Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Bluetoothos távirányítós autó
Témaindító: tothviktor1995, idő: Dec 28, 2009
Témakörök:
Hello!
Szeretnék segítséget kérni ,hogy hogy kezdjek egy telefonnal vezérelt bluetoothos távirányítós autó építéséhez . Az autó már megvan a telefonis csak nem tudom milyen bluetooth adót használjak és majd hogy kell összeszerelni. Köszi!
Idézet: Megpróbálhatnád a telefont. „csak nem tudom milyen bluetooth adót használjak” Ha ezt itt, és így kérdezed, nem lesz egy sétagalopp... Gondold át, mi működik kb. "hasonlóan", mint amit szeretnél. Elég komoly hardver, és szoftver kell a vevőrészre. (pl. PC-egér, stb) De nem lehetetlen, láss csodát: How to bluetooth-enable your remote controlled car
Na mégegy: Bluetooth Controlled Model Car (de ez ugyanaz a Ferrari)
Bocsi rosszul írtam. Milyen bluetooth vevőt használjak
Sziasztok,
Van egy Nokia6288-as telefonom, vagy is annak csak egy része. A kijelzője be van törve, meg nincsen burkolata, de be lehet kapcsolni, "működik" is, csak hát nem látni semmit. És hát azt szeretném kérdezni hogy be lehet-e építeni úgy egy kisautóba, hogy bluetooth-on keresztül vezérelje azt. Úgy gondolom a telefon szoftverét kéne valahogy átírni, ha lehetséges ez. Mindenesetre ha nem lehetséges, szívesen várok ötleteket, hogy miként lehetne értelmes dologhoz felhasználni! Készítettem egy fotót is, bocs a rossz minőségért a napokban lehet feltudok tenni jobbat is. Valamint van egy pdf-em amiben benne van pár jó dolog. Köszi!
De láttam, csak az én kérdésem egy kicsiben eltér, más mint ez a téma, így gondoltam újat kezdek, de végülis mindegy. Bocs!
Mert a telefonod szoftverének megvan a forráskódja hogy átírd?
Meddő próbálkozás!
Ja nem, nincs. Tényleg csak tipp, próbálkozás volt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |