Fórum témák
» Több friss téma |
Hali.Olyanba kérném a tanácsotokat hogy lenne egy laptopom törött kijelzővel(xga) szereztem egy ugyan akkora kijelzőt csak egy gond van vele h sxga.Beleraktam képet produkál csak annyi a gebasz h megfelezve az ajját a tetejére a tetejét az ajjára rakja a képnek.Tudok evvel v mit kezdeni v ne is próbálkozzak.Válaszotok előre is köszönöm
Helló!
Szerintem veszett ügy, mivel a két kijelző felbontása más. A gép meg valószínűleg nem tudja ezt a felbontást beállítani az elsődleges kijelzőre, így a kép is rossz.
Ez a kisgép amihez össze szeretném hozni.Én amúy arra gondoltam h az oks h xga kijelző volt benne,esetlegesen plusz szál kihozásával nem lehetne képes meghajtani az sxga kijelzőt?
Itt az eltérő felbontás miatt vannak gondok. itt nem lehet csak annyit csinálni, hogy átkötök két vezetéket és már jó is lesz. Nem vagyok annyira benne a dolgokban, de szerintem nem igazán kivitelezhető a dolog. Ha már kijelzőt vettél, akkor miért nem hozzáillőt vettél?
Kernenk egy fenykepet a kijelzorol, amikor felemas a kep. Enszerintem szinkronhiba. Valoszinuleg keskenyebb is a kep, tehat a szelet nem tudja hasznalni es az enable jel miatt torik felbe a kep.
Valamelyik szinkront kesleltetni kellene, mondjuk a vsync-et. A regi es az uj kijelzo tipusat meg tudod mondani? Az a LQ123xx45 blabla kellene.
Szia
Ha aktuális még, a kijelzővel kapcsolatban tudok segiteni nekem van XGA cseréljük el János
Ami eltört xga kijelző : LTN150hg-07
Sxga kijelzőtöl van egy képem sajnos képet nem tok csinálni a hibárol.Viszont pontosítom felezve van a kép és a jobb széle az asztalnak nem látszik.Felbontásprobléma lehet?mert azt olvastam h az xga 1024x768 felbontás az sxga 1280x960 ez nem lehet probléma? |
Bejelentkezés
Hirdetés |