Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1404 / 3614
(#) klemo86 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Nem, az a felni tök durva! Bár nekem ez az offroad-os se nagyon "jön be", meg a csilli-villi krómos cuccok se
(#) _ampervadasz_ válasza nagy hoho hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Hú de éhes lettem, pedig már ettem már pár órája.

Ha már kenyér. Kaptam javaslatot arra, hogy olcsóba meg lehet úszni a kenyérkészítést, persze figyelembe véve a fogyasztást stb., stb., hogyha elektromos kenyérsütőt veszünk.

Szerintetek érdemes beruházni rá?
Elvileg kiszámoltam, nem sokkal de olcsóbb lenne előállítani, viszont friss. karácsonyra valami hasonló elvetemült ötletem támadt, de ha valakinek PIC -es verzióban már megálmodta az ötletet, akkor ne halassza megosztani az információt.
(#) szamóca válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Én kajáltam már ilyen digitális gerzemicében készült kényérnek látszó valamit, de nem igazán jó.
Ráadásul a megtérülési idő is túl hosszú. ( most akartam egy ITX-es HTPC-t összeállítani hogy majd mennyit spórolok a villanyszámlán. Aztán kiszámoltam hogy napi 10óra használattal több mint 5év a bekerülési összeg! )
(#) _ampervadasz_ válasza szamóca hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Hallgatok a bölcsebbre, akkor elállok a javaslattól.

...mielött az összképet elrontanám. Mert a NHH szabvány szerint készült kenyér, nagyon ott van.

Jóéjt mindenkinek, megyek álmokat kergetni, s ha kifáradtam felkelek.
(#) _ampervadasz_ válasza szamóca hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

A média box olcsóbb mulatság lenne, már csak egy merevlemez, és készen is van a házi DVR, ill. multimédia lejátszó.
Na de most már tényleg megyek, már a piros lámpám is világít.
(#) szamóca válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

(#) Rober_4 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Egy allergiavizsgálatot csináltass meg, feltétlenül! Főleg a házipor és a parlagfű jöhetett az elmúlt pár héten szóba, de akár a macska is lehet allergén! Most gyógyulj meg mihamarabb, és utána, vagy fél évig sokat legyél a friss levegőn. Nem büdös autós levegőre gondolok, hanem tiszta levegőre. Sok víz, zöldség, gyümölcs, sport természetesen. Forrasztás csak nyitott ablaknál, (az ólomszennyezés hosszú távon rombolja az immunrendszert-->allergia erősödik )
Amit még javasolnék: oltás influenzára, az adott allergénre immunterápia, no meg óvakodj a szteroidoktól amíg nem muszáj!
(#) Norberto válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Nemzeti Hírközlési Hatóság szabványa szerint sütött kenyér???
(#) nagy hoho válasza lui144 hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Ebből a kenyérből kimaradtak az állomány javító, csomósodás gátló, ízfokozó,savanyosodást szabályzó, térfogat növelő, bélzet lágyságát növelő, gépi feldolgozást javító,gáz visszatartó képesség növelő, mikrobiológiai stabilitás növelő adalékok.
Ezek után nem csoda ha az íze nem hasonlít a bolti kenyérre.
(#) sooty válasza Norberto hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Olyan nem lehet, mert az már NMHH NMHH
(#) ethosz2 hozzászólása Okt 24, 2010 /

(#) nagy hoho válasza klemo86 hozzászólására (») Okt 24, 2010 /

A kérésed parancs:
(#) Norberto hozzászólása Okt 24, 2010 /

Érdekesség:

Bővebben: Link
(#) Rober_4 válasza Norberto hozzászólására (») Okt 24, 2010 /

Nekem az használt vagy tíz éve amikor a térdem túlerőltettem, hogy hanyagoltam a futást egy fél évre és átálltam kerékpárra, ahol szándékosan kerültem a nehéz fokozatban való elindulást. Fél év alatt nagyon jól átmozgatta a térdem, pedig sok kilométert mentem. Persze lehet, hogy az is használt, hogy jól meggyepáltam a térdem csalánnal vagy kétszer közben.
Persze a futással azóta is vigyázok, könnyű cipő, és ha érzem, hogy sok akkor két-három nap pihenő. De semmi esetre sem tennék fel térdszorítót!
(#) DuMatyi válasza nagy hoho hozzászólására (») Okt 24, 2010 /

Jaj ne... Már megint nem tudok aludni...
(#) klemo86 válasza nagy hoho hozzászólására (») Okt 24, 2010 /

Ó, neeee! :finom: De iszonyat jól néz ki! Nem akarsz néhanapján pizzafutárkodni? Meggazdagodnál belőle!
(#) DuMatyi válasza klemo86 hozzászólására (») Okt 24, 2010 /

Megjöttél? Még mindig nem hevertem ki a tegnapot.
(#) _ampervadasz_ válasza Norberto hozzászólására (») Okt 24, 2010 /

Nagy HoHo Rövdítése, de egy poént megért. Nem úgy megy hogy engedély nélkül ilyen jókat közzé tenni, és egy ország népét ezzel felbodorozni, mert ez étel!
(#) _ampervadasz_ válasza Rober_4 hozzászólására (») Okt 24, 2010 /

Természetesen lesz allergiavizsgálat, de előtte azt kell megállapítani, hogy van e asztmám.

Szerencsére a macskákra allergiás nem vagyok, mindig a környezetemben vannak, és a fejemen alszanak.

A friss levegő adott Komárom legszélén, még csak nappal sincsen számottevő zaj, legfeljebb az óvoda és a tanműhely felől.

A sok víz az teljesül ( ásványvíz ), viszont a zöldségek nem nagyon megoldhatóak. Esetleg vadkörte befőtt, illetve natúr körte befőtt amit tonnaszámra hordtam haza.

Mindenképpen leírom ide, mi lett a diagnózis, mert tudom hogy másnak is vannak hasonló jellegű problémái, aztán itt rátalálhat.

Sportolni nem nagyon szeretek (futok a busz után mert lekésett engem ), viszont egyvalamit szívesen sportolnék, az a kajakozás, csak az ugye meg nem a lyukas zsebűeknek a sportja. Így marad a biciklizés a Duna parton.

A szteroid még csak szóba se jöhet nálam: két barátom ( az egyik már nem az) szedett ilyen szereket, az egyik impotens és szívritmuszavaros lett, a másik meg csak szívritmus zavaros. Pedig majdnem kiakartam én is próbálni, mert olcsó volt, de az mentett meg hogy egy fillérem nem volt.
(#) Rober_4 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 24, 2010 /

Én kenuzni imádok, (a kajakot még nem próbáltam) sajnos csak ritkán tudok. Egyszer meghivattathatnánk magunkat Hoho-val egy Hobbielektronika vízitúrára!
Egy kis vízi sport, majd friss kenyérevés, sült csirke, stb...

A kerékpár tökéletesen kiváltja a futást, sőt még jobb is a légzőrendszer szempontjából, amennyiben friss levegőn történik. :integet2:
Viszont azért fontos a megelőzés, mert jelenleg ezeken a problémákon nem nagyon tudnak segíteni. Az allergén kerülése, vagy még jobb, a fokozatos még reakció alatti adagolás, és hozzászoktatás(immunterápia), az egyetlen megoldás. (amennyiben ez okozza a légúti panaszaidat)
Viszont ezt szakszerűen csak orvos tudja megoldani. Ja és elég drága, inkább a sok gyógyszeren van állami támogatás.
(#) DuMatyi válasza Rober_4 hozzászólására (») Okt 24, 2010 /

Mert az orvosok 90%-a a gyógyszergyárak előre tolt bástyája. Van pár orvos ismerős, a szemem meg nyitott. Az ötleted támogatom. Tehát akkor: a következő HeTali HoHoéknál?
(#) vicsys válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 24, 2010 /

Na, ezt jól kiterveltétek! Most már csak valakinek szólni kéne HoHo-nak, hogy Ő is tudjon róla...
(#) DuMatyi válasza vicsys hozzászólására (») Okt 24, 2010 /

Á, neki elég akkor megtudni, ha ott van egy siserehad, és mindenki háromra: Meglepetééééééés!
(#) _ampervadasz_ válasza Rober_4 hozzászólására (») Okt 24, 2010 /

Az ötlet tényleg nem rossz.

Nem is tudom, azt hiszem Akció Laciék beszélték, vagy Szamócáék, hogy Amerikában van egy szokás, miszerint a Google Eart -al kiszemelnek egy várost, megnézik, melyik háznak van jó nagy kertje medencéje stb, és megszállják a tulaj tudta nélkül. Buliznak, piálnak, házon belül - kívül, majd másnap eltűnnek onnan, vagy akkor amikor felfedezi a tulaj, hogy önkényes ideiglenes bérlők szállták meg az övezetét.

Szegény Ho ho!

Bocs hogy megcsúsztam a válasszal, de a PC -s topikban egy rendívül hosszú hozzászólást kreáltam, egy elpusztíthatatlan merevlemezzel kapcsolatban.
(#) DuMatyi hozzászólása Okt 24, 2010 /

Elektromos ágymelegítők, mint új téma. Esetleg csaj fűtőbetéttel? A vágy felvillanyoz, és a villanyra rákötünk egy 2 kW-os fűtőbetétet. Vagy esetleg a felsazbaduló mozgási energiával egy generátort hajtunk, és az megy a fűtőbetétre.
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 24, 2010 /

látom, kezdünk a témára rágerjedni, én most éppen az elektromos tampon kiszedőnél tartok, de látom te már előrébb haladtál.
(#) titi válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 24, 2010 /

17 éves korom óta vezetek, remélem újabb 17 évig nem kerülök hasonló helyzetbe...
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Okt 24, 2010 /

Nem hiszem el! Csajok kerülnek a téma epicentrumába, és erre mindenki megszűnik off -olni? Hát szégyelljétek magatokat!
Vagy csak nekem nincsen csajom, és ti már az asszonyaitokkal vagytok, mert akkor én kérek elnézést!
(#) zoly15 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 24, 2010 /

Nem igaz! Én itt vagyok Kb 2 hete nem írtam ide
(#) _ampervadasz_ válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 24, 2010 /

Szia. Semmi gond, nekem is van mit behoznom.
Következő: »»   1404 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem