Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Az lehet!
![]() Sajna ez nekem eszembe sem jutott, és nem is tudhattam volna róla, mivel egyenlőre munkanélküli vagyok. Bocsi ![]() UI: Egyébként milyen lesz az új átvevőhely, ha nem titok? ![]()
1 tengelyes giroszkóp IC-t be tudnátok szerezni? Konkrét típust nem néztem ki, a digitális kimenet előny lenne. Itthon 1 helyen találtam, de mihelyt ráforrasztják egy nyáklapra az ic-t ("breakout board"), megszorozzák az árát 10-el, ami nekem nem tetszik...
Hello. Ha veszek egy smd tartó dobozt olyan fiolásat és 4000 smd alkatrészt az összesen kb. 19000ft,akkor nem kapok arra plusz kedvezményt(1000-2000ft)?80féle smd-t veszek mindegyikből 50db-ot akkor azt írhatom a megjegyzésbe,hogy mind a 80félét külön kis tasakba kapjam?nem kell ráírják mindegyikre a ohm -ot,mert az bunkóság lenne meg van időm kimérni,de lehet így kérni?
Én egyszer csomagátvételkor szóltam nekik és módosították.Az volt hogy oda volt írva minden ferrit leírásához hogy mondjuk: 6mm*8mm*15mm(külső*belső*magasság)és mint ennél a példánál néhánynak a belső átmérője nagyobb volt a külsőnél
![]()
Sziasztok!
Keresgéltem az oldalon, egy kivételével mindent meg is találtam amire szükségem lenne. 25 MHz -es kristályt fel tudnátok venni a listára? Amennyiben igen, körülbelül mennyi átfutási idővel kell számolni? Köszönöm.
Boltosok!
Nézzetek az adatlapok után, mert nem bírom megnyitni ezen IC-hez tartozót. A DIP-es változathoz tartozóval is ez a helyzet. Köszönöm előre is!
Ok rendben!
![]() De ha már ott van az adatlap, akkor legyen is ott...
Szia.
Idézet: „De ha már ott van az adatlap, akkor legyen is ott...” Ez már nem tartozik az én hatáskörömbe, én csak kívülállóként segítettem, hogy megtudjad nézni a kiszemelt IC adatlapját, és utána dönts, hogy mik vele a további terveid... ![]()
Analóg kimenetű is megfelelne végülis. Például a gyorsulásmérőt anno egyéb helyekhez képest 1/4 áron szereztétek be, ezért örülnék, ha sikerülne ezt is.
Helló!
Most látom, hogy nagyon megerősödött a Forint az euróhoz képest. Majdnem annyi euróba kerül valami, mint amennyi forintba. Plusz a teljesítménycsöveknél majdnem mindnek ugyanannyi a bruttó ára, mint a nettó.
Köszi az értesítést!
Úgy néz ki, a CIB árfolyam adatbázisa összerogyott egy kicsit, a rendszer pedig automatikusan átvette az árfolyamot. Bízzunk benne, reggeli nyitásra helyrejön. Mellékelve az aktuális árfolyam... Most kellene a CIB-nél valutát váltani ![]() Szerk: Konkrétan valami rendszer hibájuk miatt az árfolyamok USD-ben kerültek ki és nem HUF-ban.
Köszönöm a kedvességed.
![]() A hozzászólás pont azoknak szólt, akik illetékesek.
Hello! Csak azt szeretném mondani(írni),hogy a ->csatlakozók->usb,fire wire-ön belül van két különböző USBB-M5-SMD -ös termék,de nem ugyan az a kép.Szerintem két külön gyártótól van és ezért van mindkettő.De a pdf-et kilehetne mindkettőhöz tenni.
És ha beírom a nevét a keresőbe csak az egyiket adja ki(és a hozzászólásomban sem adta ki: USBB-M5-SMD )
Sziasztok!
A 850 Ft-os kiszállítási költség csak belföldön érvényes,vagy határmenti szlovákiai faluba is kikerül ennyiért a rendelés?Ha nem érvényes,akkor egy árat kérnék a szállításra.Pest olyan 90 km. Köszönettel. B.István
Termék Egységár Menny. Összesen Feldolgozott Csomagolható
Igen Visszaig. vár Igen Az mit jelent hogy Visszaig. vár ? már napok óta azt írja.
Az Igen meg a Visszaig. vár a csomagolható alatt van csak nem sikerült úgy írni.
Mit jelent akkor az hogy Csomagolható meg hogy Visszaig. vár ?
![]()
Hello!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy esetleg lehetséges-e, hogy a közeljövőben be tudtok szerezni egy pár 0,01 µF-os (10000 pF) kondit? Tudom, hogy elég picik de szeretnénk összerakni egy régi Arbiter Fuzz Face-t és abba kéne. Köszi előre is!
Úgy érted, 10nF? Bővebben: Link
0.01µF = 10nF
Bővebben: Link
![]() ![]() Áhh már olyan ideges voltam, hogy nem találtam ilyet, már csak ez az egy alkatrész hiányzott, hogy elfelejtettem, hogy valóban így van. Elnézést kérek és köszönöm! Legközelebb jobban körülnézek!
Érdeklödni szeretnék hogy ebböl müszerdobozból Bővebben: Link tudnátok nagyobbat szerezni? Mert látom, hogy fényképen van nagyobb méret. Köszönöm!
Üdv!
RF600E, és RF600D nevű IC-ket keresek, itt találtam őket: http://amplifierlab.com/fm-remote-encoderdecoder-circuit/2010/06/09 Be tudnátok szerezni belőle? Köszönöm!
Helló mindenkinek. Láttam megújult a hestore.hu Kosár importálás megszűnt, vagy csak én nem találom?
Nálam most teljesen tönkre van a HE Store oldala.
Nekem behozza rendesen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |