Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
El is felejtettem mondani, hogy ma voltam egy barátommal Mezőkövesden a gép múzeumban. Én csak ámultam. Gőzgépek,fagázhajtású, benzin és dízel motorok az 1800-as évektől. És nem tíz darab ha nem inkább száz. Aki erre jár és érdekli az ilyen régiség ne hagyja ki. Fényképezőgépet nem vittem mert a barátom meglepetésnek szánta így nem tudtam, hogy ide megyünk. http://www.hermuz.hu/php/_hom_data/kiallitohelyek/mezogazd_gepmuz/m...ex.php
Annak idején én is megnéztem ott a Fordson traktort Fordson de annak már vagy 25 éve. Nem is tudtam, hogy megvan még ez Kövesden...
Nem csak Benneteket fárasztalak a kemencés képeimmel.Van egy Kemencebence.hu oldal és két nappal ezelőtt töltöttem fel oda is képeket. Eddig 358-an nézték meg. Az elismerő szavakban sincs hiány. Ezek az apró örömök is éltetik az embert.
Meg van a saját szememmel láttam. És ennek a cégnek van egy nagyon érdekes hójárója érdemes megnézni.http://www.google.hu/url?sa=t&source=web&cd=2&ved=0CCQQtwIwAQ&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DzBjlSJf4274&ei=l_zFTIW-B4rEswaXpszrDQ&usg=AFQjCNHqcmCle0UfB1WvZ7mxiCt8xryMKg&sig2=yL3e4adSvgX2xXSRD-l7Ag
![]()
Teszt! :yes:
A katonabehívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét harcolni a sárgák ellen azért a földért, amit a rézbőrűektől lopott el. ![]()
Bővebben: Link Na ezt kapjátok ki!
![]()
Szia! Én itt voltam 2. osztályos koromban! Nagyon király volt közelről!
![]() ![]()
Én kitöltöttem. Az eredmény: 11-ből 9 jó válasz.
![]()
Elhúzom én a nótádat, annyi lesz a kottádnak
![]()
30+ éve az első munkahelyemen a MÉM műszaki intézetében Gödöllőn összegyűjtöttek ezekből a gépekből elég sokat. Akkoriban fel is újították ezeket. Ott álltak az udvaron, meg a féltetők alatt. Legalább 100 volt belőlük. Néhány tucat még mindig ott van.
Ott nem jártam még. Többek között az ragadott meg, hogy 100 évvel ezelőtt milyen precíz gépeket tudtak csinálni.
Idézet: „Tök jó volt emelgetni a kilós pisztolyokat.” Itt van az ősz, itt van ujra, S szép, mint mindig, énnekem. Én ujjam hegyével halkan Lantomat megpendítem. ![]() Itt van az ősz, bőgnek a szarvasok, Minden vadász álma, hogy ne hűljenek ki a vasak. ![]() Plusz egy vas a tavaly bemutatott kicsike mellé.
Ez legalább éles lőfegyver, vagy hatástalanított?
Amúgy meg csak néztem, hogy miféle ezer éves hozzászólásra válaszoltál te itt. ![]()
Budapestiek(és nem budapestiek is) figyelem!
Még egy nagy felbontású kép! ![]() Ezennel 70Billió pixel felbontással. Bővebben: Link
Ezer éves?
![]() ![]()
Há' de én honnan tudjam, hogy tényleg van-é ottan sorozatszám?
![]() ![]() ![]()
Áhh. Akkor hozzátok költöztek. Ezek szerint nem bírták a kiképzést.
![]()
Az. De legalább van még hová fejlődni.
![]() Még a házunkat is látni,ha ezt tudom kiülök a tetőre napozni. ![]()
Nem épp mostani kép. Már régebben láttam; kicsivel utána, hogy feltették.
És ki tudja mikor készítették, ez is az adatvédelem, meg személyiségi jogvédelem része
Nem is vettem eszre, hogy ez amcsi forum
![]()
Fut a sprint layout linux alatt. Pontosabban a wine nevű program alatt. A lényeg működik
![]()
Én is használtam így sokáig, amíg linuxot használtam.
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |