Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mármint a Sándorné sejteti a jellemét? Én nem tudom, ismerek pár Sándornét, de nincs velük baj.
Igen. A "Sándor vagyok" is kultuszt teremtett.
De lehetett ez is:Bővebben: Link
A kommenteket rég nem olvasom, mert egyszerűen kevés kivétellel mind "nyomi" Csak mutattam, hogy milyen állatok léteznek. Ha a 100-hoz képest jóval többel ment (bővebb infó innen-onnan, rádióból, stb.), akkor az elég laza így, hogy szakadt az eső előtte fél órával Lenullázott egy távbuszt, a személyi sérülésekről, halálesetekről, lelki sérülésekről nem beszélve. És akkor egy csomó ember nem jut A pontból B-be, idegesek lesznek, megmakkannak, aztán jön az újabb baj
Van egy 45 perces videóm a nyári HE találkozóról, igaz ebből 32 perc a tombolasorsolás.
Arra gondoltam, ha esetleg Topi és a moderátorok úgy gondolják, feltölteném. Akár egybe a 45 percet, vagy esetleg megvágva belőle a sorsolást...bár az is elég jól mutatja, milyen jó volt a hangulat, így egy kicsit sajnálnám megkurtítani. Esetleg egy vágott verzió, ami összesen kb. 15-17perc lenne, és egy külön rész, amin csak a sorsolás, ami mint említettem 32 perc. Vélemény? Természetesen elsősorban Topi és a modik véleményére számítok.
Egy ízlésesen megvágott anyag mindig nyerőbb, mint egy vágatlan "dokumentumfilm". Nekem elhiheted.
Nyomjad csak felfele! :yes: Külön a sorsolást, külön a többit. :yes:
És akkor most következik egy izgalmas félórás videó a tombolasorsolásról! Tuti sikerfilm, már töltöm is le...
(Ez mekkora: Elektronikatechnikai múzeum! )
Színes, magyarul beszélő, mikrotársadalmi rétegfilm.
A főbb szerepekben: Frankye - a fenomén sorshúzó Deguss - a dealer szamóca- a szószátyár számkeverő. És a HE találkozó tagozatának tevékeny tagjai. Idézet: Ghetto movie. Bővebben: Link „mikrotársadalmi rétegfilm”
ÚÚÚ ezt én is, főleg ha csirkemellből van!
Nálunk ma rántott hall lesz nyomot kolompérral. Elolvad ma az összes hó végre és 6°C-van kint.
Á, nálunk grillcsirke lesz (volt).
Körömpörkölt. Én nyertem!
A körömpörkölt apró maradványaira tojás ütsz, a világ legfinomabb tojásrántottáját kapod. :finom:
És a koleszterinszint? Norbi Update -1?
Fogyasztás előtti, vagy utáni maradványokra gondoltál?
Ha utáni, akkor többféle feldolgozási javaslatom is lenne. Könnyebb elkészíteni, mert előfeldolgozott termék.
Videótechnikára mestermunkát kell készítenem... Ezzel nincs semmi baj, de egy rövid filmet kell és nincs semmi ötletem a történetre. Nem kell sok pár perces kis film kell csak nincs ötletem, szereplőm se lenne sok, de azt már könyebben megoldanám ha lenne történetem. Nincs valami jó kis sztoritok? Lehet megtörtént esemény is az a lényeg h valami története legyen. Azt mondta a tanár, hogy ha a végén lenne egy kis csattanó az nagyon jó lenne, viszont párbeszéd se fontos bele viszont nem baj ha van.
Egy fiú, két lány. A fiót, felváltva, hol az egyik lánnyal látjuk, hol a másikkal. Tipikus szerelmi háromszög. A film végén egyszer csak, mind a hármójukat egyszerre látjuk. A csattanó: Ifjú török pasa a háremhölgyeivel.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |