Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1371 / 3608
(#) zoly15 válasza klemo86 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Vagy azt a testrészét elküldené postán amit épp megveszel
(#) klemo86 válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Fújj, de morbid vagy :guluszem1: És összeforrasztanád? Frankenstein-eznél vele? :eek2:
(#) vicsys válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Itt van egy csináld magad készlet: Bővebben: Link
(#) klemo86 válasza vicsys hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

De ki se kell törölni! Mi van, ha megveszem az összes tüskesort csak azért, hogy ne legyen közepe?
(#) klemo86 válasza klemo86 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Mondjuk így gyűjthetnéd a hűtőtáskákat is
(#) kadam hozzászólása Szept 25, 2010 /

Nos uraim, csalódtam. Annyira mondtam, hogy menjünk X-faktort nézni, az járt jól aki nem nézte. Ez most nagyon gyenge volt, egyszerűen nem tetszett.
(#) vicsys válasza klemo86 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Akkor 2 nyertese lesz a dolognak. Az eladó is örülni fog meg Te is! A nagy kérdés, hogy mit építesz annyi csatiból...?

Forrasztaná a nyavalya.. Hegeszteném...
(#) zoly15 válasza vicsys hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Ez tetszik
(#) vicsys válasza kadam hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Ezzel én is így vagyok, pedig nem is néztem! Egyvalami biztos: eddig sem néztem és ezután sem fogom! :yes:

8-as IDE-kábel elosztót De ha már itt tartunk, az én hirdetésemet kommentálták a legtöbben És tessék megvenni mindig azt a cuccot, amit kiteszek képnek, hogy ne tudjak mit kitenni
(#) zolika60 válasza kadam hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Még egyet sem láttam. Akkor én elég jól járok időnként, csak nem tudok róla.
(#) klemo86 válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Bocs, igazad van (hegesztő-szemüveges szmájli) Viszont ez a hegesztés elég kétértelmű volt
(#) kadam válasza vicsys hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Az első két válogató nagyon jó volt, leestem a székről egy két hang hallatán, aztán fokozatosan romlott a népszerűsége a dolognak nálam. Most ez volt az utolsó csepp. Gyenge, agyon reklámozott valami. Sajnálom ha megbántottam ezzel valakit.
(#) vicsys válasza klemo86 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Rendben. Tegyél ki E83CC és EF86-ot.

"EF86" már van E83CC meg… Ezzel elég rendesen megfogtál
(#) kadam hozzászólása Szept 25, 2010 /

Gubanc van! Linux alól semmilyen klienssel nem tudok belépni MSN-re, szabad itt megkérdeznem, hogy másnak van-e ilyen problémája? Végülis csak csak megkérdeztem
(#) klemo86 válasza kadam hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Xp alól se
(#) kadam válasza klemo86 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Akkor nem velem van a baj, Bill bácsiék alkotnak valamit azért nem megy.
szerk.: Sikerült bejutnom, a közel 200 partnerből egy sincs belépve, tuti, hogy nem nálam van a hiba.

Skype…

Azt hiszem át fogok rá térni.

Csak ha már hegesztés, nem össze, hanem meg

Már mindenkinek át kellett volna Sokkal többrétűbb, és tized annyi probléma sincs vele! Ha nem frissíted évekig, akkor is tudod a régi verziót használni, nem kényszerítenek az újba… Az ilyen hol felhasználóbarát már? Sehol!
(#) Ricsi89 válasza kadam hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Én egyszer próbáltam csinálni skype felhasználói fiókot, csak éppen minden általam próbált név foglalat volt. Na ekkor kissé mérges lettem és beírtam egy icipicit csúnyácska szót. Ez nem volt foglalt.

Microsoftéknál nem nagyon foglalkoznak vele, ez is oka annak, hogy igyekszem elszakadni tőlük. Mára már 90 %-ban szabad szoftvereket használok. Remélem a 10.10-es Ubuntu segít végleg megszabadulni a Windowsoktól.
(#) Rober_4 válasza klemo86 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Jól gondolom, hogy sem az eBuddy, sem a Digsby nem kezeli a Skypot, na meg a Skyp folyamatosan terheli az internetkapcsolatot? Ráadásul 2percig nem indul a gép miatta, ha nincs állandó internetkapcsolat. Én úgy letöröltem Skyp barátunkat, hogy a lába sem érte a földet.
(#) kadam válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Idézet:
„minden általam próbált név foglalat volt”

Én ma voltam így a vaterával, azt hittem soha nem lesz szabd név, arról nem is beszélve, hogy utána még "megfelelő" jelszót is ki kellett találnom. Kiakadtam tőle kissé.
(#) kadam válasza Rober_4 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Már vártam mikor jön valaki aki a skyp-ot is jól ledorongolja. Tökéletes szoftver nincs, ez van, ezt kell szeretni. Kinek ez vált be, kinak az.
(#) titi válasza kadam hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Nekem ez is, az is van, illetve volt, mert egy pár hónapja már nem tudok belépni a skype-ra, nem tudom miért.
Igaz, MSN-en is jó rég voltam, de minek is, itt úgyis mindennap megfordulok, a család meg megtalál más úton.
(#) Rober_4 válasza kadam hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Nem bántom én, használja aki akarja. Én nem akarom.

(Persze ha már minden ismerős csak Skype-on lesz elérhető, akkor én is kénytelen leszek azt használni.)
Következő: »»   1371 / 3608
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem