Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok!
Nézzétek milyen szépen esik a hó!
Nálunk szakadt tegnap éjjel, de szerencsére elolvadt. Most nézem a "Rémálom az Elm utcában"-t, akit érdekelnek a régi horror filmek annak csak ajánlani tudom. Nincs sok része, csak 8
![]()
Számomra az a rémálom, hogy évek óta keresek lineáris flashmemóriát, és egyszerűen nem megy le az áruk.
![]() Még mindig 40ezer forint 4 Megabyte. De miért? Bővebben: Link
Úgy látszik, csak az inflációval csökken az ára.
Viszont az SSD-k nek örvendetesen. Állítólag 8-10 másodperc alatt bootol.
Akkor helyesbíteném Zoli mondatát: örüljünk, hogy csak az infláció mértékével nőtt.
![]()
Oppá, oppá! Na ettől fogtok úgy beállni, mint a beton
![]() ![]() ![]()
Hali!
Hi-hí mentem le ma boltba és kaptam egy kis trafót. ![]() Megy lefele és az egyik emberke pakol ki a garázsból majd meg kérdi kel-e nekem ez. Meg néztem és el hoztam. nem nagy teljesítményű de azért tud valamit.
Nem lehetett egyszerű beállítani azelektronikát
![]()
Az ütemre villogó fejlámpa hatalmas ötlet. Ezt lehet én is megépítem. Milyen feszítős már egy jó bulin.
![]()
Annak idején a fősulin ( régi szép idők
![]() Gaga a könyvtárban ismét video Azt most nem számítva, hogy az első videon lévő énekessel szívesen kaszkádba kötném magam, akár többféle kapcsolási variáció szerint is ![]() Maggie Reilly - Everytime We Touch. Az "új" Lady Gaga Alejandro című "számban" (zajban) pedig egyértelműen felismerhető az eredeti Glenn Miller - In the mood. című mára már klasszikussá vált jazz standard. Tovább megyek: Ismét egy koppintás. Az eredetije "kicsit" előbb volt. Csupán 46 évvel korábban. Tessék mondani, ma miért nem megy eredetit adni? Aláírom: régen is volt újrafeldolgozás, de nem ilyen arányban. Nem lehet, hogy az egyre inkább kiürülő világunk hozza magával, hogy nincs új a nap alatt? Eddig elsöprő többségben (cca. 90%) ami a mai előadóktól kicsit is megtetszett, megtaláltam az eredeti régi felvételét. Éljen a Ctrl-c Ctrl-v mentalitás. Hisz az viszi előre a világot, nem az újítás, a valóban új! ![]()
Én múltkor hallgattam egy Deep Purple számot és annyira ismerős volt a dallam, csak éppen nem tudtam hová tenni. Addig hallgattam, amíg végül beugrott, hogy hol hallottam. Pedig ezek sem mai zenék. Régen is ugyanúgy mentek a feldolgozások, átdolgozások, koppintások is. Bár hallottam olyan feldolgozást is, ami szerintem jobban sikerült, mint az eredeti. Ennek több verzióját is hallottam, de ez szerintem nagyon jó.
A Hey Joe eredetije Jimi Hendrix. Ezt nemrg mondták meg nekem. Nem mellesleg Hoboé is tetszik. Ot vagyunk, ahol az előbb mondtam. Megtetszett Hobótól a szám, és kiderül, nem az az eredeti
![]()
De nem is Hendrix-é az eredeti. :yes: Ő is csak feldolgozta. Bővebben: Link Egyébként nekem a párbeszédesség miatt tetszik a magyar verzió, de az eredeti is jó.
Ja és egy érdekesség. Bővebben: Link
Tudja valaki, hogy miért lett kitiltva Szilicium, meg Moderátor?
![]()
Talán azért, mert hülyeségeket csinált és értelmetlen témákat nyitogatott direkt... De ezt te is tudhatnád, mert gondolom te vagy az.
Jók a megérzéseim. Meg miért kérdezne valaki olyat, aki most regisztrált, hogy két hete két ember miért lett kidobva? Moderátor is csak 1 hozzászólást írt, és a téma is hamar a süllyesztőbe került, a két felhasználóval együtt.
Ja meg feltűnt a profilodon a neved és az email címed kicsit vicces, és elég egyértelművé teszi a kilétedet.
Elég logikusnak tűnik. Ma regisztráltál és ez volt az első kérdésed. Viselkedj normálisan, akkor ez a reg biztosan megmarad. Ha meg nem, akkor nem .
![]()
Név: xd xd. Ennyi elég is hogy nyilvánvaló legyen...
Hali!
Úgy látom mindig akad egy-két unatkozó delikvens... ![]() Egy hozzáértő elmondaná, hogy ránézésre honnan lehet tudni, hogy egy ddr2-es RAM hány MHz-es? Most szeretnék venni egy 800-ast, csak nem szeretném, hogy átdobjanak. Idézet: „Éljen a Ctrl-c Ctrl-v mentalitás. Hisz az viszi előre a világot, nem az újítás, a valóban új!” Ha ez így lenne, még mindig az "Unga bunga, tam-tam, Grrrrr, ááááájá" szövegű afrikai népdalocskát játszaná a rádió 24 órában. Persze, koppintani nem szép dolog, de gondolj bele. Ha azt a Hey Joe számot csak Billy elbendzsózta volna az ő publikumának, s senki sem dolgozta volna fel, akkor most mi élvezhetnénk? Száll a dal szájról szájra... Aztán van aki átkölti, és így száll tovább. Nincs is ebben semmi rossz. Persze, egy új kitalálásához nagyobb munka, és tehetség kell, viszont az emberek nehezebben fogékonyak az új dolgokra, hacsak nem valamilyen forrásból érkezik feléjük, amit elfogadnak. Nyomathattam én az amerikai Billboard listáján első helyeken lévő új számokat, ha azt a helyi "falurádió" még nem nyomatta. Persze a következő bulin már kérték is azt a számot. Mindezek mellett egy dologról ne feledkezzünk el. Az együttesek, énekesek csak előadják a számokat. Nem attól lesznek híresek, hogy mit adtak elő, hanem hogy hogyan. Luciano Pavarotti sem azért lett világhírű, mert elénekelte Donizetti: Az ezred lánya című operájában, Tonio áriáját ("Ah! Mes amis"), hanem azért, mert egymás után kilenc magas „C"-t énekelt ki. Emiatt a nézők 17 alkalommal tapsolták vissza a színpadra.
Hali!
Egyik haverom mondta,hogy az ő macskája fél a sötétben. Na engem az érdekelne,hogy mégis,hogy fél a macska a sötétben!? ![]() ![]()
Nem tudtok ajánlani olyan programot, ami részletes adatokat ad a memória típusáról?
Úgy volt, hogy ma veszek, de az asszony az ágyat nyomja, így én vagyok a "konyhatündér", ezért ma már nem jutok el a boltba. Marad holnapra a dolog, de jó lenne majd tudnom, hogy azt kapok-e amit kérek, ugyanis most egy olyan helyen fogok vásárolni, ahol nem vagyok ismerős. ![]()
Hát így:
Jaj, de sötét van... Jaj csak nehogy jöjjön az a szőrnyű nagy egér. A szomszéd Mirci mesélte, hogy a rokonának a szomszédjában 4 cicát is megevett. ![]()
Az a baj, hogy nincs linuxom, és inkább valami olyan lenne jó, ami win alatt megy, és megmutatja, amire kíváncsi vagyok. Viszem majd a gépet a boltba, és ott fogjuk megnézni, hogy egyáltalán kezeli-e majd a 2Gb-os modult, mert ha nem, akkor marad a 2*1Gb.
Szóval arra gondoltam, hogy ott rögtön le is tudnám futtatni a programot, vagy ilyesmi. Esetleg a Bios-ban van ezekről infó? Nem vágom ezt a témát... Az asszony meg remélem, hogy már nem sokáig nyomja az ágyat, mert már szegénykém 5. napja nem bír felkelni, becsípődött a dereka. Már nehezen tűri a sok fekvést...meg már én is... ![]() Közben elkészült a kajcsi... :finom: |
Bejelentkezés
Hirdetés |