Fórum témák
» Több friss téma |
És olyan programozót tud-e nekem valaki mondani, a hozzá tartozó letöltő sw-vel, ami az összes típusú (90%) ATMEL 89s -es (80c52) ISP-s típust támogatja?
Hello Balu!
Egy quad-ban at 89c2051-24pu-val épített vezérlés van.Lehetséges-e, hogy beázástól meghülyült?És ha igen, tudsz-e újat programozni nekem? hegusp
Sziasztok!
Szeretném segítségeteket kérni egy olyan problémám van: ATMEL89C2051 mikrokontrollerrel szeretnék kis modell szervókat vezérelni ehhez 93Lc86 , 2 db IRFD120/110 et használok még a vezérlés jelét 2 db mágneses hal kapcsoló adja és megadott program szerint állítja a motor kitérési fokát és idejét ilyen programot szeretnék írni de nem tudom hogy kell. (milyen nyelven kell írni, milyen parancsok kellenek hozzá) előre is köszönöm a szakértő hozzászólásokat a témában, ha valaki a kapcsolási rajz alapján többet tudna mondani annak elküldöm szívesen
Sziasztok
Easylite 900080-as 5.1-es hangcucchoz keresek AT89C2051-24PI -re programot, vagy programozott mikrokontrolert. Előre is köszi.
Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy szeretnék egy digitális műszerfalat építeni at89c2051 ic-vel, ami méri a sebességet és a megtett távot. Kapcsolási rajz, meg minden megvan, de nem tudom megírni rá a programot. Tudna valaki segíteni? (csatoltam a kapcsolást)
Szia,
a kapcsolási rajz igéretes,esetleg beleférne a fordulatszámmérő,villogó autómatta,lopásgátló... Ha 4 soros kijelzőt használunk ugyanaz a bekötése mint az 1 vagy 2 sorosnak...Számomra egy ilyen progi írása 2-3 nap sok javítással...alacsony a szintem...most nem érzek ihletet... talán lassanként hozzáfoghatnál először LED villogtatással...
Ezt tulajdonképpen vehetem úgyis, hogy áljak neki, és ha a panel kész, akkor tud/tudsz segíteni a programban?
U.I.: Igen a fordulatszámmérésre én is gondoltam. Köszönöm.
Veheted, szívessen,csakhogy egy újjal gépelek... ilyen esetben hatékonyabb komunikálás kellene... a SKYPE alkalmassabb volna,úgy sem nagy az érdeklődés...Ha összejön,felteheted...
Sziasztok
Ebből nem lehet egy programozót csinálni? Vagy ez a kütyü mire jó?
Üdv!
Fel kellene programoznom egy 89c2051-et. Készítettem egy soros AVR programozót, PoniProg2000 programmal próbálkoztam, de sajnos rá kellett jönnöm, ezzel nem lehet felprogramozni. Tudna-e valaki egy egyszerű programozó leírást és programot? Előre is köszönöm!
Sziasztok! Szeretnék AT89C2051-et felprogramozni. Van erre valami egyszerű módszer? Esetleg ha valaki tud ilyet, elküldöm a bin fájlt, és megveszem tőle a felprogramozott IC-t, nekem az is megfelelő, szerintem egyszeri alkalomról van szó, és többet nem lesz ilyenre szükségem. Ezért lehet, hogy kár lenne egy programozót építeni vagy vásárolni.
Szia!
Szintén 89c2051-et szeretnék programozni. Az a kérdésem, hogy sikerült e megoldani a problémát? Ha sikerült, akkor légyszíves áruld el, hogy hogyan. Köszönöm előre is. |
Bejelentkezés
Hirdetés |