Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
rég volt már a nyelvvizsga, de sztem nincs elírva. az, hogy hány millió thx-et kapsz az az lenne, hogy "[szám] million thanks" vagy thank you's.
a "million thank you meter" ráadásul nem csak úgy indexbe van írva hanem oda van nyilazva, ami azt jelenti, hogy "az ott egy million thx meter" vagyis egy thx meter ami egy millióig mér. de majd kiderül. pörög....
egy vicc:
Mitől kék a pedofil f@rka? Mert beszorult az inkubátorba...
Sziasztok ! ezt nézzétek meg ! főleg a videót a végén
http://www.astlab.hu/robot/robot.html
Nudli az egész. Nem főzi meg a kávémat, , Nem csinál vacsorát, és nem hozza az esti sörömet
Egyébként szenzációs.
max sütni tud ,ha fordítva van a PIC a csőben
Én is kötöszködök
Nem ATMEL hanem AVR! Mé nem tudja senki sem megtanulni? A PICre nem mondja senki hog mikrocsip Amúgy meg nem semmi a csávó
télleg , hát akkor kontroller
Pszichológiailag Instabil Cucc?
Alma Válogató Részegység?
És tanlut ember hogy mondja ki?
Pic? vagy Pik? (tudom hülye kérdés, de mindenki máshogy mondja, én meg suliban még nem tanultam, csak olvastam róla)
Mifelénk itt a keleti végeken KÁ val mondják, de lehet, hogy ez csak a biharias tájszólásnak tudható be.
Nálunk az iskolában Kval mondják, én általában C vel, de legjobb ha azt mondod, hogy "Mikrocsip által gyártott mikrovezérlő", bár én a chipcadnél "16F84-est kérek"-et mondok.
kössz, tehát tök mind1, kinek hogy tetszik.
- Mikrocsipet szeretnék!
- Mennyit? - Hát egy PICit !
Apja lánya
Kép: Hivatkozás |
Bejelentkezés
Hirdetés |