Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1374 / 3606
(#) Action2K válasza hapro hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Miért? Ez volt a pótvizsgája?
(#) bankimajki hozzászólása Szept 26, 2010 /

Na most cipeltem haza egy 50*50*50-es mélyládát. És a megálló meg a kolesz között van vagy 1km-nyi a távolság. Kb. 10 pihenővel és 2 leszakadófélben lévő karral, de megérkeztem. Az örömben az üröm, hogy nem tudom még kipróbálni.
(#) mester06 hozzászólása Szept 26, 2010 /

Üdv mindenkinek!

Rendelt már közületek valaki amazonról?
Mert én most készülök rendelni egy kindle 3at, de nem teljesen érte, hogy hogyan is működik ez a bankkártyás fizetés.

Ha valaki felhomályosítana azért hálás lennék
(#) 7805 válasza bankimajki hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Üdv vihettél volna egy autós aksit + erősítőt és halgathattad volna útközben
(#) DuMatyi hozzászólása Szept 26, 2010 /

Egyik kedvencem. Felülmúlhatatlan. Bernstein.
(#) zolika60 válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Jónak jó. De a felülmúlhatatlant kissé túlzásnak érzem. Ismerek néhány zenészt aki legalább ilyen, csak rosszabba PR-ja.
(#) 7805 hozzászólása Szept 26, 2010 /

(#) zolika60 válasza 7805 hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Nagyjából ez az amit egy dobosnak körülbelül tudni kell. :yes:
(#) 7805 válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Már nem emlékszem de volt olyan hogy zongoráztak és az embőc aládobolt...Az is érdekes volt Ez se rossz...
(#) zolika60 válasza 7805 hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Ilyenek a zenészek,együtt is tudnak zenélni! [OFF]A videót csak a válasz után láttam. Szerintem a DJ nem zenész.
(#) szamóca válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Igaz, de ez még nem biztos hogy élvezhető a hallgatóság számára.
Emlékszem a Hági étteremben, Miskolcon egyszer egy szintis, és egy hegedűs próbálkozott ilyennel, de azért fizettek nekik a vendégek hogy ne játszanak.
(#) zenetom válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Birom az ilyen hozzá nem értő hozzászólásokat...
(#) 7805 válasza szamóca hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Üdv Ez miskolc-tapolcán is atlálkoztunk ilyennel csak ott a szintis nem énekelt csak szólt a **** néha beleénekelt de semmi érdekeset
(#) DuMatyi válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Szerintem sem. Az zenész, aki hangszeren játszik. Szerencsére van a baráti körömben olyan, aki hangszeren játszik, és tudom mi az. Aki egy buliban csak keveri az effekteket, az nem zenész. A hangmérnök sem zenész ugyebár. Mint ahogy nem teljesen zene az, ami rögzített valamiről szól. A vinillemez csak-csak, a CD egyáltalán nem zenét szolgáltat. Volt szerencsém egy hegedűt élőben hallgatni, és emberek majdnem kicsordult a könnyem. Vágyaim között szerepel egy orgonakoncertre eljutni. Én csak a didzséket Dj potméternek hívom. Ez az én véleményem, most megsértődik az a pártíz djvel kezdődő nicknevű az oldalon...
(#) Rober_4 hozzászólása Szept 26, 2010 /

Molyírtó készítésa
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Kicsit fals, mert arpadjanos és arpadjozsef nevében van a dj, és azt is kihozza. Uramisten, mennyi alvó nick van. 0 hozzászólás, és 36 hónapja volt itt. Temérdek.
(#) 7805 válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Üdv Van Lehotka Gábor orgona művész lemezem ha szeretnéd felveszem és elküldöm-e mail ben.
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Akkor ezekből még vegyük le azokat, akik 30 éve nem jártak itt és 0 hozzászólásuk van.
Egyébként az az igazán jó zenész ,akinek odaadsz egy hangszert és játszik rajta, legyen az bármilyen hangszer.
Szerk.: Egyébként meg ne pártízzál itten, mert mi azt nem szeressük. Ha pártízni akarsz, akkor menj diszkóba és hallgasd a díjéket.
(#) Rober_4 válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Árpa DJ Ozsef, meg Árpa DJ Anos, teljesen jó szerintem! Én is elgondolkodtam, hogy esetleg nevem végén azt a csúnya 4-est kicserélhetném valamire, talán Topi megengedné. Mondjuk DJ-re
(#) DuMatyi válasza 7805 hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Köszönöm, nekem is van. Úgysem oldom fel a tiltást...
(#) klemo86 válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Háháhá! Ezt de vártam már Kb pont erre számítottam: csak amit érdemel a "gyermek"
(#) klemo86 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Ez egyszerűen hihetetlen Hihetetlen, de igaz…
(#) Rober_4 válasza klemo86 hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Engesztelhetetlen :nyes:
(#) klemo86 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Ááá, most már látom, mire írtad Corolla song Mekkora marha Ezért kell szeretni (Amikor ezt a videóját megláttam, egyszerűen szavakat se találtam…)
(#) bankimajki válasza klemo86 hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Ez az állat nagyon állat.
(#) hapro hozzászólása Szept 27, 2010 /

Angolosok! Ezt az anyagot hogy nevezik magyarul? Bővebben: Link
(#) SALáta válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 27, 2010 /

Megnyitottam az ATC-t (anti tuning club), az asszony gépét letuningoltam, a cpu képes kiakadni nyáron a nagy hőségben. Ezért lentebb lett véve a szorzó, eredmények:
kevesebb ventillátorhasználat, kisebb zaj, kisebb fogyasztás, használt alkalmazások ugyan olyan gyorsak mint annak előtte.
(#) DuMatyi válasza hapro hozzászólására (») Szept 27, 2010 /

Ez gyakorlatilag az orvosi szesz megfelelője. Elvileg nem tiszta alkohol, denaturált. izopropanol vagy etanol az aktív hatóanyaga. Univerzális csodaszernek gondolják (vajon miért nem terjedt el Európában? Azért, mert nem az). bőrfertőtlenítésre, műtét előtti betegmosdatásra, hűtésre alkalmas (sportolóknál sérülések esetén).

Magyar teljes értékű helyettesítője a gyógyszertárakban kapható 70%-os szesz. Etanol kapható, propanol nem.

Itthon fertőtlenítésre egy "spitaderm" nevű löttyöt használnak (Nagyon jó, de nekem elfogyott már sajnos), és mondjuk pattanások ellen lehet kapni szalicilsavas-etanolos oldatot. Az jobb, mint ez az amerikai "csodaszer".
(#) DuMatyi válasza SALáta hozzászólására (») Szept 27, 2010 /

Olvastam a Chip magazinban, hogy már régóta vannak olyan alaplapok, melyek kifejezetten a laptop processzorokat támogatják. Eredmény: kisebb zaj, kisebb fogyasztás. Egy a bibi: azonos processzor órajelet nézve körülbelül háromnegyed év csúszás van a legújabb modelleket szemlélve.
(#) SALáta válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 27, 2010 /

Nem kell mindenből a legújabb . Amúgy nem akartam hinni a szememnek mikor levettem a proci szorzóját, nem hiszed el de a videó kódolás semmivel sem volt lassabb, magyarul fölöslegesen nagy a gép, mert maximum évente 1x kell videót kódolni ami a legnagyobb igénybevétel. De ez azt is jelenti hogy a jól használható program ennyire nem tud mit kezdeni a géppel, nem használja ki a gépet.
Következő: »»   1374 / 3606
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem