Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Úgy látom, mára szép lassan elfogyunk.
Boldog Új Évet minden fórumtársnak. Remélem jövő ilyenkor nem is akarunk jobb évet, mint az előző volt.
De még átérsz a határon éjfélig.
No, akkor még vissza is érsz idén!
Idézet: „Remélem ...” Hahóóó, ha esetleg aludnál, ébresztő, mindjárt koccintani kell!
B.Ú.É.K ! Jobbat,szebbet,békésebbet....Mindenkinek!
Szerintetek, éjfélig még ideérhet a chipcad-es csomagommal a futár? Tegnap felhívott a chipcad-től egy kis hölgy és megkérdezte, hogy ma itthon tudok-e maradni mert küldi a futárt a megrendelésemmel. Persze, hogy itthon maradtam és nem mentem dolgozni/bulizni. Most is futárt várom. Végül is még ma van éjfélig. Lehet, hogy idén már nem kapom meg a csomagot...?
A kisüstit itthon(és másnál) szoktam inni. Bár ott is van sok jó inni való, de legtöbben a kannás vodkát isszák. Egyszer egy valakit meghívtam egy pálinkára, ő is azt a löttyöt kért, mert ahhoz van szokva. Tudtam hogy rossz lehet, de én se igyak mást, magamnak is kértem egy fél decit. Hát az a vackor, mert így becézik, de semmi köze sincs a vadkörtéhez, olyan rettenetes rossz volt. Ott helyben kijelentettem a kocsmáros nőnek: na ide figyelj Ilu néni, ha majd valamikor kérni fogok ebből az italból, ne adjál, akár milyen szépen kérlek.
Amikor az óra nálunk elüti a éjfélt, nálatok még csak 11 lesz, egy kupica igazi kisüstit fogok inni minden hobbielektronikás egészségére és boldogságara. Ebben a két szóban bennfoglaltatik minden jó. Gondoljátok csak végig!
Még van egy órája... Legalább ha addig megérkezik, majd együtt buliztok.
Egyébként ismerős az érzés, csak én a postát vártam, és suliba nem mentem.
De legalább elmondhatod magadról, hogy 1 évet késtek a kiszállítással.
Egy malomban őrlünk.
HQ 39ezer forintos megrendelését ma kellett volna kézhez kapnom. A GLS ül rajta.
Én megnéztem egy jókis akcióvígjátékot Bruce Willis-el, (mármint nem személyesen vele, hanem ő volt a filmben... ), szóval kicsit megkésve bár, de Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Tyű, de kíváncsi vagyok milyen lesz ez az év. Tenni kéne valami fogadalmat... :gumicsirke:
Annyira nem komoly a gép, még csak nem is tükörreflexes, de nekem megfelel.
Örülök, hogy tetszik! Nem hiába gyalogoltam és fotóztam.
Köszönöm az elismeréseket.
Tavasszal is mész lencsevégre kapni a természetet? Azokra különsképp kíváncsi lennék! :yes:
BÚÉK Neked is!
Akkor lehet egy-pár képed.
Viszont én elrakom magam mára, kipróbálom milyen 2011-ben aludni. Jóéjt a még ébren lévőknek!
Jo ejt es buek. Nekem meg van 4 1/2 oram ejfelig. Most vacsorazok.
B.U.É.K. Mindenkinek Valaki nem tudja,hol lehet Irfan Wiew-ban nyomtatáskor beállítani a dpi-t?
Minden nap 4 órakor ilyen kevesen vannak?Jelenleg 16
|
Bejelentkezés
Hirdetés |