Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Háhá! Te is velük vagy, ne is tagadd. Ugyanúgy tereled a szót.
Sokkal rosszabbak, anyum mesélt eleget. Ő annak örül, hogy élete első felében életében biztos volt a munkája, és az utóbbi 20 évben kihúzta munkaviszonnyal a nyugdíjazásáig.
Ja és nem mellesleg nekem nincsenek nagy terveim, nem vagyok nagyravágyó. Ezek szerint ez a minimum is sok?!
Osztom Anyukád véleményét. Bár nekem még rengeteg van a nyugdíjig nem is tartom számon. Igen ma sajnos az a kevés is sok amit az emberek többsége szeretne. Az én gyermekeim KB ugyan annyi idősek mint TE és nekik is hasonló gondolataik kívánságaik vannak. Sajnos lehetőség mint TE is írtad sajnos nincs és ezzel rövidre is zártuk a dolgot. Ha nincs lehetőség hiába vannak kívánságok bármilyen csekélyek is azok.
Nekem eszembe jutott valami.
Idézet: „... matyi nelegyémá negatív nemérgelőggyémááá!!! ”
Naívnak naív, de bizakodó Most sírjak? Há nehogymá! Megőrzöm a nyugoccsságomat, azt annyi… Lomtalanítás van, de elég furcsa a helyzet: "elektronikai hulladékot meg ilyesmit ne is rakjál ki, mert nem visszük el". Úgyhogy holnap majd a kiserdő szélén szétnézek, amikor is **
Üdv a való világban!
Miért mit gondoltál? A mai magyar felsőoktatás egy nagy káosz, emberek ezrei végzik úgy, hogy nem azt kapják amit ígértek! Én büntetném, és súlyos kártérítéseket fizettetnék, ha egy iskola a beígért szak helyett, csak egy avval hasonlót, de a meghirdetett szintet el nem érőt nyújt. Már írtam neked saját példáimat: pl számítógép műszerésznek tanultunk 1993-ban, de a végén hivatalosan számítógép kezelői papírt kaptunk, ami akkor sem ért semmit! Persze nyomtattak egy saját műszerészit is, de hát azt akár én is nyomtathattam volna, semmi akreditáció vagy mifene. Aztán Miskolci Egyetem valami menedzser mérnöki szakot végeztem 3-év alatt másoddiplomaként. Mikor végeztünk mondták, hogy mivel nagyon bénák voltunk ezért csak főiskolai papírt kapunk!!! Azt hittem besz@rok. A másik mire elvégeztem az informatika tanárit harmadik dipiként, bejött a mesterképzés, és mondták, hogy az a négy év amit ott töltöttünk, az most már csak az alapozó éveknek felel meg, és menjünk vissza ugyanezt tanulni, még két évig és akkor végre felsőben is taníthatjuk az infót. Holott a szak úgy volt meghírdetve, hogy középiskolai tanárok leszünk Feleségem a kif fősulis diplomájára ráhúzott még két évet Szombathelyen, hogy egyetemi legyen. A végén közölték, hogy csak főiskolai, tehát ugyanazt éri mint amikor elkezdte az egészet! És mondanom sem kell, hogy mindezek súlyos pénzekbe kerültek! Megfogadtam, hogy hátralevő életemben, nem vagyok hajlandó semmilyen oktatásban tanulóként részt venni! Elég volt ez a 23-év tanulással töltött stressz. ha érdekel valami, megkeresem, tájékozódom, megtanulom magamtól.
Szerintem ez már igen!
Sziasztok!
Szerkesztek egy kiadványt photoshop-ban és a nyomda ahol ki lenne nyomtatva egy olyan problémát közölt, hogy a feketét 4 színből akarja a nyomtatójuk kinyomni, és hogy mikor lementem a doksit pdf-be akkor állítsam be hogy a fekete színek azok feketék legyenek. CMYK színkódolásban dolgozok. Ezt hogy lehet beállítani? Előre is köszönöm!
Szerintem kicsit átverés.
Belül sokkal nagyobb, valamint mindkét végén van ablak, holott kívülről az egyik végén a fülke miatt nem lehet, a másikon meg ott a motor.
Akkor pedig jól dolgozol. Te mond meg nekik, ha nem akarják a színest pocsékolni fogadják el a photoshop fileját. Milyen nyomda az ahol, ezt nem kezelik? Szerintem erős minőségromlással jár ha átmented pdfbe.
Ma délután az egyik tanárom(most volt vele először óránk) kijelentette, hogy ez a felsőoktatási rendszer úgy sz@r ahogy van. Szó szerint ezt mondta. Beszélt még róla kb egy fél órát és amit mondott az tényleg igaz is volt. Nem semmi egy figura, annyit mesélt a munkásságáról, de mégsem az a beképzelt típus. Szóval ma ezen az órán többet beszélt másról, mint az órai anyagról.
Egyébkánt milyen óra lett volna? Egyébként teljes mértékben igaza van. De szerintem ezt Dumás Mátyás barátunk is azonnal megerősíti.
Szerintem valamit elnéztél. Kívülről úgy látni valamivel lecsukta az ablakokat. Az hogy kívülről nem néz ki nagynak, nem jelenti, hogy belülről nem nagy. Ezek csak képek, megfelelő optikai torzításon estek át. Nem tudod pontosan értelmezni a méreteit. Az első ablak a fülke felett van, meg egy alatta a fülkére, hátul meg a motor felett. Különben ötletes.
Lenne egy kérdésem, ez tényleg igaz hogy itt olyan röhelyes árakért lehet megvenni a cuccokat? (Mint ami itt is látszik: Bővebben: Link) :eek2:
Digitális technika órát tart, csak így elsőre kicsit bemutatkozott. Ha valakit érdekel, akkor Dr Pungor Andrásnak hívják, és elég érdekes területen tevékenykedik. Ha valaki akar, keressen rá gugliban a nevére.
Már olyan rég beszéltünk kajáról. Kinél mi a vacsi. Én ismét palacsintát készítek. Innen jutott eszembe.
Hali!
Tejfölös csirke zúza tarhonyával.
Mai kis színes.
Kardiólógia, Konnektorra vastag filccel felírva: "Ne használd! RÁZ!!!" Na mibe volt bedugva elosztón az UH? Szerencsére ahol nagy a szükség, ott közel a segítség... Szerencsére én másik elosztón voltam.
Nem néztem meg mi az átverés benne, de ki adna neked mélyen termelői ár alatt bármit is?
Próbáld ki majd meglátod. :vigyor1:
Ebben az az átverés,hogy licitálni kel.
Ha eléri azt a pontot mikor már jó akkor el adják
No de ha nem rázna hogyan működne róla bármi?
Az igaz, de azért amikor "cuppogtatják" fel az elektródákat nem jó érzés látni. Hiába tudód hogy kettős szigetelés meg minden... Legalább törölnék le javítás után (if any)
Mindegyiket..."meghát", pedig csak politikusok
http://index.hu/belfold/2010/okvalasztas/ki_az_onkormanyzati_valasz..._noje/
Sör, meg egy kis viszki. (nem viksisz :no: )
Így már igazán jó üzlet. Szerintem itt ez nálunk teljesen törvényes. Ez ugyanis egy következmények nélküli ország. :yes: Gondolom jól is megy, ahogy egy kedves régi barátom mondta mindig: Amíg lósz@r van addig veréb is van.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |