :yes:
8-as IDE-kábel elosztót De ha már itt tartunk, az én hirdetésemet kommentálták a legtöbben És tessék megvenni mindig azt a cuccot, amit kiteszek képnek, hogy ne tudjak mit kitenni
Még egyet sem láttam. Akkor én elég jól járok időnként, csak nem tudok róla.
Bocs, igazad van (hegesztő-szemüveges szmájli) Viszont ez a hegesztés elég kétértelmű volt
Az első két válogató nagyon jó volt, leestem a székről egy két hang hallatán, aztán fokozatosan romlott a népszerűsége a dolognak nálam. Most ez volt az utolsó csepp. Gyenge, agyon reklámozott valami. Sajnálom ha megbántottam ezzel valakit.
"EF86" már van E83CC meg… Ezzel elég rendesen megfogtál
Gubanc van! Linux alól semmilyen klienssel nem tudok belépni MSN-re, szabad itt megkérdeznem, hogy másnak van-e ilyen problémája? Végülis csak csak megkérdeztem
Akkor nem velem van a baj, Bill bácsiék alkotnak valamit azért nem megy.
szerk.: Sikerült bejutnom, a közel 200 partnerből egy sincs belépve, tuti, hogy nem nálam van a hiba.
Csak ha már hegesztés, nem össze, hanem meg
Már mindenkinek át kellett volna Sokkal többrétűbb, és tized annyi probléma sincs vele! Ha nem frissíted évekig, akkor is tudod a régi verziót használni, nem kényszerítenek az újba… Az ilyen hol felhasználóbarát már? Sehol!
Én egyszer próbáltam csinálni skype felhasználói fiókot, csak éppen minden általam próbált név foglalat volt. Na ekkor kissé mérges lettem és beírtam egy icipicit csúnyácska szót. Ez nem volt foglalt.
Microsoftéknál nem nagyon foglalkoznak vele, ez is oka annak, hogy igyekszem elszakadni tőlük. Mára már 90 %-ban szabad szoftvereket használok. Remélem a 10.10-es Ubuntu segít végleg megszabadulni a Windowsoktól.
Jól gondolom, hogy sem az eBuddy, sem a Digsby nem kezeli a Skypot, na meg a Skyp folyamatosan terheli az internetkapcsolatot? Ráadásul 2percig nem indul a gép miatta, ha nincs állandó internetkapcsolat. Én úgy letöröltem Skyp barátunkat, hogy a lába sem érte a földet.
Idézet: „minden általam próbált név foglalat volt” Én ma voltam így a vaterával, azt hittem soha nem lesz szabd név, arról nem is beszélve, hogy utána még "megfelelő" jelszót is ki kellett találnom. Kiakadtam tőle kissé.
Már vártam mikor jön valaki aki a skyp-ot is jól ledorongolja. Tökéletes szoftver nincs, ez van, ezt kell szeretni. Kinek ez vált be, kinak az.
Nekem ez is, az is van, illetve volt, mert egy pár hónapja már nem tudok belépni a skype-ra, nem tudom miért.
Igaz, MSN-en is jó rég voltam, de minek is, itt úgyis mindennap megfordulok, a család meg megtalál más úton. |
Bejelentkezés
Hirdetés |