Fórum témák
» Több friss téma |
Tudna valaki segiteni a gyerekzár kioldásában ?
Van egy Grundig MFW 82-es tv /cuc 1935/ tv , amin megpróbáltam a 7038-as kioldót , de amint beirom , még kér három számot. Más grundig tvnél müködött a kódkioldó.
Nem típusspecifikus... de a kódkioldók kérhetik az új kódot is.
Pont ez a problémám. Csak 3 számjegyet kér , viszont bármit beirok, kezdi elölröl a procedurát!
Sajnálatos módon nem ez az igazi megoldás.
A 8500as kódot nem lehet elérni, mivel nem egyes csatornák vannak lezárva .Semmilyen menübe nem enged belépni , amig a gyerekzár nincs feloldva! Azért köszönöm a gyors választ !
Grundig CUC1800 CTV Child Lock Cancel
Press VOL+, VOL-, PR-, PR+, OK. Grundig CUC1800 CTV EPROM Version Nr. Press button 'i' to call up the 'Dialog Center' --> OK. The version number is shown by pressing the 'AUX' button. The index 01 of the part nr. (19798-300.01) indicates the EPROM version. Grundig CUC1800 CTV Service Mode Menu guide: 'i', 'Special functions', 'Service', 'Code 8500'. Grundig CUC1805 CTV ATS Reset Press and hold button VOL+ on the TV and switch the mains button ON. ATS bit is set. Grundig CUC1805 CTV Child Lock Cancel Press VOL+, VOL-, PR-, PR+, OK. Grundig CUC1805 CTV Default Values Entering Depress and hold the button 'P-' on the RC while switching on with the mains button. (This is only possible once on replacement of the NVM or uP). Bár nem a te típusodhoz van.
Tisztelt partnerek, hozzászolók!
sikerült kilépni a gyerekzárból ! Megoldás- VOL + a tasztaturán nyomva tartani, miközben a főkapcsolóva bekapcsolni a tvt. Köszönöm mindenkinek!!!
Syasztok
nem találtam ehez a tv hez más forumot ugy hogy ide írok nekem Grundig STF 72 1002 7 TEXT típusú színes televíziómvan és ugyan ugy kodot kér az elején mikor bekapcsolod ehez van valami feloldó kód? a .118 as kódót probáltam nem csinál semmit ha be írom. jó volna ha valaki tudná mi a megoldás. jah és nincs hozzá eredeti távirányitom csak betaithatos. lehet az a baj ? . előre is kőssz a választ és. ha lehet akkor válaszoljon valaki ha tudja a megoldást minnél hamarabb . Hell
Sziasztok nekem is lenne egy ilyen kérdésem sehogy sem tudom feloldani a zárat.Ez is egy GRUNDIG T55-060 cuc6300 as típusú tv.Köszönöm előre a segítséget.
Silva Schneider DHD 804 CI twin beltéri egységem van. szerencsétlenségemre aktiváltam a gyerekzárat. ma kerestem ill. organizáltam a programmokat és egyszer csak egy PIN kódot kér, és anélkül nem hajlandó továbblépni. Ha valaki ismeri a silva schnedier beltéri egységek feloldó kodját, kérem segitsen
elöre is közzönöm
Silva Schneider DHD 804 twin beltéri egységem van. szerencsétlenségemre aktiváltam a gyerekzárat. ma kerestem ill. organizáltam a programmokat és egyszer csak egy PIN kódot kér, és anélkül nem hajlandó továbblépni. Ha valaki ismeri a Silva Schnedier beltéri egységek feloldó kódját, kérem segitsen
elöre is köszönöm
Töltsd le a használati utasítást a gyár honlapjáról
(agugliabarátod)
A kód valószínűleg egyedi lesz( de javítsatok ki ha nem így van) hogy ha valaki lenyúlja, ne tudja már csak úgy használni!
Nézd meg a leírásait, abban nyilván benne lesz.
Ezzel az a problémám, hogy a SILVA SCHNEIDER az az UNIVERSAL csomagküldő cég házi márkája. Nekem nem sikerült megtalálnom a cég saját honlapját, Állandóan az universal.com ill. de jön fel. Ha Neked volna egy Linked (akár német/angol nyelvü is) akkor sokat segitenél rajtam.
Köszönöm elöre is
Tudnál 3 képet csinálni a távirányítóról ? Az eleje -a hátulja -és az elemtartó belseje lenne érdekes
(a legtöbb gyermekzáras távirányítónál van egy rejtett reset gomb amit csak egy pici furaton keresztül valami vékony "dróttal" lehet megnyomni , ez alapra állítja az összes beállítást. Egyébként ha a tipus számot (DHD 804 CI twin ) írod be a gugliba felhoz vagy 5 oldalt |
Bejelentkezés
Hirdetés |