Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az a bűncselekmény amit én csinálok dübörög a zene és jól érzem magam de kel menni aludni mert reggel menni kel dolgozni én búcsúzok megyek a hideg ágyba
Ez a kaja szintén kemencében készült a hétvégén. Kenyértészta van a tepsi alján, meg van kenve fokhagymás tejföllel, hagymával és füstölt császár szalonnával lefedve.
Te azt megteheted, mert egy külön házban laksz az asszonnyal.
![]()
Dolgozni? Nekem szabad szombat lesz holnap. Utána meg vasárnap. A nyugdíjasnak csak ez a két nap van ezek váltogatják egymást.
Annyi biztos, irigyelni tudlak: Sütés, főzés horgászás a Tisza tavon, vagy a Tisza folyón, friss levegő, ámulatba ejtő környezet, természet fotózás. Egy ilyenre vágyok jómagam is.
![]()
Jóéjt mindenkinek sziasztok. Holnap nekem is még csak vasárnap lesz.
![]()
Kívánom, hogy legyen részed benne.
Hogy ne csak mindig kajás képeket tegyek fel most két halast teszek
Jártam egy különleges borospincében. Ne csak együnk igyunk is.
Köszönöm. Remélem teljeseül és mindenki másnak is aki megérdemli.
![]()
Tőlem mehet a dolog, oda is elmegyek
![]() Viszont az augusztus 20 előtti hétvége nem véletlenül alakult ki. Vidéken ugyanakkor nem hiszem hogy összejönne a 100 ember (ez még Budapesten sem sikerült, bár határozottan emelkedő a tendencia).
Életembe egyszer ettem süllőt, és ez az egyik legfinomabb hal. Meglepő mód a keszeg is finom, ha rendesen ropogósra átsütik, hogy a szálkákat is meg lehet enni. A ponty, és a busa pl. számomra nem étel a halak listájáról.
Neked jó lehet a rokonodnak lenni, mert olyan környezet, és étek kavalkádot csak kevesen tudnak prezentálni egy látogatáskor, mint Te. ![]()
Ha jól sejtem valamiféle találkozóról lenne szó?
![]()
Ma "véletlen" megint ráértem, és egy kérdésen gondolkoztam hosszasan, de nem tudom rá a választ… Egy találós kérdés lett a vége:
Ha abból indulunk ki, hogy a balesetekben mindig (általában) a vétlen hal meg, és a részegekre az "őrangyaluk" (véralkoholnak hívják) vigyáz, akkor ha két részeg pl frontálisan ütközne, melyik maradna életben: 1., amelyik nagyobb járművel van 2., amelyik többet ivott 3., amelyik drágább italt fogyasztott. A helyes válaszokat a következő postacímre kérem küldeni.. ![]() (Nyerni nem lehet semmit, viszont érdekelne, hogy ki mire gondol.) ![]()
Ez is nagyon jó
![]() ![]() ![]()
Én ugyan nem tudok ehhez érdemlegeset hozzászólni, de érdekes a gonodlkodásod
![]()
Miért?
![]()
Sziasztok.
![]() 1Ft -ot azért felajánlhatnál, úgy sem tudnád kifizetni mert 5ft -os van, de csak a poén kedvéért ajánld fel, esetleg egy halom kiégett biztosítékot. ![]() Szerk.: Tud valaki egy szakmai kérdésre pontot tenni a villanyász topikban? Megtudnám köszönni, mert irtófontos lenne, mert olyan nyughatatlan vagyok a tudásra kiszomjazva. ![]()
Ki tudja fizetni, mert én átutalással kérem az összeget, ha megoldom.
Szerk.: Egyébként vegyük a három megadott válaszlehetőség arányát, tehát két autó egymáshoz viszonyított aránya, ugyanez az elfogyasztott italmenyiséggel és az ital árával. Utána ezeket összeadjuk és amelyiknél nagyobb szám lesz, az lesz a túlélő. ![]()
Az úgy meg már túl drága lenne, ami az ügyintézést illeti, mert az utalás nem ingyenes.
![]()
Az önköltséget ne számoljuk bele. Neki már az is pénzbe került, hogy feltette a kérdést.
![]()
ebben van valami.
Mindjárt végem, olyan éhes vagyok, csak Nagy hoho meg ne jelenjen, egy újabb remekművel, mert akkor tényleg.
Anyám egyből megkerülte az egész dolgot, hogy két részeg egy balesetben nem szerepelhet, illetve ha mégis, akkor egy ártatlan "száraz" fog közéjük szorulni, aki meghal helyettük
![]() ![]()
Helló!
Húhú, most gondoltam bele, hogy még csak 5 nap van videópályázatból! Úgy tűnik a következő napokban, hanyagolnom kell a házi feladat otthoni megírását ![]()
Na már csak 5 nap...
![]() ![]()
Mi meg haverommal úgy augusztus 10.én kezdtük el a terveket és még mindig tart a kivitelezés, de már csak hajszál kell a kész művig
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |