Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Gyermekzár feloldása

Témaindító: szamesz, idő: Okt 17, 2010
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) szamesz hozzászólása Okt 17, 2010 /

Tudna valaki segiteni a gyerekzár kioldásában ?
Van egy Grundig MFW 82-es tv /cuc 1935/ tv , amin
megpróbáltam a 7038-as kioldót , de amint beirom ,
még kér három számot. Más grundig tvnél müködött
a kódkioldó.
(#) Stewe válasza szamesz hozzászólására (») Okt 17, 2010 /

Nem típusspecifikus... de a kódkioldók kérhetik az új kódot is.
(#) szamesz válasza Stewe hozzászólására (») Okt 17, 2010 /

Pont ez a problémám. Csak 3 számjegyet kér , viszont bármit beirok, kezdi elölröl a procedurát!
(#) szamesz válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Okt 17, 2010 /

Sajnálatos módon nem ez az igazi megoldás.
A 8500as kódot nem lehet elérni, mivel nem egyes
csatornák vannak lezárva .Semmilyen menübe nem enged
belépni , amig a gyerekzár nincs feloldva!
Azért köszönöm a gyors választ !
(#) proba válasza szamesz hozzászólására (») Okt 17, 2010 / 4

Grundig CUC1800 CTV Child Lock Cancel
Press VOL+, VOL-, PR-, PR+, OK.

Grundig CUC1800 CTV EPROM Version Nr.
Press button 'i' to call up the 'Dialog Center' --> OK. The version number is shown by pressing
the 'AUX' button. The index 01 of the part nr.
(19798-300.01) indicates the EPROM version.

Grundig CUC1800 CTV Service Mode
Menu guide: 'i', 'Special functions', 'Service', 'Code 8500'.

Grundig CUC1805 CTV ATS Reset
Press and hold button VOL+ on the TV and switch the mains button ON. ATS bit is set.

Grundig CUC1805 CTV Child Lock Cancel
Press VOL+, VOL-, PR-, PR+, OK.

Grundig CUC1805 CTV Default Values Entering
Depress and hold the button 'P-' on the RC while switching on with the mains button. (This is only possible once on replacement of the NVM or uP).
Bár nem a te típusodhoz van.
(#) szamesz válasza proba hozzászólására (») Okt 17, 2010 /

Tisztelt partnerek, hozzászolók!
sikerült kilépni a gyerekzárból !
Megoldás- VOL + a tasztaturán nyomva tartani,
miközben a főkapcsolóva bekapcsolni a tvt.

Köszönöm mindenkinek!!!
(#) jenci2010 hozzászólása Jún 28, 2011 /

Syasztok
nem találtam ehez a tv hez más forumot ugy hogy ide írok nekem Grundig STF 72 1002 7 TEXT típusú színes televíziómvan és ugyan ugy kodot kér az elején mikor bekapcsolod ehez van valami feloldó kód? a .118 as kódót probáltam nem csinál semmit ha be írom. jó volna ha valaki tudná mi a megoldás. jah és nincs hozzá eredeti távirányitom csak betaithatos. lehet az a baj ? . előre is kőssz a választ és. ha lehet akkor válaszoljon valaki ha tudja a megoldást minnél hamarabb .

Hell
(#) gojo76 hozzászólása Dec 2, 2011 /

Sziasztok nekem is lenne egy ilyen kérdésem sehogy sem tudom feloldani a zárat.Ez is egy GRUNDIG T55-060 cuc6300 as típusú tv.Köszönöm előre a segítséget.
(#) drjimre hozzászólása Máj 31, 2012 /

Silva Schneider DHD 804 CI twin beltéri egységem van. szerencsétlenségemre aktiváltam a gyerekzárat. ma kerestem ill. organizáltam a programmokat és egyszer csak egy PIN kódot kér, és anélkül nem hajlandó továbblépni. Ha valaki ismeri a silva schnedier beltéri egységek feloldó kodját, kérem segitsen

elöre is közzönöm
(#) drjimre hozzászólása Máj 31, 2012 /

Silva Schneider DHD 804 twin beltéri egységem van. szerencsétlenségemre aktiváltam a gyerekzárat. ma kerestem ill. organizáltam a programmokat és egyszer csak egy PIN kódot kér, és anélkül nem hajlandó továbblépni. Ha valaki ismeri a Silva Schnedier beltéri egységek feloldó kódját, kérem segitsen

elöre is köszönöm
(#) kaqkk válasza drjimre hozzászólására (») Máj 31, 2012 /

Töltsd le a használati utasítást a gyár honlapjáról
(agugliabarátod)
(#) Milcsi-bé válasza drjimre hozzászólására (») Máj 31, 2012 /

A kód valószínűleg egyedi lesz( de javítsatok ki ha nem így van) hogy ha valaki lenyúlja, ne tudja már csak úgy használni!
Nézd meg a leírásait, abban nyilván benne lesz.
(#) drjimre válasza kaqkk hozzászólására (») Máj 31, 2012 /

Ezzel az a problémám, hogy a SILVA SCHNEIDER az az UNIVERSAL csomagküldő cég házi márkája. Nekem nem sikerült megtalálnom a cég saját honlapját, Állandóan az universal.com ill. de jön fel. Ha Neked volna egy Linked (akár német/angol nyelvü is) akkor sokat segitenél rajtam.

Köszönöm elöre is
(#) kaqkk válasza drjimre hozzászólására (») Máj 31, 2012 /

Tudnál 3 képet csinálni a távirányítóról ? Az eleje -a hátulja -és az elemtartó belseje lenne érdekes
(a legtöbb gyermekzáras távirányítónál van egy rejtett reset gomb amit csak egy pici furaton keresztül valami vékony "dróttal" lehet megnyomni , ez alapra állítja az összes beállítást. Egyébként ha a tipus számot (DHD 804 CI twin ) írod be a gugliba felhoz vagy 5 oldalt
(#) efraim hozzászólása Máj 31, 2012 /

Próbáld meg itt
Letöltöttem volna, de e-mailt kér, azt meg nem szeretem osztogatni.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem