Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ismét eljött a havazás ideje. December elsején leesett az első hó(?). Nekem az első, mert idén még nem láttam havat, csak most.
![]()
Egy kérdésem lenne. Hogyan lehet, egy téma megoldásait listázni.
(Emlékszem, hogy bejelöltem segítőnek egy kontaktsprét helyettesítő folyadékot, de nem találom. )
Most mondjátok meg, milyen rendes, gondviselő ez az anyatermészet. Vigyáz az egészségemre. Gondoskodik róla, hogy ne az íróasztal mellett töltsem el az egész napomat, hanem kimozduljak is a friss levegőre...
HAVAT LAPÁTOLNI! ![]()
Az biztos. Szerencsére itt már nem esik, csak egy kevéske esett. A fűben még meg sem látszik.
Itt most szinte vízszintesen esik, néha alig látni át az út túloldalára.
Nemtudom, ki hogy van vele, de nem dobtam magam hanyatt a win7-től...mindenre panaszkodik, drivereket nem akar elfogadni...hiába, a jó öreg XP...
![]()
Vízszintesen??Az már valami !Szerencsére nálunk már nem esik
![]() Amúgy nagy unalmamban youtube-oztam és ott találtam ezt a viditBővebben: Link sztem jopofa
Közben kiderült, hogy amikor a havazás elállt, akkor nem elállt, csak más halmazállapotra váltott. Azóta folyamatosan szakad az eső. Jól meg is áztam, most jöhet a megfázás.
![]()
Tegnap bent voltam az egyetemen ott esett a hó, meg meg is maradt reggelig, itthon semmi, csak víz, meg sár, meg esik az eső. Már megint jön föl a talajvíz
![]() ![]()
Itt a havazás megy.. Kb 11 órától nyomja -6 fokban
![]() ![]() ![]()
Itt fél 9-kor még nem esett semmi, mert akkor keltem fel. 9 körül már esett a hó, majd 10 körül átváltott esőre és azóta folyamatosan az esik. Ha nem emelkedett volna a hőmérséklet fentebb, akkor gondolom itt is hó esne. Nem is tudom melyik a jobb.
![]() ![]()
Itt a múlt hét végén esett az eső
![]() ![]() ![]()
Mi van ma mindenki havat lapátol? Még 300-an sem vagyunk, ez teljes mértékben szokatlan. Vagy a hó beleesett a NET,be?
![]()
Szerintem kicsit több...
Hoppá! Már megint mit néztem?
![]()
Nálunk kb másfél centis jégpáncél borít mindent. Nem egyszerű a közlekedés!
A mellékelt képen 914-en olvassák az oldal ebböl 287 bejelentkezett, regisztrált. A maradék 627 csak olvasgat(ezek közt lehet regisztrált is, csak nincs bejelentkezve).
Itt sem jobb a helyzet. Az árokban tanyázó busz mellett jöttem haza. No meg a többi amelyik nem tudott eljönni mellette, meg a tűzoltók három autóval akik menteni jöttek. De ez a mi falunk mellett minden hóesésnél így van, már nem igen lepődöm meg rajta. :yes:
Nálunk pedig már délután óta áramszünet van. Most a laptop akkuból és a szünetmentesből élek...
Az a szerencse, hogy a laptopod akksija még jó. Világítani meg hálisten' tudsz a szünetmentesről..
Idézet: „ezek közt lehet regisztrált is,” Azt nem igen hinném, mert ha nem vagy bejelentkezve, mindig a legrégebbi hozzászólást hozza fel. Ezért ahányszor témát váltasz újra előre kell lapoznod.
Reméljük előbb vissza jön az áram, mint ahogy az akkuk kimerülnek. Szerencsés vagy, ha a fűtéshez nem kell villany. Már én is gondolkoztam azon, hogy beszerzek egy szünetmentest a keringető szivattyúnak, mert anélkül elég hideg van.
Hali!
Le eset az első nagy hó itt is! Kb reggeltől este nyolcig szakadt a hó lett is kb 10cm! Aztán meg ónos eső ami rá fagyott az útra . ![]() Most meg ahogy ki megyek csak csúszni lehet. ![]()
Én meg ki nem mozdulok a házból holnap délutánig legalább, mivel vizes a kabátom is, meg nincs is miért kimenni.
![]()
Én sem mennék de a kaja elsődleges nálam. Ja meg haverok.
![]()
Jelentem ónos eső volt. A kolléga biciklijén lehetett centis jégréteg. Megsajnáltuk, betoltuk neki a csarnokba majd persze hívtuk mert kapott szép új lakkréteget a bringa. Legalábbis szépen csillogott. Érdekes de tíz óra után nem volt csúszós az út.
Sziasztok. Itt a tél és hózik, szegény offos fázik
A refrént elolvasva az agyam egy érdekes szöveget generált le a program,- és operatív memóriámban letárolt információ halmazból szemezgetve egy véletlen memóriacím kurkátor unittal a fejemben. ![]() Itt a tél és hózik, szegény offos fázik - átköltve: Itt sincs még a tél és havazik, a szegény offos is fagylaltozik. Mivel tudatom csökkent képességekkel bír jelen esetben (fáradtság) ezért most nem jut jobb az eszembe, de le kopognom egy kalapáccsal Johann Sebastian Bach összes művét,- és szögeznem 200 db szöggel, hogy tudatmódosító (például tudattágító nagyítószkóppal), demoralizáló, idegrendszer pusztító, Matykusz által vezérelt poén agykidobó katapult általi, illetve akkreditált kocsma által kifejlesztett hallucinogén drogok és alkohol általi befolyásosság alatt nem állok ill. mindezek mellett s felett és még a szomszédságában sem. ![]()
Lacikám, én úgy vagyok vele, hogy aki szétszórta, az majd össze is szedi azt a havat!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |